Bildirim
Aydın AYT KİMYA DENEMESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kimyasını çözmeyi kesinlikle düşünüyorum ve geçen fizik soru bankalarına göz ucuyla baktım, çok hoşuma gitti. Baktığım kadarıyla tüm forumun istediği tarzda. Onu da incelemenizi öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flobör -- 3 Şubat 2019; 1:40:27 >_____________________________ -
Hiç düşünmeden aldım.gayet güzele benziyor.organikten ayrı sorular olması da gayet iyi bir düşünce.tam istediğim gibi bir deneme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu senenin en kral kimya denemelerinden kesin alicam bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
30 ayt nin içine organik dahil mi peki hani ayrı organik var ya ? _____________________________ -
10 ayt denemesi var ona bakan oldu mu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet dahil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eyvallah hocam o zaman ben organiği halledip alayımquote:
Orijinalden alıntı: MaVzeR16
Evet dahil_____________________________ -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanLuci -- 3 Şubat 2019; 18:25:56 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X