Şimdi Ara

Axess'ten Ramazan'da 40 TL Chip-para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Axess kart sahipleri 13 Temmuz-16 Ağustos 2012 arasında RAMAZAN yazıp 4566’ya gönderin, tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 5. Market alışverişinizde 40 TL chip-para kazanın!
    Kampanya Detayı:
    Kampanya, 13 Temmuz-16 Ağustos 2012 arasında geçerlidir. 16 Ağustos 2012 saat 23:59’dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
    Kampanya kapsamında, Market sektöründe, Axess üye işyeri olsun olmasın, 100 TL ve üzeri 5. alışverişe 40 TL chip-para verilecektir.
    Kampanyadan kazanılan chip-paralar, 5. harcamayı gerçekleştirdiğiniz kartınıza anında yüklenecektir.
    Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan 100 TL ve üzeri ilk alışveriş kampanyaya dahildir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için RAMAZAN yazarak 4566’ya SMS gönderilmelidir. SMS tutarı
    Turkcell için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörler için kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
    Kampanyadan Axess, FISH, Wings, Carrefour Axess, Exi-26 ve Neo asıl/ek kartları faydalanabilir.
    Ticari kartlar, nakit çekim işlemleri, internet alışverişleri, mail order ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Bir müşteri tüm kartları ile en fazla 40 TL chip-para kazanabilir.
    İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
    Kampanyadan 13-18 Temmuz arasında kazanılan chip-paralar 25 Temmuz; 19-25 Temmuz arasında kazanılanlar 01 Ağustos; 26 Temmuz-01 Ağustos arasında kazanılanlar 08 Ağustos; 02-08 Ağustos arasında kazanılanlar 15 Ağustos; 09-16 Ağustos arasında kazanılan chip-paralar 22 Ağustos 2012 tarihine kadar kullanılabilir.
    Kampanyada toplam 750.000 TL chip-para hediye edilecektir.
    Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Akbank T.A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

• Süre neredeyse 35 gün. Güzel kampanya.
  • Her biri 100 TL'lik 5 tane harcamaya yani 500 TL'ye 40 TL puan bence güzel bir kampanya değil...
    Toplamda 500 TL deseydi ve 100 TL'lik alışveriş şartı koymasaydı daha anlamlı olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 13 Temmuz 2012; 2:01:42 >
  • Evet orası öyle ama her hafta toplu alışveriş yapabiliyorsan ne ala. Mesela Migros HediyeM karta yükleme yapabilirsiniz. Tabi Migros'da hali hazırda alışveriş yapıyorsanız işinize gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 13 Temmuz 2012; 2:03:30 >
  • keşke marketle sınırlandırmasaydı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Bizim burada koskoca hipermarket bisiklet sektöründe görünüyordu. Daha önceki kampanyada neyse ki durumu izah ettiğimde yardımcı olmuşlardı.
  • forumda gidip migrostan her ay 500 tl alışveriş yapan var mı? Ben yapsam batarımda belki vardır öyle zengin insanlar merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKBANK HERKESE 750 TL CHİP PARA
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kampanya güzel. süreyi uzatmışlar. Sanırım bu yüzden de chip parayı biraz eksik tutmuşlar. 50 TL olması gerekirdi. 40 da iyi. bakalım world, bonus, cardfinans, maximum, advantage, asyacard nasıl bir kampanya yapacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Evet orası öyle ama her hafta toplu alışveriş yapabiliyorsan ne ala. Mesela Migros HediyeM karta yükleme yapabilirsiniz. Tabi Migros'da hali hazırda alışveriş yapıyorsanız işinize gelir.

Migros Kdz. Ereğli kredi kartı ile HediyeM karta yükleme yapmıyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, uygulamanın doğru olduğunu, karta sadece nakit yükleme yapılabildiğini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

quote:

Evet orası öyle ama her hafta toplu alışveriş yapabiliyorsan ne ala. Mesela Migros HediyeM karta yükleme yapabilirsiniz. Tabi Migros'da hali hazırda alışveriş yapıyorsanız işinize gelir.

Migros Kdz. Ereğli kredi kartı ile HediyeM karta yükleme yapmıyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, uygulamanın doğru olduğunu, karta sadece nakit yükleme yapılabildiğini söylediler.

Banada sadece 5M Migroslarda kredi kartıyla yükleme yapıldığını söylediler ama 3M Migroslar yükleme yapıyormuş. Migros konusunda defalarca yapanlar var(mış).
    Yoksa bende Mersin'de yükleyemedim.

• quote:

quote:

quote:

Banada sadece 5M Migroslarda kredi kartıyla yükleme yapıldığını söylediler ama 3M Migroslar yükleme yapıyormuş. Migros konusunda defalarca yapanlar var(mış).

Defalarca yapanlardan biri de benim hemde M Migros'ta yapıyorum bu olayı. Mağaza müdürüyle samimiyim. Onlarda daha önce hiç yapmamıştı bu işlemi ben isteyene kadar.

Sonra ilk kez bende denediler bu olayı. Müdür kendi yaptı kasadan ve sonradan Kiosk'tan kontrol ettik. Bırakın kredi kartıyla yüklemeyi, sorunsuzca kredi kartlarımın puanını HediyeM karta aktarır oldum

Bütün iş çalışanın yada ilgilenen kişinin bilgisinde ve mağaza müdürünün onayında bitiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 13 Temmuz 2012; 12:39:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

forumda gidip migrostan her ay 500 tl alışveriş yapan var mı? Ben yapsam batarımda belki vardır öyle zengin insanlar merak ettim.

Aynen zenginler için (sürünme geliri Türkiyede belli)

Bu kadar parayı markete gömen adam zengindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

quote:

Defalarca yapanlardan biri de benim hemde M Migros'ta yapıyorum bu olayı. Mağaza müdürüyle samimiyim. Onlarda daha önce hiç yapmamıştı bu işlemi ben isteyene kadar.

Sonra ilk kez bende denediler bu olayı. Müdür kendi yaptı kasadan ve sonradan Kiosk'tan kontrol ettik. Bırakın kredi kartıyla yüklemeyi, sorunsuzca kredi kartlarımın puanını HediyeM karta aktarır oldum

Bütün iş çalışanın yada ilgilenen kişinin bilgisinde ve mağaza müdürünün onayında bitiyor...

Kasada olmaz dediler, ısrar ettim, müdürü aradılar çünkü daha önce Bartın'da yüklemiştim, müdür de olmaz dedi. müşteri hizmetlerine mail atıp hem durumu anlattım hem sordum. Bir hafta kadar sonra müşteri hizmetleri aradı ve böyle bir hizmetlerinin olmadığını söyledi, yani çalışanların insafına kaldık sanırım :) Bu ara yine sorayım belki müdür değişmiştir.

• citi axess ile ilgili bir şey yazmıyor. Dahil değil herhalde değil mi?

• migrosu bilmem ama tansaşlarda kredi kartıyla puan yükleniyor. Zaten yüklenememesi anlamsız olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

forumda gidip migrostan her ay 500 tl alışveriş yapan var mı? Ben yapsam batarımda belki vardır öyle zengin insanlar merak ettim.

500 TL mutfak ve temizlik gideri olarak düşündüğünde pek de abartmamak lazım sonuçta sadece migrosta geçerli değil uygun gördüğünüz markettende alabilirsiniz ki.

Bonus, world 50 TL verirken axess 40 tl az kaçmış

• quote:

Orijinalden alıntı: rodmank

quote:

quote:

500 TL mutfak ve temizlik gideri olarak düşündüğünde pek de abartmamak lazım sonuçta sadece migrosta geçerli değil uygun gördüğünüz markettende alabilirsiniz ki.

Ama onlarda üye işyeri şartı var ...

• quote:

Orijinalden alıntı: rodmank

quote:

quote:

2 çocuk, 4 kişilik aileyim, ismi önemli değil marketin, hangisi ucuzsa o hafta oraya gidiyoruz.
    500 lira tutuyor ayda, aşagı yukarı.
    Zengin de değiliz.

• Kampanya güzel değil,enaz 100 tl ve 5 kez üstelikde sadece Market arlışverişi yapmak şart sonuc = 40tl için.

Bu kadar zorlu şartlara karşılık bu kadarlık cingenlik bence hoş değil.
  • bu şartlarda en iyisi cardfinans 4x75 tl ve üye işyeri şartı olmadan 75 tl para puan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.