Bildirim
AXLE 8600GT hakkında dşünceleriniz neler??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.turk--donanim.com/urun-inceleme/8600gt-ve-hd2600pro-axle-gecube-inno3d-karsilastirmasi-3.html
bu sitede incelemesini buldum
kimseninmi bi fikri yok ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den_iz -- 3 Kasım 2007; 18:57:13 > -
kimse bilmiyomu ya bu kartı -
Fazla duydugum bir marka degil AXLE, belirttigin ozelliklere bakilirsa Ram'ler DDR2, DDR3 kullanan baska bir 8600GT almanizi oneririm.PALiT 8600GT Sonic+ olabilir mesela -
quote:
Orjinalden alıntı: TuJue
Fazla duydugum bir marka degil AXLE, belirttigin ozelliklere bakilirsa Ram'ler DDR2, DDR3 kullanan baska bir 8600GT almanizi oneririm.PALiT 8600GT Sonic+ olabilir mesela
aslında bende onu istemiştim fakat ellerinde kalmamış bunu verdiler -
axle firmasını ilk defa duydum yalnız kart ddr2 olduğu için almamanı tavsiye ederim sadece mb a bakarak ekran kartı alınmaz mimaride önemlidir
palit 8600gt sonic+ almanı öneririm -
axle 8800 gt'yi 2 gündür kullanıyorum. perfonmansondan memnunum. Ancak fan hızı varsayınlandayken (%25) boşta sıcaklık 66 derece (oda sıcaklığı 22.6 c.). Crysis oyunundan çıktıktan sonra ise 86 derece oluyor. Daha önce x1950 pro kullanıyordum. Ona göre biraz sıcak geldi. Foruma gözattım. Diğer markalarda da aynı durum söz konusu. kartın stok soğutucusunun üzerinde hiçbir resim sticker falan yok. Yanlızca fanın üzerinde axle yazıyor. Belki böylesi serinlemesi açısından daha iyi. Alacakların bilgisine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X