Şimdi Ara

AXESS'ten akaryakıt ve market alışverişlerine 25TL Chip-para(ŞUBAT AYI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKARYAKIT ve MARKET alışverişlerine 25TL Chip-para
    FIRSAT yazıp 4566’ya gönderin, 100 TL ve üzeri 4. Akaryakıt ve Market alışverişlerinizden 25 TL chip-para kazanın!
    Kampanya detayları:
    Kampanya 01-28 Şubat 2013 tarihleri arasında geçerlidir. 28 Şubat 2013 saat 23:59’ dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
    Kampanya kapsamında, Akaryakıt ve Market sektörlerinde, Axess üye işyeri olsun olmasın, 100 TL ve üzeri 4. alışverişe 25 TL chip-para verilecektir.
    Kampanyaya dahil olan bir müşterinin bütün bireysel kartları ile kazanabileceği toplam chip-para tutarı 25 TL chip-para ile sınırlıdır.
    Kampanyadan kazanılan chip-paralar, 4. harcamayı gerçekleştirdiğiniz kartınıza anında yüklenecektir.
    Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan 100 TL ve üzeri ilk alışveriş kampanyaya dahildir.
    İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
    Kampanyadan Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess exi26, Neo asıl ve ek kart sahipleri faydalanabilir.
    Wings ve ticari kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, chip-para ile yapılan alışverişler ve mail order ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için FIRSAT yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    Free kartlar, FREEFIRSAT yazıp kartın son 4 hanesiyle beraber 4566’ya göndererek 1,9 TL ücretle kampanyaya kayıt olabilir. Free kartla kazanmak için 4 işleminde Free kartla yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı Turkcell müşterileri için KDV ve ÖİV dahil 0.65 TL, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
    Kayıt olduktan sonraki işlemler kampanyadan faydalanabilir.
    Kampanyadan 01-07 Şubat arasında kazanılan chip-paralar 14 Şubat; 08-14 Şubat kazanılan chip-paralar 21 Şubat; 15-21 Şubat arasında kazanılan chip-paralar 28 Şubat; 22-28 Şubat arasında kazanılan chip-paralar 07 Mart 2013 tarihine kadar kullanılabilir.
    Kampanyada dağıtılacak toplam chip-para ödül tutarı 1.000.000 TL chip-para ile sınırlıdır.
    Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13ATMACA -- 1 Şubat 2013; 14:59:36 >

• 75 iyiydi de 100 TL olması iyi olmadı Axess
  • haber veren arakadaşa teşekkürler.Değerlendirmek lâzım, üye işyeri şartı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer1

http://forum.donanimhaber.com/m_71112552/tm.htm

?
    Linkini verdiğiniz konu 16:23:51'de açılmış, Bu konu 14:55:46'da açılmış, linkini verdiğiniz konunun silinmesi gerek.
  • Haber için teşekkürler..
    Sms paketi olanlar için bedava mesaj no: 0532 782 4566
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Haber için teşekkürler..

0532 752 4566 değil miydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: kayzer1

http://forum.donanimhaber.com/m_71112552/tm.htm

?
    Linkini verdiğiniz konu 16:23:51'de açılmış, Bu konu 14:55:46'da açılmış, linkini verdiğiniz konunun silinmesi gerek.

+1
  • "Sign-in" olalim bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chip-para
    FIRSAT yazıp 4566’ya gönderin, 100 TL ve üzeri 4. Akaryakıt ve Market alışverişlerinizden 25 TL chip-para kazanın!
    Kampanya detayları:
    Kampanya 01-28 Şubat 2013 tarihleri arasında geçerlidir. 28 Şubat 2013 saat 23:59’ dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
    Kampanya kapsamında, Akaryakıt ve Market sektörlerinde, Axess üye işyeri olsun olmasın, 100 TL ve üzeri 4. alışverişe 25 TL chip-para verilecektir.
    Kampanyaya dahil olan bir müşterinin bütün bireysel kartları ile kazanabileceği toplam chip-para tutarı 25 TL chip-para ile sınırlıdır.
    Kampanyadan kazanılan chip-paralar, 4. harcamayı gerçekleştirdiğiniz kartınıza anında yüklenecektir.
    Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan 100 TL ve üzeri ilk alışveriş kampanyaya dahildir.
    İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
    Kampanyadan Axess, Fish, Carrefour Axess, Axess exi26, Neo asıl ve ek kart sahipleri faydalanabilir.
    Wings ve ticari kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, chip-para ile yapılan alışverişler ve mail order ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için FIRSAT yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    Free kartlar, FREEFIRSAT yazıp kartın son 4 hanesiyle beraber 4566’ya göndererek 1,9 TL ücretle kampanyaya kayıt olabilir. Free kartla kazanmak için 4 işleminde Free kartla yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı Turkcell müşterileri için KDV ve ÖİV dahil 0.65 TL, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
    Kayıt olduktan sonraki işlemler kampanyadan faydalanabilir.
    Kampanyadan 01-07 Şubat arasında kazanılan chip-paralar 14 Şubat; 08-14 Şubat kazanılan chip-paralar 21 Şubat; 15-21 Şubat arasında kazanılan chip-paralar 28 Şubat; 22-28 Şubat arasında kazanılan chip-paralar 07 Mart 2013 tarihine kadar kullanılabilir.
    Kampanyada dağıtılacak toplam chip-para ödül tutarı 1.000.000 TL chip-para ile sınırlıdır.
    Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

axess ana sayfasına göre wings dahil değil

• teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki adet shell istasyon, iki adette opet online yakıt yukledim anında yuklendi. online yakıt geçerli, denendi. farklı günlerde olmasına veya farklı istasyonlar olmasına dikkat dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaYRoLeX -- 4 Şubat 2013; 2:42:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

iki adet shell istasyon, iki adette opet online yakıt yukledim anında yuklendi. online yakıt geçerli, denendi. farklı günlerde olmasına veya farklı istasyonlar olmasına dikkat dikkat edin

Yaptığınız online yüklemeden sonra mesaj geliyormu? bana mesaj gelmedi. 2 farklı günde online opetten yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timbereagle -- 5 Şubat 2013; 9:40:26 >
  • mesaj gönderdim. yukarıda wings dahil diyor. ama bana gelenmesaj da wings hariç diyor. anlamadım. bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: timbereagle

quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

iki adet shell istasyon, iki adette opet online yakıt yukledim anında yuklendi. online yakıt geçerli, denendi. farklı günlerde olmasına veya farklı istasyonlar olmasına dikkat dikkat edin

Yaptığınız online yüklemeden sonra mesaj geliyormu? bana mesaj gelmedi. 2 farklı günde online opetten yükledim.

evet son yuklemeyi online opetten yapmıştım. hemen yuklendi 25 tlniz diye mesaj geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagbam

mesaj gönderdim. yukarıda wings dahil diyor. ama bana gelenmesaj da wings hariç diyor. anlamadım. bilen var mı

quote:

Wings ve ticari kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, chip-para ile yapılan alışverişler ve mail order ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir
  • Wings'in dahil olmaması saçmalık.
  • 3 market 1 yakıt ta da oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

3 market 1 yakıt ta da oluyormu?

yokmu cevaplayan ??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Haber için teşekkürler..

bu kartı bağlımı telefon olması gerekir yada herhangi bir telefondan mesaj çekilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.