Bildirim
Aygaz %5 İndirim Kampanyası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler.. yaptım oldu...
iyi bayramlar... -
Teşekkürler hocam -
Cep numarası ile oluyor sanırım. Opet istasyonları geçerli oluyor mu Aygaz kampanyalarında? Oluyorsa Opet kart işe yarıyor mu cep söylemeden?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yapan arkadaş nasıl olduğunu anlatabilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Konu açılmışken gece haberlerinde dinledim benzine 9 kuruş lpg litre fiyatına 12 kuruş indirim gelmiş bu gece itibariyle ve pompaya yansıyacakmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi bayramlar, bizim usta en zor şartta opetden alın diyordu, katkılı madde kulandıkları için enjektörleri tıkıyormuş heralde
Ucuz LPG satan istasyonları tercih ediyor, yüzde 5 değil, en az yüzde 15 le ekonominin dibine vuruyorum.
Geçersiz bir araç plakası girdiniz lütfen kontrol ediniz diyor
Ben başvur butonunu bulamadım
Bende bulamadım
Yüzde 5 en pahalı aygaz da çok işe yaramıyor
BP gaz 3,4 lira aygaz 3, 58 en ucuzu 3,75 e kadar gidiyor. Şimdi bu fiyata yüzde 5 yapsa nolur ayriyeten bariz kalite farkı yok. BP aytemiz po gaz bunlar Ucuz ve düzgün gazlar hangisini tercih edersiniz edin.
Katılım sağlandı
istasyondan istasyona değişiyor.mesela Denizlide bp’deki lpg opetten daha pahalı.quote:
Orijinalden alıntı: 20likcivi
Yüzde 5 en pahalı aygaz da çok işe yaramıyor
BP gaz 3,4 lira aygaz 3, 58 en ucuzu 3,75 e kadar gidiyor. Şimdi bu fiyata yüzde 5 yapsa nolur ayriyeten bariz kalite farkı yok. BP aytemiz po gaz bunlar Ucuz ve düzgün gazlar hangisini tercih edersiniz edin.
Doğru söylüyorsunuz bunu dedikten sonra bi opette daha ucuz gaz gördüm ancak orada bu indirim geçerli değilmiş.
Muhtemelen bilmiyorlardır hocam. Benim bildigim kadarıyla her opette paro kartın sistemi var. Yakıt aldıktan sonra paro vardı deyip Telefon numarasıyla giriş yapıyorlar puan veriyor o şekilde de;) %5 indirim defil aslında %5 puan olarak yatıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X