Arkadaslar uzun suredir ayagım hep kasınıyordu nyse bugun gittim gosterdim bana bir krem (trosyd ismi) birde permasol die bir ilac verdiler duzenli kullanıldıgında ne kadarda geciyor yaklasık olarak bu mantar ?
yokmu yardımcı olabilecek biri arkadaslar ?
trosyd ile bir haftadaciddiyim
Mantar tedavisi 1 ay sürer. Trosyd en iyisidir.
trovagen bende bayaa etkili... 3 günde geçirdi... aksine trosyd in hiç bi faydasını görmedimm.. cildine göre değişir... doktor tavsiyesi al lütfen...
bana bir permasol verdiler birde krem verdiler bakalim ne kadarda gececek.Her sabah kalktıgımda yürüyemiyordum aglıcaklarım cıkıyordu resmen :)
mantar hafifse trosydin 2-3 günde geçirdiğini bile gördüm. en pisi de kasıklarda olanı ıyyhh
bu yaz tekne turuna çıktım salak gibi havluya değilde minderin üstüne yatmışım. bütün sırtım mantar oldu. boydan boya. evde tepine tepine geziyordum kaşıntıdan trosyd bulamadık napalım. sonra geçti, derisi döküldü sırtım hala mora yakın renkte.
Bildiğim kadarıyla mantar ömür boyu vücutta kalıyor...Zaman zaman tekrarlayacaktır...
oceral sprey alın, merhemler ile uğraşmayın trosyd tedavisi uzun sürer oceral max. 1hafta da sonuç verir.
saolun bunu bir hafta falan kullanayım bakalim ne olacak ne bitecek.Permasolu demin yaptım ayaklarımın rengi degisti ya mor gibi oldu :) derilerin altına isledi o renk
Benimde ayagımda vardı.Önce egzama falan dedi çevremdekiler.Doktara gittim mantar dedi.İki tane krem verdi 1 tanede hap.Kremleri degiştirip degiştirip sürüyorum.Hapıda hergün kullanıyorum.Geçmeye başladı bile.
AMan ha dikkat et.Geçiremezsen ayakta kalıcı hale geliyormuş.
Birde benim ellerimede sıçradı biraz.Yakından bakınca fark edilebiliyor sizdede var mı ?
ellerimde yok Allah'tan ayaklarımda var fakat feci sekilde kaşıyınca kasınıyor ve kurudugunda ayaklarım cok acıyor ..
quote:
Orjinalden alıntı: bigSty
saolun bunu bir hafta falan kullanayım bakalim ne olacak ne bitecek.Permasolu demin yaptım ayaklarımın rengi degisti ya mor gibi oldu :) derilerin altına isledi o renk
o renk kalıcı değil ayagını yıkama o sudan çıkardıktan sonra öyle kurusun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme