Şimdi Ara

Aybaba ile yollar ayrılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'taki son durumu Lig TV muhabiri Atakan Kurt açıkladı.

Buna göre; siyah-beyazlı ekipte 9-10 oyuncu gönderilecek ve 5-6 takviye yapacak. Fikret Orman, gelecek sezon çok iyi bir kadro kurup şampiyonluğa oynayacaklarını belirtirken, takımdan ayrılan Niang'ın ardından McGregor, Escudo ve Dentinho'nun da gönderileceğini söyledi.

FERNANDES'E İZİN YOK
    Orman, Fernandes'in hiçbir şekilde takımdan ayrılmayacağını vurgularken, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum" şeklindeki iddialar için de "Fenerbahçe'ye ancak kafede oturmak için gidebilir. Burada mutlu olduğunu söyledi, biz de ondan memnunuz. Fernandes gelecek sezon bize çok katkı sağlayacak. Takımımızın en büyük kozlarından biri olacak" dedi.

Bu arada gelecek sezon İngiltere Premier Ligi'nde mücadele edecek olan Hull City, Beşiktaş kalecisi Allan McGregor'a teklif yaptı. Siyah-beyazlı ekibe İskoç kaleci için yapılan 1.2 milyon pound'luk teklif kabul edildi ve bu oyuncu İngiliz ekibine satılacak.

AYBABA İLE YOLLAR AYRILIYOR
    Samet Aybaba ile gündüz yapılması planlanan toplantı ise akşam saatlerine alındı. Aybaba ile yolların ayrılacağı öğrenildi. Orman yeni teknik direktör konusunda ise "Hynckes gibi isimler söyleniyor ancak bu gibi a klas teknik direktörler yıllık 8-10 milyon euro istiyor. Kuracakları kadro ise 40 milyon euro'ya denk geliyor. Bu gibi gisimlere bu kadar parayı veremeyiz. 15-20 günden önce yeni teknik direktör belli olmaz. Hata yapmamak gerekiyor ve hata yapmamak için de ince eleyip sık dokuyacak. En iyi tercihi yapacağız" dediği kaydedildi.

Gelecek sezon maçlarını nerede oynayacakları konusunda ise Orman, "Olmpiyat, Kasımpaşa, Şükrü Saracoğlu gibi alternatifleri inceliyoruz. Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu için bize kolaylık sağlıyor. Ancak bir eve giittiğimizde çocuk odasında, salonda belli bir düzen olduğu gibi orada da bir düzen var. O evde yaşayanlara rahatsızlık vermememmiz gerekiyor. Bu konuları iyi düşünüp iyi kararlar vermek zorundayız. Şükrü Saracoğlu bir yılda 70 maçı kaldırabilir mi? En iyi kararı vermek lazım" dedi.

Kaynak:http://www.ligtv.com.tr/haber/orman-ayriligin-sinyalini-verdi

• Fikret Orman inşallah dediği gibi scoutların izlediği oyuncuları transfer eder . Bize Ferdi ve 1-2 oyuncu hariç kimsenin faydası dokunmadı zararı dokundu. Paranında kıymetini bilen bir başkan var bu sefer YD gibi zarara yönelik biri değil.
  • başkanlık seimi büyük dert... beklesen transferlerde geç kalıcaksıni beklemeyip herşeyi halletsen yönetimin değişme ihtimali var. bilmiyorum ne olucak... ayrıca fikret başknın yönetiminde br tek kendisiyle nur çebi kaldı sanırım başka kimse yok
  • 1.2 milyon pound ne kadar yapıyor (€ bazında)

O değil yaklaşık bi 8-9 sene sonra ilk defa bonservisiyle oyuncu satabildik en çok da buna seviniyorum arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

1.2 milyon pound ne kadar yapıyor (€ bazında)

O değil yaklaşık bi 8-9 sene sonra ilk defa bonservisiyle oyuncu satabildik en çok da buna seviniyorum arkadaş

1,4 veya 1,5 olması lazım.
  • Alevli top isteyen
     Aybaba ile yollar ayrılıyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

1.2 milyon pound ne kadar yapıyor (€ bazında)

harbiden bi düşündüm aklıma gelmedi
  • Beyler yanlışım varmış 2 sezon önce Tabata'yı satmışız bonservisiyle

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/besiktas-jk/transfers-alle/verein_114.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.