Şimdi Ara

Axess ile Total 'de 4 kez 100 TL' ye 40 TL chip-para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Axess ile Total 'de 4 kez 100 TL' ye 40 TL chip-para!

Axess’e özel 01 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında kampanyaya dahil Axess üye işyeri TOTAL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarına, yine anlaşmalı TOTAL istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli toplam 40 TL chip-para!

Kampanya katılmak için TOTAL yaz, 4566’ya gönder!

Kazanılacak chip-paralar 30 Kasım 2016’ya kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi TOTAL istasyonlarında yapılacak bir sonraki akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir.

Kampanya detayları:

01 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında kampanyaya katılan Axess üyesi TOTAL istasyonlarında, Akbank POS cihazlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 100 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamalarına, yine akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek toplam 40 TL chip-para hediye edilecektir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefon numarasından bir kez “TOTAL “ yazıp 4566’ya SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
    Aynı gün içerisinde yapılan 100 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.
    Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri TOTAL istasyonlarındaki Akbank POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir.
    Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, Kobi Axess ve Free faydalanabilir.Free için chip-para,artı taksit kampanyasına katılım ücreti işlem başına 2,9 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır.
    Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar ile kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir.
    Bir müşterinin kazanabileceği toplam chip-para tutarı 40 TL ile sınırlıdır.
    Mevcut chip-paraların kullanımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
    Kazanılan chip-para’lar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 30 Kasım 2016 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi TOTAL istasyonlarında yapılacak bir sonraki akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir.
    Kullanılmayan chip-para’lar 01 Aralık 2016 tarihinde silinecektir.
    Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir.SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Akbank T.A.Ş ve TOTAL OIL Türkiye A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
    Detaylı bilgiwww.axess.com.tr vewww.demirorenpetrol.com.tr’de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yine anlasmali akaryakit istasyonlarinda gecerli chippara bonus worldpuan dedigi zaman

ama yine de axess iyidir

paylasim icin tesekkurler

• Total bulmak zor Ankara da

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Balgatta migrosun arkasında baskent plazanın yanında var bir de gimat a yakın var

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Total bulmak zor Ankara da

İzmir'de de zor...

Bir de her Total olmuyor, illa anlaşmalı Total bulacaksın da kampanyaya katılacaksın. Yakınında anlaşmalı Total istasyonu olanlar için fena değil ama olmayanlar için uğraşmaya değmez bir kampanya. World'ün kampanyası çok daha iyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total bulmaki icn 50 km gidilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total istasyon sayısı az.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kaç defa son alışverişi yapacak istasyon bulamadım tatillere denk gelen kampanyalarda hem istasyon sayısı az hem de hepsi kampanya ya katılmıyor...

• Bu üye işyerlerini nereden bulacağız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Total bulmak zor Ankara da

İzmir'de de zor...

Bir de her Total olmuyor, illa anlaşmalı Total bulacaksın da kampanyaya katılacaksın. Yakınında anlaşmalı Total istasyonu olanlar için fena değil ama olmayanlar için uğraşmaya değmez bir kampanya. World'ün kampanyası çok daha iyi...

Ben de worlde katilacagim bu durumda. World uyesi her istasyon ve market oluyor worldde.

• Kampanya güzel. Benzinli aracı olanlara yarar özellikle. Opet axesste 40 lirayı kazandım, bunda da süre 45 gün. Arkadaştan bir alışveriş için destek alırsam (100 lira dolumu onun araca yaparsam) büyük ihtimalle 40 lira gelir.

• ya geçen yıl ne güzel akaryakıt olsun ama şu istasyon bu istasyon demeden kampanya yapıyordu ama bu yıl sırayla istasyonlarla anlaşıyor. bizim ilçede sadece opet ve diğer isimsiz şirketler var. Bi napalım şimdi????
  • Total TRden cekildi. Sozlesmesi bitmeyen istasyonlar kaldi ve bekliyorlar.

• Anlaşmalı opet bulcağım diye kırmızı ışık dolandım, total için arabayı iteriz artık
  • Ben dün ilk 100ü aldım. Bu arada total de club kartlılara 60 TL otogaza 6tl yüklüyorlarmış. Sürpriz oldu. Birleşince sıcak oldu sanki. Bu arada benim gibi axess i yeni alanlara şubata kadar ilk üç alışverişte %10 çip para da var ama onunla da birleşecek mi bilmiyorum. O da olursa Bayaa bi sıcak.. Olursa yazarım..

• Bizim totalde axess pos cihazı yok. Zubizu shell işbirliğine devam.

Telefonun zubizu yükleyeyip, shell kampanyasına katılanlar, bir ay içerisinde 300 tl lik alışverişe 30tl shell smart puan kazanıyor.

Googla da bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 2 Ekim 2016; 14:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

Ben dün ilk 100ü aldım. Bu arada total de club kartlılara 60 TL otogaza 6tl yüklüyorlarmış. Sürpriz oldu. Birleşince sıcak oldu sanki. Bu arada benim gibi axess i yeni alanlara şubata kadar ilk üç alışverişte %10 çip para da var ama onunla da birleşecek mi bilmiyorum. O da olursa Bayaa bi sıcak.. Olursa yazarım..

Birleşir
  • Pompaci anlasmali dedi 60 tl si otogaz oldugundan 6 tl total verdi katilimda sagladik ama puan kazandiniz diye mesaj gelmedi

• Akbank i diğer bankalardan ayıran güzel yönlerden biri alışveriş sonrası sms yahut slip altında kampanya bilgisi vermesi diğeri anında chip para yüklemesi . Son alışverişi yapınca aynı anda puanı da harcayacak duruma geliyorsunuz .diğer bankalar gibi ileri bir tarihi bekleniyorsunuz

• İlk alışverişi yaptım. Slipte kampanya ile ilgili mesaj var ama sms gelmedi bana. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.