Şimdi Ara

AYEDAŞ İnternetten Mükerrer Ödeme Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektrik faturamıhttp://www.ayedas.gov.tr/fatura.aspx sitesi aracılığıyla ziraat kredi kartıyla ödüyorum birkaç aydır. (Zaten sadece ziraat ile ödenebiliyor ne saçma! )

iki gün önce 80,50 TL olan faturamı web sitesinden ödemeye çalıştım, ödemeye onaya bastıktan sonra sayfa hata verdi.
    ikinci defa denedim, yine hata verdi.
    üçüncü defa denedim, faturanız başarıyla ödenmiştir dedi.

bugün ziraat bankasının internet subesinden dönem içi hareketlere bakınca, 80,50 TL olan borcumu üç kere tahsil etmişler..

banka halledemiyor bu konuyu, ayedaş halledecekmiş fakat genel müdürlük ile konuşmam gerekiyormuş.
    saolsun genel müdürlükte, muhasebe departmanından bir kişi sanal poslardan dolayı oluşan mükerrer fatura ödeme sıkıntılarını bilgi işleme bildirdiklerini, hiçbir işlem yapmamıza gerek olmadığını bir iki gün içinde fazla olan tutarların bize geri iade edileceğini söyledi..

vatandaşın cevabı çok tatmin etmedi beni açıkcası, hiçbi zaman böyle kurumlar seni süründürmeden para iadesi yapmaz...
    daha önce böyle birşey yaşayan var mıdır? süreç nasıl işliyor?

• Ben de başkentgaza mükerrer ödeme yaptım. Otomatik ödeme tanımladığım iş bankası, sağolsun faturanın ödenip ödenmediğini hiç kontrol etmeden parayı 2. kez ödemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizinki yine bankanın iş güzarlığı, banka ile halledebilirsiniz sanıyorum ama elektrik kurumları garip yani, aynı birimden üç farklı kişi ile konustum, 3 farklı cevap aldım anasını satayım
  • İnsanlar iki adım gidip fautra ödemeye üşeniyor başına neler geliyor. Kalın iki adım gidin yatırın nedir bu herşeyi oturduğunuz yerden halletme hastalığı ? Böyle uğraşırsın işte
  • Hesabına geri öderler veya bir sonraki aylardan mahsup ederler.
  • evin iki bireyide sabah 7 aksam 6 çalışıyoruz malesef iki adım gidilecek yerde degil vezne ve özel sektörde izin alıp fatura yatırmaya gitme hoş karsılanmıyor hala, sıkıntısı var.
    yazarken bunu da ihtimal dahiline aldıgını düşünerek cevap yazıyorum yoksa bu kadar sığlık gereksiz.
  • Hocam benimde başıma iki kere geldi farklı bir faturada. Mükerrer ödeme dediler gelecek aydaki borçlarımdan düştüler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan benim bi akraba var böyle adamları bulup haber yapıyo :D aslında sende bulsanda öle biri haykırsan ekranlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.