Şimdi Ara

Ayakkabı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
19.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni ayakkabı alacağım. Günlük ve spor için. Nike ve adidas olabilir, hepsi olabilir. Max 150 TL bütçem var. Nike Run düşünüyorum aslında ama kararsızım. Önerisi olan?

Düzenleme: Basket ayakkabısı istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 14 Temmuz 2009; 3:47:46 >

•  Ayakkabı önerisi?

• Nike Hyperdunk olabilir.

Ayakkabı önerisi?

Fiyatını bilmiyorum, yalnız ayakkabı gerçekten çok hafif ve rahat.

• Bu konu kendi yolunu bulur
  • Mirror's Edge'deki ayakkabı değil mi o? xD
  •  Ayakkabı önerisi?

Bende bunun beyazı var. Çok rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 14 Temmuz 2009; 3:01:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mont önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne ilginç insanlarsınız ayakkabıya paramı veriyorsunuz ben hep yalınayak gezerim olm ne vercen 150 lira git mertere al bişi
  • Sizi bilemem ama ben modern bir insanım dışarda ayakkabı ile gezerim ha sen mağara adamı olduğunu kabul ediyorsan sana iyi yalınayak gezmeler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Sizi bilemem ama ben modern bir insanım dışarda ayakkabı ile gezerim ha sen mağara adamı olduğunu kabul ediyorsan sana iyi yalınayak gezmeler...

yerim modernliğini ben kara lastiği o spor ayakkabılarına tercih ederim çini boykot edelim dionuz gidip çin malı nikeları adidasları alıonuz dimi len
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

Ayakkabı önerisi?

Bende bunun beyazı var. Çok rahat.

nedir bunun tam ismi acaba?
  • Bak sen de dedin işte tercih meselesi. Ben burada bir soru sordum, yardım istedim. Eğer yardımcı olmayacaksan köstek de olma. Para benim, tercih benim. İstediğimi istediğim fiyata alırım. Başkalarının parası seni germesin bu kadar. Ayrıca piyasanın %70-80'ine sahip bir ülkenin mallarını nereye kadar almamayı planlıyorsun? Ben burada çin malı N99 almıyorum veya çin malı oyuncak almıyorum. Nike veya Adidas'ın Çin'de fabrikası varsa yapabileceğim bir şey yok açıkçası.
  • Gel biz sana üç el verelim şu bir ay alma bozyaka var fıstık gibi türkmalı
  • Anlayamadım?
  • adamım 1 ay ayakkabı alma git üçele arkadaşlar yardımcı olsun al bir iskarpin giy rahat rahat ama çin malı alma bilgisayarda çin malı bırakmadım ram vardı çöpe attım o derece monitörü yumrukladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurnonda

adamım 1 ay ayakkabı alma git üçele arkadaşlar yardımcı olsun al bir iskarpin giy rahat rahat ama çin malı alma bilgisayarda çin malı bırakmadım ram vardı çöpe attım o derece monitörü yumrukladım

bikmiyorsunuz usanmiyorsunuz robot gibisiniz sizi tebrik etmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Nike Hyperdunk olabilir.

Ayakkabı önerisi?

Fiyatını bilmiyorum, yalnız ayakkabı gerçekten çok hafif ve rahat.

Hayıııır ! Hayıırrr !! inanmıyorum ya tam 7 ay sonra ... her zaman böyle ayakkabı tavsiyesi içeren konularda ilk ben HyperDunk tavsiye ederdim çünkü bu ayakkabının manyağıyım .. ama arakadaş 150tl demiş ve mirrors edge avatarı görünce öyle değişik bi tavsiye de bulundum ama ilk defa benden önce başkası hyperdunk tavsiye ediyor

Ama 150 tl kriterine uymadın sayılmaz bu

• Ayakkabımı buldum arkadaşlar. Teşekkürler hepinize tavsiyeleriniz için.

Ayakkabı önerisi?
  • HyperioИ

Hocam geçen gün bir Hyperdunk gördüm sanırım Nike ID ile yapılmış, simsiyah, sadece Swoosh' un içi ve Wire kısımları beyazdı süper görünüyordu.

Tek kalmıştı sanırım 47 numaraymış. Giydim büyük geldi ayağıma, dedim ah ulan ah.

Fiyatı bayağı uygundu çünkü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.