Şimdi Ara

ayakkabı tavsiyesi ? [ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar henüz hiç bişey düşünmedim. sadece adidas düşünüyorum (görüntü önemli başka da olabilir ). sizin tavsiye edebileceğiniz ayakkabı, ya da benim modellere bakabileceğim bi site vs. var mı acaba ?

fiyat aralığı 100 150 olabilir.

şimdiden teşekkürler

edit :

konudaki 2 kişi daha bu ayakkabıdan almış ben de onu aldım en sonunda. 140 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßλ®1$ -- 26 Nisan 2011; 14:58:09 >

• 15o demissinde ustune 95 daha koy lacoste al benm ayakkabm project m diolardi galiba 245 e almistm mersin lacostedan.. cok tarz bi ayakkabidir 218 ytlye olan lacoste war adi aklmda degil oda fena degil
  • @gurkon

kardeşim sağol da, aileden tepki alıyorum onlara kalsa 50 liraya kapatsam işi sorun yok. kendi param oldugu için 150 falan en fazla iyidir. hem şimdi o ayakkabıyla çok hava atıcak kullanacak ortamım yok okula falan gidip gelicem ziyan olmasın. ortalama bi ayakkabı iyidir ama yine de sağolasın dediğim gibi bi ayakkabı aklına gelirse söylersin teşekkür ederim
  • bende bugün adidasa gittim 2 ayakkabı arasında kaldım resimlerini koyayım :

üsttekini aldım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ikisininde fiyatı 160 lira bunlar hoşuma gitti benim fazlada model yok zaten.

• anliorum seni kardesim ama lacoste saglam ayakkabidir yani 245 ytl ye onu alirsan zrarli cikmazsin emin ol cok dayaniklida ayakakbi bence parani biraz daha biriktir 245 ytlye veya 218ytlye olani al ailenede 1oo e aldim dersin
  • @clubber42

tam da netten bakıyodum o 1. ye hayran kaldım ya. mükemmel ama nettekinde adidas yazısı kırmızıydı orda pembe ? senin aldığın ne renk acaba

@Gurkan

aslında bişeyler daha alacam ondan o kadar parayı biriktirmem zor olur biraz
  • bide dexter var o da cok hos bir ayakkabidir bende bu dexter var siyah kahverengi olani

onuda 2oo ytlye almistim kanguru derisinden yapilmisitir ayakkabi su ana kadar gordugum en dayanlikli ayakkabi bi arkdasim 3 senedir giydigini soyluyor o derece + ayakkabinin arkasi cikolata kokuyor benim alali 7 ay oldu hala kokuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayakkabı önerisi
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  ayakkabı tavsiyesi ? [ALINDI]

Ben bunlardan almayı planlıyorum sanada öneririm , kaliteli baya
  • 140 TL :

142 TL :

167 TL :

bunlar hoşuma gitti sizce hangisi daha hoş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

@clubber42

tam da netten bakıyodum o 1. ye hayran kaldım ya. mükemmel ama nettekinde adidas yazısı kırmızıydı orda pembe ? senin aldığın ne renk acaba

@Gurkan

aslında bişeyler daha alacam ondan o kadar parayı biriktirmem zor olur biraz

Aslında ne kırmızı ne pembe, turuncu tatlı bi rengi var tavsiye ederim

Edit : şimdi ayakkabıyı elime alıp baktımda hafif pembe gibi bi rengi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber42 -- 25 Nisan 2011; 21:52:49 >

• @gurkan

çikolata olayı güzelmiş de onu kime koklatacaz

ayrıca görüntüyü pek beğenmedim daha spor olsaydı liseliyim sonuçta itiraf edeyim

• dostum o 3 ayakkabida gerckten kotu alma bnce :)

+ o cikolata olayi cok hostur kokusu icin degil ztn ayakkabinin sekli cok guzel ;) dockers syah pantolon altinada bu dexter cok hos gidiyorr emin ol tmm iste liseliysen koyu gri pantolonun altna sahane gidiyor
  • @berkayboys

düşünebilirim sağol :)

@gurkan

pantolon lacivert sporda ısrarcıyım ben ya

bu da mı kötü ?
  • o da kotu be arkadas ya nasl ayakkabi seciorsun :D bi kere spor istiorsan kesin beyaz renkte olsun..

şuan favorim

bu ayakkabı 120 tl civarında hemde lacoste
  • 2-3 gün oldu alalı.Aldığımda indirimdeydi 160 tlye aldım.
    Eğer tiger düşünürsen ilk gün giydiğinde arkasına peçete falan koy ayağıma çok fena vurdu ama rahat ayakkabı, converseden iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkli.Nuriye -- 25 Nisan 2011; 23:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

şuan favorim

Baya güzelmiş fiyatları ne kadar acaba ?
  • @Irun_Each_Team

lacoste düşünebilirim aslında.

@Milkli.Nuriye

tiger düşünmüyorum maalesef :D

@Patatesli Çay

Koray sporda 139,50 tl yazıyor yarın dolaşıp bakacağım ama model olarak onu beğendim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.