Slm beyler.Ben halı saha ayakkabısı alcam.Ayaklarım taraklı (geniş) ve 41 numara.Bana rahat edebileceğim bir ayakkabı önerir misiniz? Sert şut çekerim.Ayrıca çok hızlı koşarım.Ben bu ayakkabıları düşündüm ama rahat edermiyim bilemedim :
Dostum adidas f50 'i öneririm. Gayet rahat, ve sert sut cekebileceğin bir ayakkabı.
quote:
Orijinalden alıntı: proyiyit2
Slm beyler.Ben halı saha ayakkabısı alcam.Ayaklarım taraklı (geniş) ve 41 numara.Bana rahat edebileceğim bir ayakkabı önerir misiniz? Sert şut çekerim.Ayrıca çok hızlı koşarım.Ben bu ayakkabıları düşündüm ama rahat edermiyim bilemedim :
hocam ben ayakkabı almadan önce iyice bir araştırmıştım bu konuları siz 1-2 yıl arda sırada giyip bırakıcakıksınız yok sa 1-2 yıl dibine dibine vuracakmısınuz ayakkabının?
jervis
kullanıcısına yanıt
valla hergün kullanıom
quote:
valla hergün kullanıom
Hocam Nike markali yeni nesil kramoonlar var ayakkabinin ucunda ek kumas var bu kumas sayesinde ayakkabinin on tarafi yipranmaya karsi koruma altina aliniyor...benim hosuma girting ama fiyat olarak biraz artiyor
acil değilse nike hypervenom u bekle
quote:
Orijinalden alıntı: emregkcky
taraklı ayağa olurmu ki bu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emregkcky
taraklı ayağa olurmu ki bu
öyle bir durumun varsa sıkıntı yaratabilir kardeşim özellikle nike ın ayakkabılarında. yine de bi deneyip görmende fayda ayağının durumunu tam olarak bilemediğim için bir denersin istersen...
Eğer hızlı koşucam dersen nıke mercurial
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme