Şimdi Ara

Aybaba ile yollar ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uçakta Samet hoca sadece oyuncularla vedalaşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Son dakika

Kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz tvde alt yazı geçti evet
  • O
  • Hadi lan iyisin gene
  • Yar kaşların lüle lüle Samet sana güle güle
  • Bu metion olayı çalışmıyor mu niye altta çıkmadı. Ulan Onur'a mutlu haberi ben vereyim dedim @OnrbK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atakan Kurt ‏@atakankurt2 9 dk

Samet Aybaba uçakta oyunculara:Iyi tatiller arkadaşlar.Yeni sezonda görüşürüz.Recep çetin: Ben yeni sezonda yokum hakkınızı helal edin LIGTV
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Atakan Kurt ‏@atakankurt2 9 dk

Samet Aybaba uçakta oyunculara:Iyi tatiller arkadaşlar.Yeni sezonda görüşürüz.Recep çetin: Ben yeni sezonda yokum hakkınızı helal edin LIGTV

Herkes ayrı bir şey diyor la biri gitti diğeri seneye görüşürüz dedi diyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: msezen18

quote:

Herkes ayrı bir şey diyor la biri gitti diğeri seneye görüşürüz dedi diyor :)

Bizim hangi işimiz düzgün olmuş ki? Kulüp açıklamadan bir şeye inanasım gelmiyor. Özelliklede medya bu yıl çok kullandı Beşiktaşı.

• Show tv deki adam Fikret Ormanın babası yarın ameliyat olacakmış onun için yarın görüşme olmayabilir dedi

• quote:

Hadi lan iyisin gene

Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: msezen18

quote:

Son dakika

Kaynak

kabin görevlisi
  • quote:

Son şakasını yapmış
  • Son Dakika : Samet Aybaba Kulüp Çalışanları ile , Kulüp Çalışanları da Takoz Recep ile Vedalaştı ...
  • İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'in son haftasında dün akşam deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenilerek sezonu 58 puan ile üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba İstanbul'a dönüş yolculuğu sırasında oyuncularına iyi tatiller diledi ve yeni sezon öncesi takımı ile vedalaştı.
    Uçak İstanbul'a inmeden kısa bir süre önce yerinden kalkarak futbolcuları ile tek tek vedalaşan Aybaba, "Hepinize iyi tatiller diliyorum. Yolculuğun ardından birçoğunuz özel arabaları ile evlerine gidecek. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.

YARDIMCI ANTRENÖR RECEP ÇETİN: BİR AY SONRA BURADA OLMAM
    Yardımcı antrenörlerden Recep Çetin ise oyuncularla vedalaştığı sırada bir futbolcunun kendisine, 'Hocam bir ay sonra yeniden görüşmek üzere' demesi sonrası 'Bir ay sonra ben burada olmam' cevabını vermesi kafalarda soru işareti bıraktı.

FUTBOLCULARA 'TATİLDE ANTRENMAN' PROGRAMLARI DAĞITILDI
    Öte yandan Aybaba, teknik ekibine hazırlattığı antrenman programlarını da uçakta futbolcularına dağıttı. 1 ay boyunca tatilde olacak futbolcularının yapacakları antrenmanların yer aldığı programların her oyuncu için özel olarak hazırlandığı belirtildi.

BAŞKAN ORMAN İLE YOLCULUK BOYUNCA KONUŞMADI
    Ayrıca Kayseri'den dönüş yolculuğunda Samet Aybaba'nın daha önceki seyahatlerde olduğu gibi uçakta yer alan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ön sıralarda oturmadığı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın da yer aldığı uçakta Aybaba'nın Orman dahil hiç bir yönetici ile konuşmadığı ve futbolcuları ile birlikte arka kısımda oturduğu öğrenildi.

Övünç ÖZDEM / DHA

• http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23324761.asp

Jupp Heynckes Beşiktaş'a geliyor diyorlar. Bu adam emekli olmak için Bayern'i bıraktı. Ne kadar vasıfsız bir habercilik var anlayın.
  • Ayıptır cidden bu yapılan. Yabancı bir hoca gelse, bu sezon 3. yapsa efsane olurdu, Samet Aybaba yapınca kötü oldu.

Hataları yok mu, bolca var ama 10 yılda gelen çoğu t.direktörden iyiydi.

Zaten bu 10 yılda ne çektiysek değer verilecek adamlara değer vermeyip, nerede gereksiz adam varsa onu efsane, kaptan, süper yapıp değer vermekten kaynaklanıyor.
  • beşiktaş sarsıntılı bir dönem geçiriyorken ve karşısında şu dönemde kendisinden çok daha güçlü kadrolu iki ezeli rakibi varken 3. olmuş bir takım beşiktaş. bence bu adama çok yükleniliyor. bende sevmem ama bu kadar yüklenmeyin la.
  • 3 maçı 90. dakikada veriyosan 6 puan kayıp Bursadan Akhisardan 4 gol yiyosan başarısızsın bu kadar basit zamanında Yusuf-Tello-Holosko-Bobo varken şampiyon oldu bu takım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.