Gün içinde ayağıma ayakkabı giydiğimde koku oluşuyor , ve çalışma ortamımda sosyal ortamlarda çok zorlanıyorum bakımlı bir insanım ama bu durumda çok utanıyorum çekiniyorum yemek yiyemiyorum psikolojik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım ayak kremleri koku giderici herşey kullandım ayakkabı degiştiriyorum ama olmuyor yazın daha kolay babet sandalet kullanıp koku azaltabiliyordum ama kışın botlarin içinde ayaklarım çok kokuyor , napayım çok çaresiz kaldım , i.k bölümüne bile beni şikayet etmişler bir hastalık olduğunu belirttim , parfümler deodrantlar herşey kullanıyorum geçmiyor çalışmam lazım , inanın daha kötüler duydum ama hiç kimseyi zor duruma düşürmesin ben işime bile konsatre olamıyorum ne yapayım sizce başına gelen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayakkabı İçindeki Ayak Kokusu Yardım Lütfen

-
-
Kilo durumunuz ne?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kına, ayak kokusuna birebir dostum. Denemeni tavsiye ederim.
-
52 kilo ile alakalı değil ama psikolojik bir durum bence çünkü ayakkabıyı çıkartıyoruum koku yok ayaklarım kokmuyor ayakkabı ile buluşunca ayaklarım ayakkabı içinde kokuyor ayaklarım hangi ayakkabı giyersem giyeyim rahat değil nasıl devam edicem hayatıma bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kına yaktık benim ki çok acayip ayaklarım ayakkabı içinde kokuyor dışarı çıkıyor kokusu ama ayağımdan o ayakkabı çıksın inanın çorabın miss gibi kokuyor ayaklarım da koku olmuyor ama gel gelelim ayakkabıyı giyeyim çok kokuyor etraftan rahatsızlık hissedilecek kadar hemde çok utanıyorum psiolojimi sosyal hayatımı çok etkiliyor bu durum
Hocam çevrenizden bu konu ile ilgili bir dönüş aldınız mı? Zamanında yaşadığınız bir tecrübeden dolayı psikolojik olarak bu şekilde sizi etkilemiş olabilir. Bir doktor ile görüşmekte fayda var. Umarım atlatırsınız.
-
Umarım atlatırım gerçekten yapmadığım hiç bir şey kalmadı. Evet dönüş aldım anlayışsız , duyarsız çalışma arkadaşlarımdan keşke bunun bir hastalık olduğunu bilebilselerdi , sadece ayak kolum için değil genel anlamda ayak kokumdan öncede sevmediğim hal ve hareketlerini yargıladığım insanlarla çalışıyordum bir de üstüne bu tam oldu.
Hocam aynı durumdan muzdariptim yıllarca, sonra uyduruk 3 liralık ayakkabı dezenfekte tozu alıp bir çift ayakkabımda kullandım, şimdi koku olayı bitti gitti hatta öyle bir şey yaşadığımı bile unutmuştum gönderinizi görene kadar, fantastik kremler kullandım ama geçmemişti o toz sonrası bitti gitti.
Markasını hatırlamıyorum ama tek kullanımlık ıslak mendil tarzı pakette bir tozdu.
Bende bakacağım o kadar çok şey okudum önerdiler ki ben de cildiye psikiyatri kliniğinde gittim bana söyledikleri senin ayağın kokmuyor psikolojik bir şey okulda çalışma ortamında ayağın ısınıyor çevreye rahatsız edici bir koku yayılıyor bu kokuyu onlemem lazım kremler , spreyle neler kullandım ama işe yaramadı nasıl giderteceğim bu kokuyu bilmiyorum ama sosyal iş arkadaş ortamımdan uzaklaştım resmen psikojik olarak çökük durumdayım
Merhaba bir çözüm bulabildiniz mi? Eğer bulduysanız bana özelden yardımcı olabilir misiniz tesekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayakkabının içine akşamdan karbonat dökün sabaha kadar dursun, hatta 24 saat de kalabilir. Temiz ayağınıza, koltuk altınıza da sürebilirsiniz. Koku kalmayacaktır. En doğal ve ucuz çözümü budur.
bu rahatsızlık sadece bende var sanıyorum sosyal neler neler denedim olmadı sosyal çevreden uzaklaştım resmen hayatım mahvoldu.Çaresini bulamadım
aynı dert bendede var seni çok iyi anlıyorum kardeşim
aynı sorunu sende mi yaşıyorsun ?
Özelden ulaşırmısın
Merhaba, aynı sorundan müzdaribim ben de. Çaresini bulan olmadı mı hiç, terlemedendir diye botoks yaptırdım terleme durdu ama koku gitmedi yani terleme ile alakası yok. 3 cildiye 2 tane podolog gezdim hepsi ayağımda mantar olmadığını söyledi… kafayı yemek üzereyim gerçekten. Terleme sebepli değil, mantar sebepli değil o zaman bu kokunun sebebi ne allah aşkına, doktor bile idrak edemedi… değerlerimde çok iyi, hormon testimde normal çıktı. Psikolojik değil çünkü çevremdeki insanlar kokuyu alıyor… işten ayrıldım bu yüzden ya, böyle bi saçmalık olabilir mi! Karbonat, tuz, sirke, kına vs hikaye bu arada. Hatta karbonat her şeyi daha kötü yaptı. Bi allahın kulu çıkıp sebebi budur çaresi de şudur yazsa keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebeird -- 23 Mart 2024; 22:10:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X