Şimdi Ara

Ay Yıldız Klanı (Killzone 3) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
7
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 günde klan üye sayısı 2 ye katlanmış ...bravo
    yeni katılan arkadaşlarla tek tek tanışma imkanım olmadı ama hepsine hoş geldiniz diyorum...
    bahadır kardeşimizin 3 gün ayrı olmasına üzüldüm inşallah en kısa zaman da döner
    Deniz kardeşiminde alllahı var şimdi eksikliği kapatacağımdan eminim
    Mercedes Benz CLA200 AMG.
  • Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Biraz tanışma süresinden sonra taktiksel olarak görüşmemiz bendece daha iyi olur.Beni ayın 27 sin den sonra hergün online bulabilirsiniz .İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed87
    dun superdi arkadaslar valla 8 kisi baya eglendik :)

Ben 1-2 saat takıldım ama gercekten çok zevkliydi bu arada istatistiklere baktimda 3 klan maçının da 3unde yenilmisiz :-(
  • şimdilik zevkine oynuyoruz ya, muhabbet sohbet, biraz birbirimiz tanıyıp alışınca o zaman kazanmaya başlarız ki dün baya kazandık normal maçlarda rakip bulamadık yahu

birde böle tanıdıklarla oynayınca operasyon görevleri hakkaten çok keyifli oluyor
  • Öncelikle yeni gelen arkadaslar tekrardan hosgeldiniz aramiza.KingTR evet 3 clan maci yapildi 3 de yenildi.Ben 2 sinde vardim 1 inde yoktum.Tekinde ben yanlislikli clan macina goturdum arkadaslari kimsenin haberi yoktu bisey konusmamistik hazirlanmamistik.E bolede olunca yenilmek kacinilmiyor.2 macda ise ayni hataya arkadasimiz yapti.Yanlislikla klan macina girdik yenildik ama keske o maci gorseydin adamlar haybeye aldilar son dakikA,yoksa bizden iyi degillerdi.3 cü clan macinda ben yoktum nasil oldugu hakkinda bir fikrim yok.KingTR clan grubumuz cok yeni yenilmemiz normal yenildigimiz 3 kere olsun insAllah.Ayrica dun gercekden co9k guzelde arkadaslar 8 kisi olduk muhabbet sohbet süperdi.Oynadigimiz maclardada basariliydik.Ama takimda Semuce abimin eksikligi vardi.Nerdesin abiiiiiiii Dun senin eklikligini yasadik abi ismini yazmak istemiyorum buraya semuce abiiiii.Umarim en kisa zamanda gorusuruz.
    Bu arada timsahpasa kardesim.isterseniz benim psn adresimi ekleyin.Ben aksam 23.30 gibi online olucagim ozaman clana ekleyebilirim.Psn nickim DenizRyu saygi ve sevgilerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizRyu

Sınavlar Nedeni ile Haftaya'dan itibaren 15gün olmıycam şimdiden söyliyimde sorun olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 23 Mart 2011; 10:44:06 >

Orijinalden alıntı: DenizRyu

Öncelikle yeni gelen arkadaslar tekrardan hosgeldiniz aramiza.KingTR evet 3 clan maci yapildi 3 de yenildi.Ben 2 sinde vardim 1 inde yoktum.Tekinde ben yanlislikli clan macina goturdum arkadaslari kimsenin haberi yoktu bisey konusmamistik hazirlanmamistik.E bolede olunca yenilmek kacinilmiyor.2 macda ise ayni hataya arkadasimiz yapti.Yanlislikla klan macina girdik yenildik ama keske o maci gorseydin adamlar haybeye aldilar son dakikA,yoksa bizden iyi degillerdi.3 cü clan macinda ben yoktum nasil oldugu hakkinda bir fikrim yok.KingTR clan grubumuz cok yeni yenilmemiz normal yenildigimiz 3 kere olsun insAllah.Ayrica dun gercekden co9k guzelde arkadaslar 8 kisi olduk muhabbet sohbet süperdi.Oynadigimiz maclardada basariliydik.Ama takimda Semuce abimin eksikligi vardi.Nerdesin abiiiiiiii Dun senin eklikligini yasadik abi ismini yazmak istemiyorum buraya semuce abiiiii.Umarim en kisa zamanda gorusuruz.
    Bu arada timsahpasa kardesim.isterseniz benim psn adresimi ekleyin.Ben aksam 23.30 gibi online olucagim ozaman clana ekleyebilirim.Psn nickim DenizRyu saygi ve sevgilerimle.

SELAMLAR SEVGİLER TÜM AY YILDIZ KLAN ÜYELERİNE.......
    deniz kardeşim ben her gün online ım ama senle saatlerimiz uymuyor . benim yattığım saattte sen yeni giriyorsun maaşallah sabaha kadar online .... ama bende sizi özledim bu gece uykudan fedakarlık edip bir iki saat sizle olmaya çalışacağım...kankanda
    yok ortalarda görürsen selamımı söyle onuda özledim kendinize iyi bakın .. abiniz sizi bırakmaz[simage][/simage] kurtulamazınız benden.....

• psn: kuzgunthedude
    headset mevcut.
    hergün mesai bittikden sonra online oluyorum.banada davetiye gönderirseniz çok sevinirim.teşekkürler
  • Selam Arkadaşlar,

Temel matığın "hep beraber eğlenelim" olması çok hoş, benide eklerseniz haftaiçi 18:00 / 19:30 genelde, hafta sonu değişken tabi, denk geliriz oynarız.

şimdiden herkese merhaba diyorum!

PSN:hendrixex
  • merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum ps3'ümü yeni aldım bu online oynama konusunda falan acemiyim o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var killzone 3'de aldım yolda geliyor bu arada psn:BLADE6192.

saygılar...

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Selam, bende yakalayamıyorum klandan pek kimseyi 1 veya 2 kez oynadım heralde klanla

Akşam 19:00 dan sabah 03:00 e kadar mutlaka online arkadaşlar var.

Merhabalar, talepte bulunan yeni arkadaşlarımız ayberk16sev kuzgunthedude tnytkn34 BLADE6192 davetlerinizi gönderiyorum bana psn den isim ve yaşlarınızı da belirtirseniz oyun içi iletişimimiz daha sağlıklı olur eğer daveti ulaşmayan veya gözümden kaçan bir arkadaşımız olmuşsa buradan belirtsin ben tekrar davet ederim kendisini

@Semuce Murat abi klanımızda bulunan en iyi keskin nişancı sensin maşallah move la oynamana rağmen gayet iyi perfırmans gösteriyorsun

Bu arada aramıza katılan bizimle keyifli vakit geçiren arkadaşlarımıza teşekkür eder sorunları olan veya klanda olduğu halde iletişime geçmeyen arkadaşlarda sebeplerini buradan belirtirlerse (bazı dostlarımız belirtmiş) sevinirim.Klan listemiz her ay güncellenecektir arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.