Şimdi Ara

Axess ile BİSU da %20 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1Mayıs-30 Haziran 2019 tarihleri arasında BiSU uygulaması üzerinden mobil ödeme ile Akbank kredi kartı kullanılarak tek seferde 45 TL ve üzeri su siparişlerinde %20 indirim sağlanacaktır.
    Alışveriş anında tam sipariş bedeli gözükecek, indirimler ekstreye yansıtılacaktır.
    Kampanyadan yararlanmak için BiSU mobil uygulaması yüklendikten sonra ödeme adımında mobil ödeme seçilip Akbank kredi kartı tanımlaması yapılmalıdır.
    Bir müşteri kampanyadan her ay tüm kartlarıyla en fazla 45 TL, kampanya süresince en fazla 90 TL indirim kazanabilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan 1 ayda bir defa yararlanabilir.
    Ay döngüsü ilk alışverişinizden bağımsız her ayın 1’inden sonra tamamlanmaktadır.
    Kampanya müşteri bazındadır.
    Kampanya, mobil ödeme aktif markalarda geçerli olup, satın alınabilecek damacana su markaları bölgelere göre değişiklik gösterebilir.
    Kullanıcının elinde boş damacana bulunmaması durumunda; depozito ücreti veya farklı marka damacana geçişlerinde değişim ücreti talep edilebilir.
    Damacana su fiyatları marka bazında değişiklik gösterebilir.
    Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess Business, Axess Kobi, Wings Business kredi kartları ve bu kartlara bağlı Akbank sanal kartları yararlanacaktır.
    BKM Express’inize tanımlı belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.
    Neo ve Bank'O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 1 Mayıs 2019; 8:37:53 >

• Güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

Güzelmiş
    guzel tarafi neresi hocam?

onceleri %50 verildi. alt limit olmasa tamam da 45 tl ile çöp olmuş.

• Reco. kullanıcısına yanıt
    O zaman değilmiş :D

• Kampanya müşteri bazındadır yazmışlar.

Bisu uygulamasında öncekilerde kampanya bölümünde varken bunda göremiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç yoktan iyidir, teşekkürler

• C3z kullanıcısına yanıt
    bu ifade kişiye özel demek değildir herhalde. ek kartlar için falan konulan bir ifade galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 lu sipariş verdim 1 mayısta gelen bir şey yok kayıt açtırdım onda da bir hareket yok patladık galiba :)
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    10lu damacana aldıktan sonra tek damacana sipraşi veriyorsun. ödeme ekranında sıfır çıkıyor. bu şekilde bittikçe yeni sipariş vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur208

10lu damacana aldıktan sonra tek damacana sipraşi veriyorsun. ödeme ekranında sıfır çıkıyor. bu şekilde bittikçe yeni sipariş vereceksin.
    Yok hocam %20 lik indirim gelmedi yada extreye yansımadı ondan sıkıntı var

• Iyi olduğunu düşünmüştüm. Ancak uygulama üzerinden baktığımda aldığım damacanın fiyatı 1,5 TL artmış. Tabi bu bisu ile alakalı değil muhtemelen. Ülke kötüye gidiyor. Sürekli zam üstüne zam.

• deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    talep açtırdınız mı
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Açtırdık hocam ama hala bir dönüş olmadı bugün tekrar sordum değerlendirme devam ediyor dediler bakalım ne çıkacak

• BİSU da Ramazan boyunca BKMexpress ile ödemede 3 TL indirim varmış. Anladığım kadarıyla her markada geçerli. ben buzdağı su siparişi verdim. ödeme anından 3 tl indirim direk düştü.
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Bende sadece sodalar da var hocam. Emin misiniz damacana da olduğuna?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Açtırdık hocam ama hala bir dönüş olmadı bugün tekrar sordum değerlendirme devam ediyor dediler bakalım ne çıkacak
    Selam.
    İki gündür benim de iadem yapılmadı , sizde durum nedir ? Bisudan iade talep edecegim bu gidişle. Su başı 3 lira indirim olacaktı peşin parayı bagladık adamlar yatırmıyor. Zaten bi su 3 lira kampanyası da yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Selam.
    İki gündür benim de iadem yapılmadı , sizde durum nedir ? Bisudan iade talep edecegim bu gidişle. Su başı 3 lira indirim olacaktı peşin parayı bagladık adamlar yatırmıyor. Zaten bi su 3 lira kampanyası da yapmış

Alıntıları Göster
    Hiçbir hareket yok hocam mail geldi hala araştırılıyor diye keşke almasaydım 10 şu paket aldım 22 tl indirim gelecek direk bisudan alsam tekli tekli 10 tane alsam 30 gelirdi resmen pişmanlık paket almayan kampanyayı değerlendirmesin bence

• İstanbul, da kayışdağı su aldım. 8 lira normal fiyatı. %20 iade için bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Hiçbir hareket yok hocam mail geldi hala araştırılıyor diye keşke almasaydım 10 şu paket aldım 22 tl indirim gelecek direk bisudan alsam tekli tekli 10 tane alsam 30 gelirdi resmen pişmanlık paket almayan kampanyayı değerlendirmesin bence

Alıntıları Göster
    Çok haklısın hocam.
    Ben bisu aradım. İade istedim. İade yapılacakmış. Çok rezil bir durum. Hem peşin para bagldık hem indirim düşmüyor. Hem başka daha avantajlı kampanya yapılıyor

• İade hemen provizyona düştü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.