54k ile yazdım ilk 4 tercih gelmez ise 5te bu var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonaytbukucu2022ss -- 24 Ağustos 2021; 15:24:14 > |
aybü yazılım gelir mi

-
-
yeni bolumler nedense revasta oluyor cok gelmeyebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forumda pek görmedim youtube ta tanıtım bile yok hocam umarım gelir diyelim 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düşük bir şans.
-
neye dayanarak hocam 40klarda yazan hiç görmedim yazanlar genelde 50-60arası bölümün tanıtımı bile yok
hocam tanıtım yok ama ankaradaki öğrenciler tercih etmiş olabilir başka şehre gitmemek için. ancak ben yine de şansınızı yüksek görüyorum.
-
bende öyle düşünüyorum çünkü ankara’da ostim de açılmıştı 59k ile kapamış muhtemelen 50.-60k arası kapatıcak
quote:
Orijinalden alıntı: sonaytbukucu2022ssneye dayanarak hocam 40klarda yazan hiç görmedim yazanlar genelde 50-60arası bölümün tanıtımı bile yok
hocam aynı üniversitedeki bilgisayar-yazılım mühendislikleri arasında 10k gibi bir fark oluyor. aybü ceng 2020'yi 41kda kapatmış, 44kdan buraya gelmiş. bu sene de tahminen 37-38k gibi kapatır. yazılım da onun 10 12k gerisinde 48-50k gibi kapatır diye düşünüyorum.
-
bence gelir hocam ceng yazılıma göre biraz daha yukarda oluyo sıralamalarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 24 Ağustos 2021; 18:47:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: thevictorioushocam aynı üniversitedeki bilgisayar-yazılım mühendislikleri arasında 10k gibi bir fark oluyor. aybü ceng 2020'yi 41kda kapatmış, 44kdan buraya gelmiş. bu sene de tahminen 37-38k gibi kapatır. yazılım da onun 10 12k gerisinde 48-50k gibi kapatır diye düşünüyorum.
Alıntıları Gösterbölüm 48k kapattı tam tutturmuşum. bilgisayar da 37kdan kapattı onu da tutturmuşum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X