Şimdi Ara

Ay Yıldız Klanı (Killzone 3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
7
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende pek iyi FPS oyuncusu değilim ama klanda bulunmak isterim

psn: ganbattey

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Önemli değil hocam, zamanla acemiliği atarız önemli olan keyifli vakit geçirmemiz, ekliyorum birazdan sizi ve diğer arkadaşları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FethiyeliTR -- 15 Mart 2011; 17:23:25 >

• EN GÜZEL KLAN SİZİN Kİ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ÜYE OLMAK İSTERİM....SINGAL TAKILMAYI SEVİYORUM
    AMA KLANINIZIN NİKİNİ GÖRÜMCE DAYANAMADIM BENİDE ALIRSANIZ SEVİNİRİM
  • Head set var. Psn imi pm den gönderiyorum.
  • @maximum54 önemli değil dostum

@Fethiyelitr akşam 19 sularında davetinizi göndereceğim

@semuce teşekkür ederim hocam sizede davetinizi yollıyacağım

@Ati Radeon Hocam benim yaş 28 deniz arkadaşımızın da 27 genelde akşam üzeri ve geceleri aktif olduğumuz için çocuk yaşta sayılabilecek oyuncular zaten olmuyor şu an

• Hahah gerçekten ilginç bir olay yav manga da yasin yazıyordu oyunda aynı nick le devam ettin nasıl orjinal adın oldu aklım almadı cidden çok garip?

@sk8ata davetinizi gönderdim
  • Aslında bir saat belirleyebilirsek, daha iyi olur. Çünkü sonuçta başka arkadaşlarınızlada oynuyorsunuz ve bir çok kişi aynı saatte online olmuyor ,olamıyor. En azından belli bir saat olduğunda herkes kendisini ona göre ayarlar

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • İlk mesaja eklenmiştir klan oyuncularının genelde çevrimiçi olduğu saatler
  • Hocam klan macları yapiyormusunuz? Ben bide bisey sormak istiyorum.suanda bir klana uyeyim fakat bu klandan ayrılmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim? Ben klanımıza gecmek istiyorum üyesi oldugum klan da yoneticilere gerekli mesajı attım.yardım ederseniz sevinirim teşekkürler PSN: shadowsluck07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 16 Mart 2011; 9:56:21 >
  • Günaydın arkadaşlar...bol kazançlar....bu arada ps3 mucizesi yasin kardeşim bahadırla akşam şok olduk cinli misin kardeş
  • Selamlar, shadowsluck007 klan maçlarını henüz yapmıyoruz yeni gelen arkadaşların katılmalarını bekliyoruz klandan ayrılma seçeneğini daha önce denemedim fakat çoklu oyuncu menüsünden girdiğimizde klan turnuvaları sekmesinden en altta çıkıyor sanırım klandan ayrıl gibi bir seçenek olması lazım olmazsa akşam daha önce ayrılıp tekrar katılan bir arkadaşımıza sorarım

@semuce Teşekkürler Murat hocam =) ganbattey de doğa üstü güçler olduğunu düşünüyorum cidden nickin yerine gerçek ismimin oyunda psn larak çıkması normal olamaz

Orijinalden alıntı: Slayish

@Shadowsword klan davetinizi davetinizi akşam üzeri göndereceğim

@okinore merhabalar sizede

@Jumpman_Ali Teşekkür ederim hocam.

Tekrar merhaba;

Klan daveti almadım... Son durum nedir?

Beni de KLAN LARSAN sevinirim

Orijinalden alıntı: DenizRyu

Selam arkadaslar.Bigun clandaki arkadaslar bir saat belirleyelim bi oynayalim hem tanismis oluruz hemde oynamis.

Deniz kardeşime aynen katılıyorum......

saat 20:00 gibi arkadaşlar uygun olursa bir toplanıp tanışalım

Orijinalden alıntı: semuce

quote:

Orijinalden alıntı: DenizRyu

Selam arkadaslar.Bigun clandaki arkadaslar bir saat belirleyelim bi oynayalim hem tanismis oluruz hemde oynamis.

Deniz kardeşime aynen katılıyorum......

Nasilsin Murat abicigim.Senide aksam gormek isteriz seninle oynamasi muhabbeti ayri bir guzel.Sen olmadan olmaz buyuk olarak basi cekmen lazim.Taktik belli ben kosacacagim cikartacagim siz indireceksiniz.Sayemde iyi adam vuruyosunuz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.