Şimdi Ara

AYAKKABI NASIL BOYANIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cat botlarım var nasıll boyanır elimde cila deri besleyici ve boya var sırasıyla hangilerini süreyim

• Önce kremi sür, ardından boya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Önce kremi sür, ardından boya.

ne kremi besleyici diyorsan tamam da cila
  • rekor
  • harley botlar var benimde ... boya işi çok sıkıntılı :) babam askerdeyken boyacılık falan yapmış :) iyi anlıyor ayakkabı boyamadan.. eh tabi boyanın kalitesinden de... bu marketlerdeki boyalardan (şu üstünde sünger olanlardan) alayım baba ben hallederim diyorum , yok ayakkabı kötü olur boşver onu diyor... Şimdi kendisi nuri leflef boya ve cila aldı... 1 defa boyadı ve 1 ay geçti :D ayakkabılar boyasızlıktan ölecek :D baba diyorum boyasana sen ... hep sallıyor :( bana öğret diyorum onuda sallıyor.. baba eğer yapmayacaksan yada öğretmeyeceksen gidip marketten alıyım diyorum , yok o boyalarla boyama diyor :)

e şimdi evde boya cila varken dışarıda da ayakkabıyı boyatmak olmaz :) sonunda büyük bir atar yapacam herhalde babama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

harley botlar var benimde ... boya işi çok sıkıntılı :) babam askerdeyken boyacılık falan yapmış :) iyi anlıyor ayakkabı boyamadan.. eh tabi boyanın kalitesinden de... bu marketlerdeki boyalardan (şu üstünde sünger olanlardan) alayım baba ben hallederim diyorum , yok ayakkabı kötü olur boşver onu diyor... Şimdi kendisi nuri leflef boya ve cila aldı... 1 defa boyadı ve 1 ay geçti :D ayakkabılar boyasızlıktan ölecek :D baba diyorum boyasana sen ... hep sallıyor :( bana öğret diyorum onuda sallıyor.. baba eğer yapmayacaksan yada öğretmeyeceksen gidip marketten alıyım diyorum , yok o boyalarla boyama diyor :)

e şimdi evde boya cila varken dışarıda da ayakkabıyı boyatmak olmaz :) sonunda büyük bir atar yapacam herhalde babama :D

bendede nuri leflef boyadan var cila felan takım hazır boyamayı bilmiyom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ayakkabı nasıl?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte aynı dert bende de var.. babam büyük ihtimalle yarın boyayacak :) öğrenirsem yazarım detaylı :P

(önce ayakkabının tozunu almak için fırçalıyorsun bro :) onu çok iyi bilirim :D en dikkat çekici yeri orası..:D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

işte aynı dert bende de var.. babam büyük ihtimalle yarın boyayacak :) öğrenirsem yazarım detaylı :P

(önce ayakkabının tozunu almak için fırçalıyorsun bro :) onu çok iyi bilirim :D en dikkat çekici yeri orası..:D)

tamam girişiyom işeAllah ne verdiyse sürcem
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.