Şimdi Ara

Ayas | Türkiye’nin İlk Çizgi Sinema Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinema sezonu sonbaharı bir çocuk kahramanla karşılıyor! Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi, bir çocuk kahramanla seyirciyle buluşacak.

6 yaşındaki "Ayas"ın hayatından bir bölümü yansıtan sinema filmi 75 kişilik bir ekibin 3 yıllık emeği ile ortaya çıktı.

Ayas | Türkiye’nin İlk Çizgi Sinema Filmi

22 Kasım'da seyirciyle buluşacak olan çizgi sinema filminde çocuklar Ayas ile birlikte maceradan maceraya koşacak.

Sadece hikayesi ile değil, kahramanları ve müzikleri ile de çocukların çok seveceği Ayas, sinema perdesinin dışında da pekçok sürpriz ile gelecek!

• Hayırlı olsun bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel. Yalnız şöyle kalitede sıçrama yapmamız lazım. Bunu ancak ve sadece küçük çocuklar izler.
  • Insallah basarili olur..Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayas ile çizgi İstanbul'da

22 Kasım’da seyirciyle buluşmaya hazırlanan çizgi sinema filminde çocuklar, “Ayas”, arkadaşları ve kuzenleriyle İstanbul’da maceradan maceraya koşuyor.
    Tamamı İstanbul’da, 30 farklı sokakta ve farklı semtlerde geçen “Ayas”, sadece hikayesi ile değil kahramanları ve müzikleri ile de çocukların yeni sevgilisi olmaya aday!
    75 kişilik bir ekiple 3 yılda hayata geçen “Ayas”taki İstanbul, bire bir orijinal görüntülerle ve Düşyeri’nin hayalleriyle ortaya çıkıyor. İlk defa İstanbul’un tüm güzelliğinin ve farklı semtlerinin çizgi olarak beyaz perdeye aktarıldığı filmde, “Ayas”ın yaşadığı apartman dairesinden Kız Kulesi, Boğaz Köprüsü ve Galata Kulesi’ni aynı karede görmek mümkün! Film, pedagojik alt yapısı, teknik ve sanatsal tarafı ile çocukların dünyasında ayrı bir yere sahip olmayı hedefliyor.

işte fragman.. küçük kardeşlerimize hitap eden bir film olmuş.

• Neden Ayaz değil de Ayas? Benzer soru Pepe için de sorulmuştu.

Neden ilk bakışta aha da bizden biri ya da bariz türk bu diyecemeyeceğimiz muallakta isim seçimleri yapıyor bu grup merak ediyorum.
  • aynı tarihte sinemalarda cocuklar icin bir secenek olmazsa belki, onun dşında asla tutmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • film olarak pek iş yapar mı bilmem ama dizi haline gelirse çocuklar sevecektir. ayrıca isim konusunda katılıyorum yukardaki arkadaşa. sanki türk olduğunu anlamayalım diye isim seçiyolar.
  • Çizimler fln iyide, fragmandan hiçbirşey anlamadım..
    Gerçi böyle bir filmin sinemaya çıkmasınada gerek yokmuş gibi..
    Diziler halinde tv'de izlenebilecek çizgifilm gibi olmuş..
  • Bu çizgi film kötü bile olsa en azından bişeyler için adım atılmış, umarım ilerleyen yıllarda kaliteli animasyonlarda çıkar türk sinemasından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.