Herkese merhabalar. bu işi dedelerim dayılarım yıllardır yapmakta. ürünlerimizi zaten satıyoruz. fakat son yıllarda farkındayız ki üreticiden çok aracı ve komisyoncular daha fazla para kazanmakta, bu bizi üzmekte ve aldığımız duyumlara göre kaliteli ürünlerin arasına her türlü sıvı maddeyi karıştırarak vatandaşlarımıza gerçek kalitedeki ürünleri zehir etmekte.Ve hakkınızdır ki güvenememektesiniz. Ben istiyorum ki memleketimin tüm insanları damak tadına layık kaliteli ürünleri kullansın. Bu yüzden bu ilanı açtım ayrıca ben izmir dokuz eylül üniversitesinde öğrenciyim bende bu işte(sizden değilde) akrabalarımdan cüzzi miktarda harçlığımı çıkarıyorum. Şunu da belirtmek isterim zeytin ve yağını kesinlikle ticari amaç uğruna kötü şartlarda ve ürünlerle yapmıyoruz. Soframıza tabağımıza ne koyuyorsak aynısı sizinde sofranızda olsun.Talep ederseniz mesaj veya telefondan ulaşabilirsiniz. fiyatlarımız: ZEYTİN:7 Tl(zeytin su içerisinde olup sadece zeytini tartılır) ZEYTİNYAĞI:7 Tl'dir. Talep ederseniz zeytinyağı sabunu(nenelerimizin elinden orjinal zeytinyağı ile yapılan), kuru incir(meşhurdur zaten) ve üzüm pekmezi de temin edebilirim. Bu grupta 12 ay boyunca elimizde ürünlerimiz vardır. Fatih Yörük:05072873804Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.