Şimdi Ara

aybü yazılım gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk 4 tercih gelmez ise 5te bu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonaytbukucu2022ss -- 24 Ağustos 2021; 15:24:14 >

• yeni bolumler nedense revasta oluyor cok gelmeyebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

forumda pek görmedim youtube ta tanıtım bile yok hocam umarım gelir diyelim 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük bir şans.

• thevictorious kullanıcısına yanıt

neye dayanarak hocam 40klarda yazan hiç görmedim yazanlar genelde 50-60arası bölümün tanıtımı bile yok

• hocam tanıtım yok ama ankaradaki öğrenciler tercih etmiş olabilir başka şehre gitmemek için. ancak ben yine de şansınızı yüksek görüyorum.

• Vioman kullanıcısına yanıt

bende öyle düşünüyorum çünkü ankara’da ostim de açılmıştı 59k ile kapamış muhtemelen 50.-60k arası kapatıcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ gelir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Tıp gelir mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonaytbukucu2022ss

neye dayanarak hocam 40klarda yazan hiç görmedim yazanlar genelde 50-60arası bölümün tanıtımı bile yok

hocam aynı üniversitedeki bilgisayar-yazılım mühendislikleri arasında 10k gibi bir fark oluyor. aybü ceng 2020'yi 41kda kapatmış, 44kdan buraya gelmiş. bu sene de tahminen 37-38k gibi kapatır. yazılım da onun 10 12k gerisinde 48-50k gibi kapatır diye düşünüyorum.

• bence gelir hocam ceng yazılıma göre biraz daha yukarda oluyo sıralamalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 24 Ağustos 2021; 18:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevictorious

hocam aynı üniversitedeki bilgisayar-yazılım mühendislikleri arasında 10k gibi bir fark oluyor. aybü ceng 2020'yi 41kda kapatmış, 44kdan buraya gelmiş. bu sene de tahminen 37-38k gibi kapatır. yazılım da onun 10 12k gerisinde 48-50k gibi kapatır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

bölüm 48k kapattı tam tutturmuşum. bilgisayar da 37kdan kapattı onu da tutturmuşum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.