Şimdi Ara

Ay Yıldız Klanı (Killzone 3) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
7
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Pr0Syl3 katılmaya karar verirseniz buradan yada pm den bana ulaşın

@Rayleigh Ekliyorum birazdan davetinizide gönderiririm.

@sabera önemli olan keyifli vakit geçirmek dostum birde 10000000 kişi ye havada zıplarken headshoot atmadıysan almıyoruz klana! şaka tabi birazdan davetinizi yollarım
  • şansıma baya bekledim,klandan arkadaşlar gelir oynarım diye ,kimse online dahi olmadı :( bende oyundan çıktım ... yarın pazar,birçok kişinin vakti olabilir... Slayish kardeş bir el atsan bu konuya :)

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • benide eklermisiniz psn:samhas46

Bahadr Hocm ve Deniz hocamla birlikte Çok iyi bir kadro oluşturmaya başladıkk . Bu başarımız her akşam serverlerda tkrarlıyoruz aramıza yeni gelen arkadaşlarLa clanımz dahada güçlenip daha iyi yerlere gelicezz işşlhh . Ve Clan maçlarındada Büyük maçLar yapıcazz . Bahadr hocam bugn arkadaşları bi toplasakta küçük bi tanışma ve bi oyun yapalım diyorum..

• @uranus666 bu hafta zaten aktif olmayan veya yolladığımız manga davetlerine doğru dürüst cevap vermeyen kişilerden temizleneceğiz (tek başına oynamak isteyen arkadaşlar müsait değilim yada bu gün tek takılcam hocam tarzı minik bir mesaj atabilirler) ben bir yemek yiyiyp geleceğim pazar günü öğleden sonra veya akşama doğru olabilir aramızda evli dostlarımızda olduğu için kesin bir şey söylemek zor.

@hasomen oyuna girince davetinizi yollarım.

@KadirXCII Arkadaşlar şu an online zaten Kadircim sen oyundaysan girip tanışın bende yemekten sonra aranıza katılıyorum Deniz arkadaşımızda 1,5 saat sonra gelecekmiş
  • ilk klan maçında bizi madara ettiler :) kadirxcıı ile bir iki arkadaş daha vardı. Oyun çıktığından beri oynarım ilk defa bu kadar hızlı üst üste öldüğümü hatırlarım :D adam daha silahı doğrultmadan ölüyordum hiç bir şey anlamadım... her neyse keşke mikrofonum olsaydı ,oyun bitiminde karşı taraftan dallamanın biri dalga geçiyordu...

bu arada ekliyeyim,özellikle hafta içi gece 10 dan sonra ev arkadaşım oyun oynuyor,çoğunlukla moh ya da killzone 3 single...hala multi yi çözemedi :) yanıt vermezsem kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 19 Mart 2011; 21:29:31 >

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • Hocam oyun icinden ciktim ben klandan,o kadar multiplayer oynarim ama ömrümde bu kadar berbat bi multiplayer deneyimi yasamamistim.. Herifler Spawn Kill yaptilar,resmen folos olduk ciktik.. Hayir onu gectim,herifler 2 mermiyle 4 kisi aliyorlar nerdeyse.. Rezaletti ya yemin ediyorum FPS oyunlarindan sogudum 2 dakkada..

Hayir arkadas b.k varmis gibi niye hep ayni yerde baslatiyon,dagitsana herkesi haritanin icinde bos bir yere.. Eleman zaten TIR gibi gitmiyor,bi bomba atmaya kalkiyorsun agir cekimde sallana sallana anca atiyor,birde bu kadar kötü bi silah tepme olayi görmedim arkadas,ARS-I ALA`ya gidiyor mermiler direk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 19 Mart 2011; 21:34:37 >
  • Sakin olun arkadaşlar zamanla deneyim kazandıkça kendimize göre taktik geliştirip kazanmaya başlarız öncelikle klan içi sınıf seçimlerimizi ve buna uygun stratejilerimizi belirlememiz lazım headset olursa herkeste görev dağılımını ve yardım isteme durumunu daha sağlıklı yaparız henüz yeni bir klanız daha ben girmedim klan maçına biraz sabırlı olun
  • Dünkü olay pek taktikle çözülebilecek durum değildi,şimdi 12 ye 12 olsa ve Spawn Kill yapılırsa durum mantıklı görünür bana ama sadece 4 kişiyle nasıl yapılabiliyor anlamadım,adamlarda bir gariplik vardı,bunu bizi yendilerden ötürü dile getirmiyorum. Kulandıkları silahlarla bütün ribbonları açık olsa dahi,bu kadar hızlı öldürmelerinin imkanı yok.Armor seçili şekilde adamın beni görmesi ve öldürmesi bir oluyordu ve bu sadece bir kereye mahsus değildi.Kafadan vurma yok,Herifte susturuculu StA-52SE assult rifle olsa normal karşılardım ama standart StA-52 ile o hızda öldürmesinin mümkünatı yok.Bir öldür iki öldür hade şeytanın bacağını kırdın 3 öldür,yahu score board a baktım herifler neredeyse herkesi 50şer kere öldürmüş. Artık geçti K/D de katlettik bu uğurda :D Artık tam takım halinde başka zamana öcünü alırız :)

• Eklerseniz sevinirim
    KinqlTRl
  • Geçen gün başıma geldi. Gerilla savaşı oynuyorum haritanın ismi aklımda değil. Beni spawn ettiği nokta 3 tane düşmanın tam arası. 2 sini indirebildimde o sırada 3. uyandı indirdi beni. Ara sıra spawn sistemi çok salaklaşıyor. Bu arada operasyonlar moduna bayıldım. Helgan olarak oynamak ayrı bir güzel. Ara sahneye çıkmakta çok güzel olmuş. Keşke 3 hatitadan daha fazla olsaymış.

Bu aralar çok sınavlarım var. Online olmaya pek vaktim olmayacak. Ancak online olursam mangaya girerim.
  • arkadaşlar ben klana dahilim ama buy hafta bir türlü giremedim online'a dersler yüzünden, umarım bir iki gün içinde dönebilirim ps3'ün başına da katılabilirim size, medic her zaman lazım olur maçlarda ;)

Not:Doktor felan değilim öğrenciyim. Psn'i dr almamın sebebi sürekli medic kullanmam fps'lerde.
  • Öncelikle herkeze hayirli geceler dilerim sevgili arkadaslar.Ben genel olarak size cevap vereyim.Normalde klan maci yapmak icin herkeze cesitli gorevler verilmeli, ve herkezde bu gorevleri uygulamaya calstigi zaman oyun icinde ozaman daha verimli oluruz.Biz hic clan maci yapmadan maca girersek herkez kafasina gore bir bolgeye giderse yenilmemiz cok normal.Herkez sadece gorevini uygulasa ozaman inanin karsi taraf sIkIntida kalip yanlis hamleler yapacak.Bu iyi oynuyor dedikleriniz,Hepsi planli oynuyor oncedende deneyimleri var.Kackere yenile yenile bu duruma gelip daha az yapiyorlar hata.En bizde hic deneyim yok,herkez biyerde adamlara yenilmemiz cok norma diye dusunuyorum.Gerci ben ilk macda yoktum ama olsaydimda bisey degismezdi Yenmek yenilmek cok normal,biz planli oynayalimda yenilelim ama onlarda zor anlar yasasin.Geri kalani zamanla gelir.Yenildik diye oyundan sogumanin filan anlami yok.Hersey azim dikkat ve tecrube.Bizimde bu seyler icin biraz zaman gerek bize.ilk once kadroyu oturtalim.Grubumuz icinde herkez diyebilirim cok kaliteli oyuncular.Zamanlada oturacagina inaniyorum sadece sabir arkadaslar.En yakin zamanda tekrar gorusmek uzere...

• Bu arada degerli arkadaslar.Sevgili bahadir kardesimiz bi 3 gun kadar aramizda olamayacak.Bi sorun yada istekleriniz olursa bana yazin, burdan yada psnden.
    Psn isimim ne nickimle ayni DenizRyu .Elimden geldigince yardimci olurum.Bu arada arkadaslar eger olaki psn arkadas listesine eklerseniz eger lütfen forum yada killzone diye belirtirseniz sevinirim.Saygi ve sevgilerimle..Görüsmek üzere dostlarim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizRyu -- 21 Mart 2011; 1:08:29 >

ayrıca başlığın ilk mesajına hangi saat aralığında online olup birlikte oynayabiliriz, bunu belirleyelim... mesela benim bu hafta ödevlerim vardı (üni 4. sınıftayım) pek giremedim ama girdiğim zamanlarda da 2 kişi falan vardı oyunda.. o nedenle şu saatleri belirleyip o zaman online olalım ki tam bir bi takım çıksın..

bir de kim ne oynadığını yazsın, buna göre maçlara girip bölümlere ayrılsak süper olur.. mesela ben medic sınıfında oynuyorum, diğer sınıflarda oynamadım.. 16 kişilik bir maça girerken 1 medic 3 tane de diğer sınıflardan elemanlarla 4'lü bölümler halinde ilerlemeyi bi deneyelim derim..

sizinde görüşlerinizi alalım,böylece çok daha keyifli online müsabakalara girebiliriz..

iyi geceler..

• Merhaba Ares88. Ben bu hafta anca gece 23.30 gibi online olabilecegim cunku.Saat 15.00 de ise basliyacagim aksam 23.00 kadar caliscagim.Evet aslinda dedigin olabilir.Herkez kac siralarinda online oldugunu yazarsa en azindan zaman ayarlama sansi dogar ve biliriz kac kisi oyuna katilabilecegini fena olmaz.Tam bilmiyorum ama oyuncu ,bildigim kadariyla harita buyuklugune gore oyuncu sayisi en fazla 12 olabilyor,ama dedigim gibi tam emin degilim.Ya aslinda diyelim ana karakter medic demi senin ama ikinci bi karaketinde olmasi gerekli yedekde.Mesela benim ana karakterim casus ama yer yer muhendis yada tabiyeciylede oynayabiliyorum.Bu oyunda haritalara gore oyuncular deger kazaniyor.Bazi bolumde mesela sniperlar süper bazilarinda zayif kaliyorlar.Bazi bölümlerde tabiyeci dogmayerlerini aldinda oyunu kazanmis gibi oluyorsun.Dedigim her haritaya özgü bir karakter var.Bide gerilla savasinda gerekli karakterler var savas alaninda olmassa olmaz karakterler var.Aksamlari genelde arkadaslar online oluyorlar bu arada.Ben bir haftadir evde izinliydim bi kackere 7
    kisi olduk gayetde zevkli gecti.Herkezin kendine gore isleri var planlari var onlarada hak vermek lazim illaki ama.Bazi arkadaslar bizide ekleyin filan diyolar.Clana ekliyoruz ama hic alakalari yok.Yinede canlari sagolsun.Siniflandirmaya gelince bakilir kim hangi karakterle daha basarili.Ona gore kadro kurulur.Eger dedigim gibiyse yani en fazla 12 kisiyle oyuna giriliyosa hepsinden en 2 tane alinir.Geri kalan 2 tane karakterede artik grubumuzdaki oyunculara göre degisiklik gosterir.Her karakterden olmasi bence sart ama.Birazda sistemli oynadigimiz zaman,nerde neyapacagimizida kararlastirip uyguladigimiz zaman gerisi gelir bizdende iyisi olmaz kanatindeyim zamanla insAllah.Cunku gercekden clanimizda cok iyi oyuncular var.Iyi oynayamayan yok diyebilirim.Umarim sorularina bi nebze cevap verebilmisimdir.Ilgi ve alakan icinde ayrica tesekkür ederim.Hayirli sabahlar kardesim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.