Şimdi Ara

Ayak burkulması yaşayanlar bir bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 3 hafta önce maçta aya?ymy yan bastym. Baya kötü burkuldu hiç basamadym yere sonrasynda, en ufak bilek hareketinde ve baskyda feci bi acy vardy. Bu derece burkulma ya?ayan oldu mu merak diyorum ne kadar sürede iyile?ti ?. Bu arada maçtan sonra acile gittik film çekildi, temiz çykty e?er acilde ki dev?irme doktor yanly? bakmadyysa tabi ve fastjel diye bir krem verdi. 3 hafta oldu üzerine basyyorum artyk ama ko?abilcek duruma daha çok uzak gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 13 Ocak 2014; 23:08:55 >

• hastaneye git göster. genelde bilek kemiğinde ezilme oluyor , sana bi jel verir rahatlatır biraz. zamanla geçicek eğer çatlak vs. yoksa. ama orası artık her maçta sakatlanmaya müsait bir nokta haline geldi haberin olsun
  • Sislik varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaykay yüzünden bir çok kez ciddi şekilde bilek burktum. lifler zedelenmediyse, çatlak, kırık yoksa 2 haftaya geçer. ama yinede bileğini oynattıkça ağrısını hissedersin. o da 1-2 haftaya geçiyor. ve o yer ediyor. yani tekrar burkabilirsin dikkat et.
  • Si?lik kalmadi 2.gün baya sisti ama 2 hafta sonrasinda sislik tamamen kayboldu. Bir süre buz ve verdi?i kremi uyguladim zaten sislik gidince sadece kreme devam ettim. 3 haftada tamamen iyilesmemesi anormal bir durumsa tekrar gideyim diyorum. O nedenle bir sorayim dedim bu derece burkulma yasayanlar ne kadar sürede iyile?ti diye
  • İncinmelerde iyileşme uzun sürebiliyor. 15 gün yürüyemeyip normale dönmek için 1 ay geçmesini beklemiştim zamanında. Bu senin fiziki gücüne ve iyileşme hızına bağlı da değişebilir. Herkes de aynı şekilde iyileşme görülmeyebiliyor. Eğer gündüz bir ortopediste görünmediyseniz filmlerle beraber bir ortopediste kontrol amaçlı da olsa görünün. Ben dizimdeki ağrıyı 2 sene geçer diye salladım şimdi eski halini arar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Si?lik kalmadi 2.gün baya sisti ama 2 hafta sonrasinda sislik tamamen kayboldu. Bir süre buz ve verdi?i kremi uyguladim zaten sislik gidince sadece kreme devam ettim. 3 haftada tamamen iyilesmemesi anormal bir durumsa tekrar gideyim diyorum. O nedenle bir sorayim dedim bu derece burkulma yasayanlar ne kadar sürede iyile?ti diye

Ben amerilan futbolu oynarken ayagim burkuldu ustune tabi bide arkadas dustu ben dusunce.
    Ayagim sismisti hastaneye gittik ayni sekilde krem vs verdiler. Hastane cikisi amcamlara gittik oda eski yontemlerden birini uyguladi. Ayagima faca atti resmen. Neymis kirli kan cikacakmis. Uzerine bide sogan sarmislardi yanlis hatirlamiosam. Ama iki haftada biseyim kalmadi.

Sen doktora bidaha gorun bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bi kaç sene önce futbol oynarken çok kötü burkmuştum 1.5 ay geçmemişti ağrısı, şişlikte 2 haftada inmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende futbol oynarken yaşadım.2 ay falan ağrıyordu.İspirto iyi geliyor.
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar ben en iyisi tekrar bir kontrole gideyimde kafamda soru işareti kalmasın. Birde maçta rakip takımdan bir adam geldi ben yerde kıvranıyorum adam ayağımı kaldırdı ayak bileğimi sağ sola büküyo "var mı bişey" diyo ! o lanet olası herif yüzünden belkide hasar büyüdü

girl_6874 benimde ananem duydu şey diyordu patlıcan ile soğanı közle bileğine yedir onları sar felan derken lafı değiştirip kaçtım yannından
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Cevaplar için sağolun arkadaşlar ben en iyisi tekrar bir kontrole gideyimde kafamda soru işareti kalmasın. Birde maçta rakip takımdan bir adam geldi ben yerde kıvranıyorum adam ayağımı kaldırdı ayak bileğimi sağ sola büküyo "var mı bişey" diyo ! o lanet olası herif yüzünden belkide hasar büyüdü

girl_6874 benimde ananem duydu şey diyordu patlıcan ile soğanı közle bileğine yedir onları sar felan derken lafı değiştirip kaçtım yannından

Aman sakin :) sen turk doktorlarina guven yine ;))

• Bilgi amaçlı son bir şey yazayım konuya. Bugün tekrar kontrole gittim günden güne iyileşme devam ettiği için şimdilik bir sorun yok. Burkulmalarda iyileşme süreci 1 ay sürüyormuş. 2 hafta sonra tekrar bakıcaz duruma göre MR çekilcek. Bu arada MR fiyatıda 300 TL imiş sigortasız fiyat. Bu burkulmadan sonra bileğin eskisi gibi sağlam olmayacağı olayınıda sordum. Her durum için geçerli değilmiş bu. Kıkırdak dokular zarar görmüşse olabilir dedi. Diğer durumlar için sorun yokmuş. Bünyenede bağlı olarak bir kaç ay içinde eskisi gibi güçleneceğini söyledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.