Şimdi Ara

AYBÜ ENDÜSTRİ VS GAZİ MAKİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

AYBÜ ENDÜSTRİ VS GAZİ MAKİNE

(En Son Oy Tarihi: 2.8.2024)
Giriş
  • beler gazi makinede sabittim de karakterim endüstriye daha uygun gibi geliyor ama mat fizik severdim
    sizce hangisini başa yazsam 2si de gelir gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aybü emdüstri secenler neden secti acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aybünün kampüsünün nerede olduğuna bak
    Edit: Tamam sorun yok etlikteymiş, hiçliğin ortasında bi binası daha vardı oradaysa diye dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todrsv -- 22 Temmuz 2024; 10:28:2 >
  • Gazi makinede okuyan arkadaşım (2016) tai'de staj yapıp mezun olunca direkt orada işe başlamıştı. Hâlen orada çalışıyor. Aybü endüstride de benzer iş olanağı var mıdır bakmak lazım.

• Bence bu iki bölüm kıyasa sokulmamalı bile. Makine en baba mühendisliktir. Karakterine göre sosyallik ağır basıyorsa yine kulüp etkinlikleriyle falan gazi makinada daha sosyal olabilirsin bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaskow kullanıcısına yanıt

endüstri mühendisi daha hızlı iş buluyor aynı zamanda makinecilerle aynı yada daha yüksek alıyorlar hem okuması kolay hemde aynı imkanlar bence okunabilir tabiki makine bir babadır

• Aybü iyi mi ki hocam? Gazi faktöründen ötürü dedim ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up up

• aklıma karıştıran kısım bu işte hem zorluk olarak daha kolay ekstra şeylere daha çok vaktim kalır hem daha hızlı iş bulurum
    gaziye gitmem 30 dk aybüye bi 1 1.30 saat btw

• up

• gazi makine yazılır ya aybü ne aw

• yine de up

• Laz ziyaya yardım lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende belki tercih yaparsak diye aybu ve gaziyi çokça araştırdım.

Gazi mühendisliklerin hepsi(teknik fakülte değil, sadece müh. fakültesi) kendi alanında duayenmiş. hatta okadar iddialılar ki odtüye eşdeğerdir diyenler var. tek sıkıntısı fakülte kampüste değil tek bi binada ve ankaranın orta göbeği sayılacak bir noktada. sosyalleşme şansı yok ama eğitim üst düzey. çok oturmuş ve oturan her okul gibi zor. lab olanağı en çok olan fakültelerden birisi imiş gazi mak. mühendisliği. hatta yerli bi motoru da burada yapıp patentlemişler.

ayrıca 3 ortalamayı tutturabilenlerin çoğu tusaş ta iş başı yapıyor. 1700 gazili mühendis var tusaşta. ama 3 ort. tutması sanırım baya zor.

aybüye gelince sonradan kurulma, etlikte tekbi binadan oluşan, sıkıcı daha kendini kanıtlamamış bir okul. aklı başında iyi bir araştırmacı olan kimse yazmaz o okulu. sırf endüstri için aybü yazılmaz.

onun yerine imkanınız varsa %50 bursu okulları bakın derim.

endüstride okulun kart vizit kalitesinin çok önemli olduğunu söylüyor işi bilenler ki bencede doğru. çünki direk bi meslek değil endüstri bir kaç şeyi kapsıyor.

ayrıca endüstri de iyi derecede ingilizce öğrenmeniz ŞART. bunu öğrenebileceğiniz bir okul tercih ediniz. aybü nün hazırlıklı bölümlerinden için boşa okunuyor gibi güzellemeler yapıyorlar.

fizikte iyi iseniz makineyi düşünün,

yakın puanlı ostim endüstri burslu da var ama benzer şeyleri burası içinde söyliyebilirim.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

hocam ne yapacaksınız, mezun mu?

• inşallah.

3-4 tıp atacağız kafaran. devlet okulu. hitit, binali felan. tabi gelmeyecek.

onun dışında nasipse 1 eylül start verecek tekrar çalışmaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.