Şimdi Ara

Ayakta calisanlara tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben bugu. staja basladim .Sabahtan beri hep ayaktaydim hic dinlenmeden calistim . Sonlara dogru cok kotu oldum sukur bitti :)
    Yarin yine gidicez haliyle . Ayaklarimin agrimamasi , zinde ve tempolu olmak icin ne yapmaliyim ? yoksa bu staj boyle bitmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mumkunse isde sikinti yasatmazlarsa ayaklarin sismemesi agrisini onlemek icin nike yada adidas hava tabanli spor kosu ayakkabisi giyebilirsin,birde kahvaltina onem goster.

• duz tapansin degilmi yada kemik yapin ince, sabaha gecer ama sen yinede arada otur dinlen ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken yat tek tavsiyem bu.

• Zamanla alışırsın zaten merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: vefaliriza

Erken yat tek tavsiyem bu.

Dun gece saat 3 civarinda uyudum ondan oldu heralde bugun saat 11 gibi uyucam bakalim

• Skecher al yastik gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugun yine ayaktaydim hep. ayabbaninin icine topuk kismina pamuk koysam ise yarar mi

• Ayakkabını değiştirmen lazım en büyük etki o.

1.mesajda arkadaş örnek vermiş zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Ayakkabını değiştirmen lazım en büyük etki o.

1.mesajda arkadaş örnek vermiş zaten.
    güzel tabanlı bir ayakkabı almak bol olsun bide ayakkabı içinde ayağın hareket ederse rahatlatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

güzel tabanlı bir ayakkabı almak bol olsun bide ayakkabı içinde ayağın hareket ederse rahatlatır

Alıntıları Göster
    her bulduğun fırsatta oturmaya bak... yemek molalarını , dinlenme aralarını uzun tutmaya çalış. zaten para almıyorsun bir şey yapmıyorsun :)) yani çok çalışıyım da patronun gözüne giriyim gibi bir derdin de yok... en iyisi dediğim gibi işten kaytar kaytarabildiğin kadar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

her bulduğun fırsatta oturmaya bak... yemek molalarını , dinlenme aralarını uzun tutmaya çalış. zaten para almıyorsun bir şey yapmıyorsun :)) yani çok çalışıyım da patronun gözüne giriyim gibi bir derdin de yok... en iyisi dediğim gibi işten kaytar kaytarabildiğin kadar :))

Alıntıları Göster
    bende sürekli ayaktayım 30 dk yemek molası 15 dk çay molası dışında 7 saat 15 dakika çalışıyorum 1 aydan sonra tamamen alışıyorsun

• yds nin 65 liralık iş ayakabınından al eğer sıkıntı değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

yds nin 65 liralık iş ayakabınından al eğer sıkıntı değilse
    fırsatını bulduğunda kaytar
    ben stajdayken çatıya vs malzeme almaya gidip 20-25 dakka otururdum
    veya başka bi yere yolladıklarında hep oyalanırdım zaten akşama kadar çalıştırıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un Kurabiyesi

fırsatını bulduğunda kaytar
    ben stajdayken çatıya vs malzeme almaya gidip 20-25 dakka otururdum
    veya başka bi yere yolladıklarında hep oyalanırdım zaten akşama kadar çalıştırıyolar

Alıntıları Göster
    ortholite marka tabanlık kullanan bir ayakkabı al. ben trendyoldan indirimle çok uyguna aldım. inanılmaz rahat sanki ayağının altında yastık varmış gibi. çok iyi kesinlikle tavsiye ederim. new balance ayakkabılarda rahat, 574 serisi güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

yds nin 65 liralık iş ayakabınından al eğer sıkıntı değilse

düşündüm ben aslında . ama o da bot gibi işe yarar mı ki daha kötü olmasın . evde 2-3 tane babama verdiklerinden var . hemen yanımda masa var altında da bi tezgah var arada bakıyorum etrafıma kimse yoksa oturmaya çalışıyorum :) allah kimsenin başına vermesin valla
  • soğuk su tut ayaklarına dinlendirir mactan sonra öyle yapıyoduk iyi oluyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

Arkadaslar ben bugu. staja basladim .Sabahtan beri hep ayaktaydim hic dinlenmeden calistim . Sonlara dogru cok kotu oldum sukur bitti :)
    Yarin yine gidicez haliyle . Ayaklarimin agrimamasi , zinde ve tempolu olmak icin ne yapmaliyim ? yoksa bu staj boyle bitmez..

Hangi meslek ?
  • Max 1 hafta sonra ayaklar calisiyor.5 senedir yazlari ayakta calişıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusulasız Adam

quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

Arkadaslar ben bugu. staja basladim .Sabahtan beri hep ayaktaydim hic dinlenmeden calistim . Sonlara dogru cok kotu oldum sukur bitti :)

Hangi meslek ?

hocam okul olarak teknik ressamlik okuyorum ancak adamlarda pc yokmus . bizi attilar atolyeye adamlar is veriyo bize mesela matkapla calisiyoruz ..
    soguk su ise yarar mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.