Şimdi Ara

Axess Kredi Kartı Kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce akbank axess den kredi kartı başvurum için aradılar.Gerekli bilgileri istediler.Aylık gelirimi sordular 1.500 lira teknik personel maaşı+4 bin lira ise adıma kayıtlı gayrimenküllerin kira geliri olduğunu söyledim yani aylık gelire 5 bin lira yazıldı.
    10 gün sonra sms sonucu sms ile bildireceğiz gibisinden birşey söyledi
    şimdi kredi kartımın limiti ne kadar olur tahminen

• bana birden platinium çıkartırlarmı bilmem
    demek istediğim söylediğim gelir düzeyine göre limit kaç gelir?
  • up!!
  • diğer kartlarına göre değişir. benim axess imin bilgilerinde maaşım 800tl yazıyor ama limit 3500 ü geçik. diğer kartlarda 2 kartta benzer limitlere sahipler. biraz şans işi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa
    diğer kartlarına göre değişir. benim axess imin bilgilerinde maaşım 800tl yazıyor ama limit 3500 ü geçik. diğer kartlarda 2 kartta benzer limitlere sahipler. biraz şans işi gibi.

Diğer kartım ogrenci kartı 500 lira limit var.Bunda limit istediğim gibi olur ise 500 liralık kartı iptal edeceğim.Kart ilk geldiginde limit kaç geldi?
  • bence 7-8 bin olur
  • babamın iki bin küsür maaşı. limit ise beş bin civarı. ona göre tahmin yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Yurtiçi Kredi Kartı Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Kredi kartı/banka önerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar 2 bine raziyim ben :D aylık 5 bin gelir var ama giderde fazla e gidip bı elektronik malzemeye nakit 2 bin saymak biraz zora sokar beni.Bekletmeden ilk ayda limiti 2 bin verseler çok iyi olur :))
  • Bi dünya şeye bağlı.

Mesela 2-3 tane kredi kartın var limitleri 500-1000Tl. kullanmasan bile her ay 1500 tl eksi olarak borç görünür hesaplamada. Bugune kadarki ödemelerin, kredi almışsan onları ödeme tarihlerin, işde ne kadardır çalıştııgın falan hepsinin önemi var.

2000 lira büyük ihtimal gelir. Axess alacaksan yıllık 10 tl daha fazla kart ücreti verip axess gold alsaydın keşke. Kartın şekli çok güzel. Sırf şekli için kullanıyorum :D:D

5000 e 1000 lira limit verirlerse gitsin ölsünler.
  • arkadaşlar şimdi bankalar tc no ile araştırma yapıp isime kayıtlı bütün malvarlığını çıkarabiliyorlarmı?
  • Bankalarda ortak sistem var. Gidip senin neyin var neyin yok bulamazlar. Ama hepsi tek bi sistemi kullandığı için atıyorum x bankasına kredi için ruhsat, ev tapusu vb. verdin. Bunlar kayıt altında tutulduğu için onlarda görebilir. Veya x bankasına krediye başvurmuış çıkmamış, y bankasında kart borcu var falan diye görebiliyorlar. Bankalardada tüm bilgilerimiz olduğu için görmeleri çok normal.

quote:

Orijinalden alıntı: savas146

arkadaşlar şimdi bankalar tc no ile araştırma yapıp isime kayıtlı bütün malvarlığını çıkarabiliyorlarmı?
  • arkadaşlar kartı hiç kullanmadan limit artırımı yapabilir miyim telefon alacaktım 750 tl limit vermişler bir halta yaramadı gelirime 1800 yazmıştım
  • Bankadan bankaya değişir yüksek limit için söylediklerine değil gelirini kanıtladığın evraklara bakarlar düzenli ödeme ve kullanımda önemli tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.