Şimdi Ara

*****AXESS MOBİL'İN 1. YAŞINA ÖZEL HARCADIĞIN KADAR CHİP-PARA***** (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
27
Favori
67.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    hocam puanlarla altungold'dan gram altın al hesaba, nakite çevir. 100 lirada 10 lira kaybedersin en fazla. paran cebinde olur.
  • Axess mobilde böyle bir kampanya gözükmüyor.bir bakarmisiniz .ben mi bulamadım.

• simka_3 kullanıcısına yanıt
    Kampanya bitti hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 01-KinG

Ayni sekilde kayit yapmistim ve uygulamada görünmüyordu. Bugün GG alisverisi yaptim ve kampanyadan faydalandim hocam bilginize..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler aynı şartlarda yüklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Gg 100, normal kampanya 100, axess kişiye özel e ticaret alışverişine 111 le mükemmel bir kombo yapıp kenara çekildim.
    Kişiye özel 111 tl ilgili aldıktan sonra bilgi mesajı geldi mi.

• Bugün bende alışveriş yaptım ve anında 100 cips puan yüklendi. Yüklenen puanı da Migrosa giderek Hediyem kart alıp chip puan karşılığında yükleme yaptırdım. Hediyem karta yüklenen puanın 2 sene geçerliliği varmış. Demem o ki 100 chip parayı nereye harcayacağım diye düşünenler Migrosa gidip Hediyem kart alabilirler. Tüm bu işlemlerin hepsini Torium Avm de yaptım. İlgililere duyurulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süper kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: rakipsiz89

Hocam sonucu yazarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Diğer arkadaşlarınki gibi bir sıkıntı olmadan yüklendi 100 tl puan.Opet kampanyası da vardı 30 tl de ordan geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün katılmıştım kampanyaya.
    Bugün akşam saat 8'e doğru harcama yaptım, anında puan yükleme mesajı geldi.
    Kısa zamanda harcayalım da üstüne yatmasınlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

aslında zorunlu ihtiyaç için yapıldıysa benzin gaz gibi çok sıkıntı değil de ikide bir şartları değiştirmeseler iyi olacak
    bütün hesabımı n11 den alım için düşündüğümden işler sarpa sardı :)
    11:11 de zaten alım yapacağım diye düşünmüştüm ,nereden bileyim kampanya şartlarını değiştireceklerini
  • Şok migrosda puan gözükmüyor çözümü kartran 1 lira çektirin normal sonra gözüküyor bilginiz olsun

• AliExpress ten alışveriş yapsak. Ödeme onayı önemli mi puan kazanmak için. Yarın onaylansa mesela sıkıntı çıkar mı?

• 8 tllik alışveriş yaptık puan felan derken 8 tl chip geldi. iptal edip tekrar alışveriş yapsak düzelirmi acaba ? bu durumla karşılaşan oldumu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daytripper25

AliExpress ten alışveriş yapsak. Ödeme onayı önemli mi puan kazanmak için. Yarın onaylansa mesela sıkıntı çıkar mı?
    yurtdışı alışveriş geçerli ise alibaba parayı anında çektiği için geçerli olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Bugün axess ile alışveriş yaptım. gg ve 1. yıl kampanyalarında kombo oldu. 100+100 toplamda 200 tl cp geldi. Şimdi cp ları n11 de harcayacağım. Bilginiz olsun. Ben axess e 9 kasımda kayıt olmuştum.
  • Dün dalgınlığıma geldi ve karttan 8 liralık alışveriş yaptım. Kampanya ikinci üçüncü vs alışverişten puan vermediği için 8 lira puanla yetinicem.

• oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    malasef dostum iptal olmuyor geçmiş olsun banada aynı mevzu oldu 40₺ alışveriş yaptım 40₺ geldi iptal ettirdim sonra 500₺ alışveriş yaptım ama fayda etmedi göndermedi 40₺ kaldık onada şükür dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumandan hüsamettin -- 11 Kasım 2018; 12:19:8 >
  • Şimdi kampanya sayfada gözükmüyor, ancak ben katıl linkine tıklayarak katılmıştım, bugün alışveriş yapsam puan yatar mı acaba?

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    9-11 arasında yazıyordu bende katılmıştım nasıl bitti ki

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.