Şimdi Ara

AYDIN'DA OTURAN, OKUYANLAR, YURTTA KALANLAR...(ANA BAŞLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
17.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim aydın menderes üniversitesini kazandı çok şükür.. eylül'de kayıt için geleceğiz inşallah.. sanırım KYK yurdunda kalacak zira Aydın'da pek yurt yok olan da biraz pahalı doğrusu.. yarın birkaç yeri daha arayıp soracağım gerçi neyse..

aydın otogardan ve izmir havalimanından; aydın adnan menderes üniversitesi kampusüne nasıl gidilir? Aydın KYK yurdu nerededir? Kampüse uzak mıdır?

Birde, özel yurtta kalıp önerebilecek var mı? zira birçoğunun sitesi yok, göremediğimiz için güvenemiyoruz da doğrusu telefondan söylediklerine..

Aydın KYK'da kalan varsa, ortamı nasıldır? imkanları nelerdir? memnun musunuz? wireless bağlantısı sunuyor mu?(özel yurtlarda var, malum da, KYK'da var mı acaba?)

bu başlık altında herşeyi paylaşalım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 20 Ağustos 2011; 1:25:32 >

• Aydın şehir olarak iyidir.Trafiği yoktur apaçisi boldur.Yaşaması kolaydır yani.Ama üniversite genci için nasıl olur bilemem.Çok eğleneceği bir yer yok.Aydında havalimanı yok.Yurt durumları hakkında bilgim yok.Kampüs çok olmasa da merkeze biraz uzak sayılır.Büyük şehirde yaşıyorsanız "bu mu uzak lan" diyebilirsiniz ama aydında ulaşım çok kolay olduğundan biraz uzak geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Aydın şehir olarak iyidir.Trafiği yoktur apaçisi boldur.Yaşaması kolaydır yani.Ama üniversite genci için nasıl olur bilemem.Çok eğleneceği bir yer yok.Aydında havalimanı yok.Yurt durumları hakkında bilgim yok.Kampüs çok olmasa da merkeze biraz uzak sayılır.Büyük şehirde yaşıyorsanız "bu mu uzak lan" diyebilirsiniz ama aydında ulaşım çok kolay olduğundan biraz uzak geliyor bana.

en azından genel bir bilgi edindik.. bu arada haklısın hocam, aydında havalimanı yok izmir olarak düzelttim...

• devam
  • Bende aydını kazandım banada lazım bu bilgiler.Özellikle özel yurt hakkında.Takip ediyorum başlığı
  • aydınlıyım.Öncelikle aydın sakin yaşaması çoğu şehire göre kolaydır.Pahallı bir şehir değildir zaten sebze ve meyve üretimi aydında gayet iyidir.Gezilebilecek yerler mutaka vardır bulvarda barlar cafeler sürüsüyle mevcut.Ve aydın forum var zaten forumda 1 gününüzü sıkılmadan geçirebilirsiniz.Alışveriş ,sinema,yine birkaç cafe,bowling vs..Yurtlar mevcut fakat fiyat olarak hiç bilmiyorum.başka merak ettiğiniz bişey varsa sorun bilgim varsa yardımcı olurum seve seve
    edit:Bu arada üniversiteden aydın ayaklarınızın altındadır kendileri baya yüksektedir çünkü.Minibüslerde lise-üni öğrenci 1.25 tl tam 1.50 tl dir.Salı günleri tam bir felaket olur özellikle üniversiteye giden yollarda salı pazarı kurulduğu için acayip yoğun ve sıkıcı olur.En sevmediğim gün de salıdır zaten.Yazları acayip sıcak olur oturduğunuz yerde terleyebilirsiniz.Kışları çok sert geçmez kar yağma olasılığı neredeyse sıfırdır.Yağmurlu geçer genel olarak kış ayları.Ekim-kasım gibi havalar serinler mart bitince yavas yavas havalar ısınır.Bu arada mart ayında kalktınız havada güneş var oh ne güzel bir gün derseniz pişman olursnuz.Her an hava kapanabilir ve yağmur yağabilir.Tedbiri elden bırakmayın.EE nede olsa kısa kes aydın havası olsun demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 20 Ağustos 2011; 9:02:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir havalimanından aydın maksimum 50 dk. sürer. Aydın otogarda inince herhangi birine bulvara nasıl çıkarız diye sorun söylerler. Zaten hemen yanı başı. bULVARA çıkınca da herhangi bir büfeye adnan men. üni.'ne hangi numara minibüs gidiyor diye sorarsanız gene yardımcı olurlar ;) Minibüsle tahminen üni. 15 dk. da gidersiniz. Üni. Aytepe'de. Yani biraz yüksekte ;) Benim hatırladığım kadarı ile kızlar için böyle ufak ufak ev şeklinde yurt vardı kampüste fakat erkekler içinde var mı bilmiyorum. Kyk sı iyidir heralde kampüs içinde ise onu da görmedim. Adnan men. üni. zaten bayağı ufaktır. Aydın'a gelince de öyle gezilesi görülesi bir şeyi yoktur. Takılacak yerler gramafon, gar cafe, cadde cafe, Mc vb. yerler. Yani kısacası bir bulvarı var başka da birşeyi yok vakit geçirmek için ;) Merak ettiğiniz başka bir şey olursa sorarsanız cevaplarım ;)

Unutmuşum bir de Forum Aydın'ı var tabi ki ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemox -- 20 Ağustos 2011; 8:56:12 >

• konu amacına hizmet ediyor...

de öğrenmek istediğim, izmir havalimanı-aydın arası nerden, nasıl gidlir? havalimanından direk otobüs oluyor mu? yoksa otogara mı gitmek gerek? gerekirse araç kiralayacağım...
  • izmir havalimanı zaten izmire girmeden gelir.Yani izmirden direkt olarak otoyoldan aydına gelebilirsiniz.Yukardaki arkadaşın dediği gibi özel araçla 45-50 dk filan sürer.Havalimanından otobüs oluyormu bilgim yok açıkçası sorarım birine öğrendiğimde yazarım buraya tekrar.
  • Yahu arkadaş kim ne derse desin, bu forumda 5 yılım geçti. En kötü zamanında bile şöyle konuları görünce seviniyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3L1C1OU5

izmir havalimanı zaten izmire girmeden gelir.Yani izmirden direkt olarak otoyoldan aydına gelebilirsiniz.Yukardaki arkadaşın dediği gibi özel araçla 45-50 dk filan sürer.Havalimanından otobüs oluyormu bilgim yok açıkçası sorarım birine öğrendiğimde yazarım buraya tekrar.

sorar öğrenir ve bilgilendirebilirsen çok memnun olurum ki gidecek olanb birçok kişiye de faydan dokunur..sorar öğrenir ve bilgilendirebilirsen çok memnun olurum ki gidecek olanb birçok kişiye de faydan dokunur..
  • sordum malesef direkt olarak havalimanından aydına otobüs yokmuş ama tren varmış..otobüs için izmire gidip ordan binmen gerekecek
  • Dostum en güzeli havalimanından İzmir'e servis ile git. Otogardan al bir aydın bileti 12 tl ye kafanda rahat olsun içinde. Hem belki İzmir'i de gezmek istersin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3L1C1OU5

sordum malesef direkt olarak havalimanından aydına otobüs yokmuş ama tren varmış..otobüs için izmire gidip ordan binmen gerekecek

çok teşekkür ederim hocam..

quote:

Orijinalden alıntı: jemox

Dostum en güzeli havalimanından İzmir'e servis ile git. Otogardan al bir aydın bileti 12 tl ye kafanda rahat olsun içinde. Hem belki İzmir'i de gezmek istersin ;)

güzel izmiri gezmeden dönmem zaten

• kız mı erkek mi bilmiyorum ama axi club diye bi yer vardır kime sorsanız gösteriri onun karşısında yeni apart açılıyodu nasıl oldugunu bilemem ama dış görünüşü baya cezbediciydi

aydında yaşam genel olarak ucuz ve kolaydır eğlenmek isteyene eğlence de vardır aslında yurtlar hakkında bi kaç kız yurdunda arkadaşların baya sömürüldüğünü duydum ama ev fiyatları da zaten çok uçuk değil ayrıca sadece 2 ay ısınma probleminiz olacağını düşünürseniz evde kalmak çok daha cazip bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeqnor

kız mı erkek mi bilmiyorum ama axi club diye bi yer vardır kime sorsanız gösteriri onun karşısında yeni apart açılıyodu nasıl oldugunu bilemem ama dış görünüşü baya cezbediciydi

aydında yaşam genel olarak ucuz ve kolaydır eğlenmek isteyene eğlence de vardır aslında yurtlar hakkında bi kaç kız yurdunda arkadaşların baya sömürüldüğünü duydum ama ev fiyatları da zaten çok uçuk değil ayrıca sadece 2 ay ısınma probleminiz olacağını düşünürseniz evde kalmak çok daha cazip bence

apartın ismini biliyor musun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

kız mı erkek mi bilmiyorum ama axi club diye bi yer vardır kime sorsanız gösteriri onun karşısında yeni apart açılıyodu nasıl oldugunu bilemem ama dış görünüşü baya cezbediciydi

aydın merkezde değilim ismini tam hatırlamıyorum ama dediğim gibi sorarsanız direk ulaşabilirsiniz yine merkeze gidersem isim ve tel numarası alır burdan bilgilendiririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

aydın merkezde değilim ismini tam hatırlamıyorum ama dediğim gibi sorarsanız direk ulaşabilirsiniz yine merkeze gidersem isim ve tel numarası alır burdan bilgilendiririm

çok teşekkür ederim..

• Up.
    Konu üste çıksınki daha fazla yardım alalım.
    Merkez için bildiğiniz özel yurtlar var mı acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.