Şimdi Ara

Ayakkabı Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene üniversiteye başlayacağım. Yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Adidas+Nike+Converse dışında önerebileceğiniz kaliteli markaları veya modelleri yazarsanız sevinirim. Sneakers tarzı sade spor modeller düşünüyorum. Lisede converse giyerdim ama artık bıktım ve her apaçide bir tane var. O yüzden daha farklı ve stil sahibi bir ayakkabı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

örnek vermek gerekirse şu tarz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongio -- 15 Ağustos 2012; 15:43:52 >

• lottoya bir uğra derim geçmiş klasik görüntüsünden uzak yeni ayakkabılar tasarlamışlar şahsen o ayakkabıları görünce adidasa verdiğin paralara acırsın ben 1 ay önce 67 milyona kaliteli bir ayakkabı almıştım.
  • hummel ürünlerine bak tavsiye ederim
  • puma-fıla-reebok
  •  Ayakkabı Tavsiyesi İstiyorum

1. fotoğraftaki favorimdir.rahattır.tavsiyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 15 Ağustos 2012; 1:48:57 >

• puma ferrari 2012 modelleri süper ancak pahalı bana göre
  • http://www.spormarketim.com/urun-25569-adidas-zeitfrei-erkek-spor-ayakkabisi.html

Bu ayakkabıyı arıyorum ama bulamadım. Gerçi pek aradımda diyemem Eğer gören duyan bilen varsa 100 binnira veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

hummel ürünlerine bak tavsiye ederim

şimdiilik sahteleri olmayan tek marka... ilerde herkezin ayagına düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

http://www.spormarketim.com/urun-25569-adidas-zeitfrei-erkek-spor-ayakkabisi.html

Bu ayakkabıyı arıyorum ama bulamadım. Gerçi pek aradımda diyemem Eğer gören duyan bilen varsa 100 binnira veriyorum.

istanbul da oturuyorsan bakırköy capacity de görmüştüm ayakkabı dünyasında kalmışmıdır bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümük-ü Daim

quote:

Orijinalden alıntı: wto

http://www.spormarketim.com/urun-25569-adidas-zeitfrei-erkek-spor-ayakkabisi.html

istanbul da oturuyorsan bakırköy capacity de görmüştüm ayakkabı dünyasında kalmışmıdır bilemem

Ankarada oturuyorum

Herhangi bi sitede stoklu gören olursa lütfen iletişime geçiniz.

• Vans'ın bazı modelleri çok güzel. Ama yabancı sitelerde gördüğüm modeller ülkemizde var mı hiç bilmiyorum araştırmadım.
  • yukarı

•  Ayakkabı Tavsiyesi İstiyorum

nike istememişsin ama bu diğer nike lardan farklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

Arkadaşlar bu sene üniversiteye başlayacağım. Yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Adidas+Nike+Converse dışında önerebileceğiniz kaliteli markaları veya modelleri yazarsanız sevinirim. Sneakers tarzı sade spor modeller düşünüyorum. Lisede converse giyerdim ama artık bıktım ve her apaçide bir tane var. O yüzden daha farklı ve stil sahibi bir ayakkabı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

O değilde hocam biz bu modeli nerede buluruz bunun markası ne Ankara'da bulabilirmiyiz aynısını?

• adidas samba
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

Arkadaşlar bu sene üniversiteye başlayacağım. Yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Adidas+Nike+Converse dışında önerebileceğiniz kaliteli markaları veya modelleri yazarsanız sevinirim. Sneakers tarzı sade spor modeller düşünüyorum. Lisede converse giyerdim ama artık bıktım ve her apaçide bir tane var. O yüzden daha farklı ve stil sahibi bir ayakkabı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

O değilde hocam biz bu modeli nerede buluruz bunun markası ne Ankara'da bulabilirmiyiz aynısını?

marka: ETNIES -JAMESON 2 ECO -NAVY/GUM
    direk bu ürün varmı bilmiyorum ama lacivert renkli olanı var buna çok benziyor o ürün güzel değil. bu birazdaha farklı fiyatı:129 tl muhtemelen
    sitesinden baktım ankarada bulabileceğin tek yer:
    BT SPOR GİYİM
    Adres:Ankamall A.V.M. No:2, K:4 (en üst kat) İskitler, Akköprü / Ankara
    Telefon:(0312) 541 13 64

lacivert renkli olanı burda:
    http://www.zizigo.com/etnies-jameson-2-eco-87777
    ama arada bariz fark var

edit: aynı da olabilir emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongio -- 15 Ağustos 2012; 16:25:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.