Şimdi Ara

aXXo veya diamond sürüm filmler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • axxo veya diamonddan başka doru düzgün ortaya film çıkaran bir grup varmı torrent sitelerinde
    ben indirdiğim filmleri bilgisayarda izliyorum ve en son indirdiğim 300 filmi axxo tarafından yapılmıştı ve gayet güzeldi
    pek niteliklerinden anlamam unssen ne yapar ne eder
    benim merak etttiğim, bunların özelliklerine bakmaan benim gbi isadece izlemek için izleyen birisi farkı anlayabilir mi veeya unseen fln yüklemek buna değer mi
  • UNSEEN i farketmemek için kör olmak gerekir.şöyle söyliyim.UNSEEN izlerken DVD izliyormuş gibi hissedebilirsin.TV de falan değil.sağlam bir LCD monitörde farkı çok rahat anlayabilirsiniz.axxo bana göre hiçtir.arşivimde en fazla 2 tane vardır o da mecburiyetten.300 ün UNSEEN versiyonunu çekiyorum şimdi.2.18 GB boyutu var.

örnek WAF

[RELEASE INFORMATION]

SOURCE ******* : DVD (RC3)
    RIPPER ******* : Team_WAF
    DVD DATE ***** : 2007.07.13
    REL DATE ***** : 2007.07.21
    VIDEO INFO *** : XviD 1.1.2 @ 1,848 Kbps Avg
    AUDIO INFO *** : AUDIO 1 - AC3 5.1 CH @ 448 Kbps (Main Movie)
    AUDIO 2 - AC3 2 CH @ 192 Kbps (Commentary)
    FRAME RATE *** : 23.976 fps
    RESOLUTION *** : 800 x 336 (2.38 : 1)
    RUNTIME ****** : 1:56:28
    LANGUAGE ***** : English
    SUBTITLE ***** : English, Korean, Korean(Commentary)

örnek KiSS

RELEASE DATE : 2007/07/19
    RESOLUTiON : 864x360(ANAMORPHiC)
    ViDEO FRAMERATE : 23.976FPS
    ViDEO QUALiTY : X264 1720KBPS
    AUDiO QUALiTY : AC3 448K + AAC 224K
    MP3 VBR 128K
    LANGUAGE : ENGLiSH/MANDARiN/DC
    SUBTiTLES : En/Cn/DC Cn
    RELEASE SiZE : 3CD 3x49x15MB
    THEATRE DATE : 2007/03/09 <USA>
    GENRE : Action / Drama
    RUNTiME : 117MiNs

R3 2 DiSC SPECiAL EDiTiON
    NOTES: Film Feature of Region 3
    is same as Region 1.

örnek aXXo

Kaynak DVD-Rip CD/DVD Sayısı 1
    Video Codec DivX Video Bitrate 728 KB/s
    Audio Codec MP3 Audio Bitrate 112 KB/s
    FPS 23.976 Çözünürlük 620 x 256

örnek UNSEEN

Runtime: 116 min 56 sec.

Video Codec: XviD
    Video Bitrate: 2222 kbps
    Aspect Ratio: 2.36.1
    Resolution: 720 x 304
    Frame Rate: 23.976 fps

Audio Codec: AC3
    Audio Bitrate : 48000Hz 448 kb/s total (5 chnls) )
    Audio Language: English

Subs: English - Chinese - Indonesian
    Korean - Thai

SA: B VOP, No Qpel, No GMC

bu infoların hepsi 300 filmi içindir.UNSEEN in bitrate ve çözünürlük farkını herkes görebildi sanırım.ayrıca aXXo nun Divx5 olduğunu da gördüm + olarak ses mp3.

unseen e baktığımızda 2222 gibi mükemmel bir bitrate e sahip.çözünürlük 720 x 304. ses AC3(5kanal)
    unseen e en yakın WAF var ama onlarda sharpen olayını abartıyolar. m p 3 sesli uyduruk bir rip nerdeee UNSEEn gibi AC3 sesli 2222 bitrateli rip nerde.bunlar arasında kıyas yapmak anlamsız.
    şimdi hala aXXo demeyin bana rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Ağustos 2007; 8:20:43 >

• Karşılaştırdığın sürümlere bakar mısın ya biri 2.18gb biri 700mb tabiki daha kaliteli olacak Unseen,bi de olmasaydı bari.Ayrıca Unseen torrentleri ya yok ya da ben bulamadım bir türlü.Fazla yeri/boş medyası olan Unseen indirir olmayan axxo bu kadar basit...
  • Boyut arttıkça kalite artar. Yoksa çevirenle alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

Boyut arttıkça kalite artar. Yoksa çevirenle alakası yok

olur mu öyle şey unseen 1.6 gb çevirir imbt'de 1.6 gb çevirir bu ikisinin kalitesi arasında dağlar kadar fark var.aynı şekilde waf 1.5 gb çevirir cooldude 1.5 gb çevirir.Kalitede yine büyük bir fark olduğunu görürsünüz.önemli olan grupların hangi versiyonları riplediği ve bunu kaliteye nasıl yansıttığı
  • @EteRn@ll

üstte axxo yu övenler var karşılaştırmayı o yüzden yaptım.hala diamond ve axxo mu işin ustasıdır diyenlereydi lafım.yukarda yazılanları tam olarak okumadın sanırım.hatta torren ta UNSEEN olmadığını da söyledim.axxo kaliteli rip yapmayı becerebilse yapardı heralde.işin kolayına gidip 700mb lık yapıyorsa o benim sorunum değil.sadece arşivciler UNSEEN benzeri riplerle ilgilensinler.hazır adsl de de tarifeler yükseltilmiş hala mp3 sesli karelenmeli 700mb lık filmlerle uğraşmayın.dediğim gibi farkı LCD de anlarsınız.

bunun dışında @mav13 sana da sonuna kadar katılıyorum.yüksek kalitede kodlayan ripperlar arasında bile dağlar kadar fark var.en büyük rakipler waf ve unseen dir ancak waf eski waf değil o yüzden UNSEEN şu an tek ripper dır bana göre.bunun dışında HD videolarda indiriyorum.en son resident evil apocalypse indirdim görüntü cam gibi.ondada SILU ve FANXY gibi ripperlar iyidir. ancak ilk tercih SILU olmalı

• Hocam axxo ve diamond işin kolayına kaçıyor demişsin de adamlar 1 cd'ye bir film sıkıştırıyorlar sonuçta o da önemli.Üstelik hiç de dediğin gibi karelenmeler olmuyor gayet güzel görüntü var.Eğer büyüklük sorun değilse 720p filmler var x264 formatında 4.5gb Unseen'den 2 kat daha kaliteli onları indirin eğer yeriniz varsa.Bir de torrentlerde bulamazsınız demişsin orayı okumamışım sanırım.Yani bizim de fazla seçeneğimiz yok torrent kullanıcıları olarak...
  • diamond son zamanlarda iyi riplemeye başladı ama axxo hala aynı hiç sevmiyorum ne yalan söyliyim.
    hızlar 1mbit olursa zaten 720p leri arşivlemeye başlıyacam o kesin.ayrıca UNSEEN devam ettikçe UNSEEN den vazgeçmem o da kesin.şimdi haklısın axxo 1 cd ye filmi sığdırıyor.ama şu da var artık cd devri kapandı ki yakında(ülkemizde değil tabi :D) dvd lerin de devri bitecek. şimdi hala ısrar ediyorum DVD ye çok yakın kalitede izlemeyi mi tercih edersin hemde 5 kanallı ses ile yoksa mp3 ses formatlı ve çoğu ripte krelenme olanlarımı seçersin.evet torrent kullanıcılarının alternatifi yok ama benim var.çünkü EMULE kullanıyorum :D arşivimdeki bütün filmler 1500 bitrate ve üstü değerde ve 5 kanallı ses içeriyor.çözünürlükler 700 küsür.kalite varken ve indirme imkanınız varken kalitesizleri tercih etmeyin.bunu anlatmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 3 Ağustos 2007; 15:36:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

diamond son zamanlarda iyi riplemeye başladı ama axxo hala aynı hiç sevmiyorum ne yalan söyliyim.
    hızlar 1mbit olursa zaten 720p leri arşivlemeye başlıyacam o kesin.ayrıca UNSEEN devam ettikçe UNSEEN den vazgeçmem o da kesin.şimdi haklısın axxo 1 cd ye filmi sığdırıyor.ama şu da var artık cd devri kapandı ki yakında(ülkemizde değil tabi :D) dvd lerin de devri bitecek. şimdi hala ısrar ediyorum DVD ye çok yakın kalitede izlemeyi mi tercih edersin hemde 5 kanallı ses ile yoksa mp3 ses formatlı ve çoğu ripte krelenme olanlarımı seçersin.evet torrent kullanıcılarının alternatifi yok ama benim var.çünkü EMULE kullanıyorum :D arşivimdeki bütün filmler 1500 bitrate ve üstü değerde ve 5 kanallı ses içeriyor.çözünürlükler 700 küsür.kalite varken ve indirme imkanınız varken kalitesizleri tercih etmeyin.bunu anlatmak istiyorum.

+1
    unseen-cooldude-grt den vazgeçmemek lazım.

axxo sadece kotalılar için biçilmiş kaftandır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.