Şimdi Ara

Axess'ten DiaSa'Da 15 TL Chip para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Axess'ten DiaSA'da 15 TL chip-para

1-23 Aralık tarihlerinde tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız üçüncü 50 TL ve üzeri alışverişe 15 TL chip-para hediye

Kampanya Detayları:

Toplam dağıtılacak ödül 20.000 TL ile sınırlandırılacaktır.
    Kampanyadan her kart bir kez faydalanabilir.
    Kazanılan chip-paralar sadece Diasa mağazalarında kullanılabilir.
    Kazanılan chip-paraların son kullanım tarihi 31 Aralık'tır.
    Kampanyaya Axess, Fish, Wings, Axess Business, Wings Business, Neo ve Carrefour Axess dahildir.

• Axess bombaları patlatmaya başladı.
  • Bir yere mesaj falan göndermiyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Bir yere mesaj falan göndermiyor muyuz?

Göndermiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Bir yere mesaj falan göndermiyor muyuz?

Göndermiyoruz.

Alıntıları Göster
    yanlış alarm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 5 Aralık 2012; 8:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

yanlış alarm...

Kontör alsak olur mu demişsiniz, aksi yönde bir madde yok.
    25 TL'Lik hediye kartlardan alacağım mecbur olarak, kampanyalar çok olduğu için marketi eve taşımayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

yanlış alarm...

25 TL'Lik hediye kartlardan alacağım mecbur olarak, kampanyalar çok olduğu için marketi eve taşımayalım.

ben 50 ye 15 tl veriyor sandım, 50x3 e 15 tl bana az gelir, malum şuan money visa süper atakta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

yanlış alarm...

ben 50 ye 15 tl veriyor sandım, 50x3 e 15 tl bana az gelir, malum şuan money visa süper atakta

• diasada 150 tllik ne alabiliriz ki, saçmalık bu kampanya, marketi boşaltmak lazım
  • Kampanya kart bazındamı axess genelde müşteri bazlı yapar bi yanlışlık olabilir.

Bonus maxi falan hepsi müşteri bazlıya döndü, ek kertların bi kıymeti kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir3850

Kampanya kart bazındamı axess genelde müşteri bazlı yapar bi yanlışlık olabilir.

Bonus maxi falan hepsi müşteri bazlıya döndü, ek kertların bi kıymeti kalmadı.

İlk mesajı tekrar okuyun...
  • 3 haftalık süre zarfında her seferinde 50şer liralık 3 alışveriş üstelik diasada, insanlarla dalga geçmek için başka bir kampanya uyduramamışlar mı?
    Diasada işe yarar, tek alınası şey kendi markaları olan traş köpükleri ki o da 3-4 ay sürüyor. Yanisi piyasanın en cimri kartı olma konusunda gayet dirayetli ve inatçı gidiyor axess.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalinho

3 haftalık süre zarfında her seferinde 50şer liralık 3 alışveriş üstelik diasada, insanlarla dalga geçmek için başka bir kampanya uyduramamışlar mı?
    Diasada işe yarar, tek alınası şey kendi markaları olan traş köpükleri ki o da 3-4 ay sürüyor. Yanisi piyasanın en cimri kartı olma konusunda gayet dirayetli ve inatçı gidiyor axess.

Diasa nasıl bir market kardeş, bizim ilçede yokta.

Ürünleri, Konsepti, gıda lezzeti BİM, A101'i Tutarmı ?

• Rekabetci fiyatları zaten yok, bişi yapacaksa kibirli değil diasanın 3 alışveriş biri bedava olması falan lazım , cünkü diğer bilinen marketler dahi 4 alışverişten birini hediye ediyor.
  • diasa bu fiyatlarla hala nasıl batmıyor hayret ediyorum...
  • dia sa daki ürünleri bitirip dia marketi kapatabilirler gibi geliyo bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.