dün akşam bi olaya sinirlendim ve duvara tekme attım.. sağ ayağımın üzerine çok fazla basamıyorum.. duvarla teması gerçekleştiren baş parmağımda olaydan saatler sonra morarmalar başladı şu anda nerdeyse parmağın üzeri mos mor.. parmağımı oynatmakta hiç bi sıkıntı ve ağrı yok.. bileğe yakın noktalarda ise sadece ağrı var.. evdekilere ayağımı burktum dedim o yüzden şimdilik doktora gitmedim daa kötü olursa o ayrı.. eczacı ben-gay pomat ve dicloflam ilaç verdi.. benim merak ettiğim parmaktakii morluğun her hangi bi sıkıntı yaratma ihtimali olup olmayacağı.. bu tür travmalarda bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.. geyik yapmak niyetinde olanlar lütfen yazmasın!!
yardım edebilecek yok mu?
ayni seyi bende yasadim once yasadigim olayi anlatayim bayan arkadasimla birlikte iken cep telefonuma mesaj gelmisti ve telefonu almaya calisti elimden ( hep boyle yapardi) bende telefonu ondan uzak tutmaya calisirken koltugun ayagina vurmustum 2 parmagim morardi, kan topladi felan acaip bi sekil almisti.. sonra doktora felan gittim rontgen cektiler bisi yok dediler ee dedim nabayim bisi yapma dedi kendi gececek :))) agri kesici bile vermedi LOL agri kesici yuttum felan 1 haftaya bisi kalmadi senin ki ne durumda bilmiyorum ama catlak kirik yoksa sorun yok eger varsa ki ( rontgen harici kesinlik kazanmaz ) cok acil kemikler kaynamadan önlem alinmasi gerekiyor yoksa Allah korusun diyorum.
@ .Deniz..
benimde ayağımda ağrı normal olarak var ama baş parmağıma bastırdığımda, başparmağım ağrımıyor.. bunu sevindirici bi durum olarak değerlendiriyorum.. parmağımı oynatırken de ağrı sızı yok diğer ayağımla aynı hareket kabiliyetine sahip parmağım.. sadece en üst ve en alt seviyeye geldiğinde brz ağrıyor o kdr :)