Şimdi Ara

Ayaklarımda kaşıntı sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim küçüklüğümden beri egzama var ellerimde vardı ellerim küçükken böyle soyuluyordu ete kadar hiçbir yere dokunamıyordum hele terleyince acayip yanıyordu. Artık onlar geçti ama yaz olunca ayaklarım terleyince özellikle geceleri böyle ayağımın iç kısmı (sağ ayağın solu sol ayağın sağı) orta yerleri acayip kaşınıyor fazla kaşıyınca böyle derinin altında beyaz beyaz baloncuklar oluyor pıhtılaşıyor çok aşırı kaşınıyor ve kaşıdıkça acıyor geceleri o yüzden uyuyamıyorum kışın öyle bir sorunum yok ama malum yaz geliyor acaba bu hastalığın bir adı varmıdır ? Daha yaz başlasın ilk belirtiler olsun doktora gidicem ama aranızda bu durumu yaşayan varmı merak ettim.

• şimdiye kadar doktora gitmediğiniz hata buradan alacağın bilgilerle yanlış yönlendirilebilirsin, ayrıca kafanıza göre merhem alıp sürüp kullanma
  • Benim de saçlı derimde seboreik egzema var. Seninki de seboreik dermatit gibi geçen ama tekrarlanan bir tür egzema olmalı. Şu yaşına kadar doktora gitmediğin hata...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

şimdiye kadar doktora gitmediğiniz hata buradan alacağın bilgilerle yanlış yönlendirilebilirsin, ayrıca kafanıza göre merhem alıp sürüp kullanma

Çocukken doktorlarda kestim ne diyonuz siz ayak için çıkmadım :D.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.