Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) AĞUSTOS 2025 GÜNCELLENİYOR (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arunsal , soltaire Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (10 Mobil) - 7 Masaüstü11 Mobil
5 sn
34.835
Cevap
1.172
Favori
3.682.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Yeni free kart sahibiyim. 3. Alışverişimde 50 tl chip puan hediye etti. Bayram değil seyran değil niye verdiler bana bunu. Fazla fazla geri alacaklar diye insan korkmuyor değil.

bana da 2 kez sebepsiz çippara geldi, harcadım, sorun çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Wings İstanbul iç ve DIŞ hatlarda bulunan loungelarını kapatıyormuş. Adamlar resmen alay ediyor, Ankara Tav primeclassı iptal etmişlerdi şimdi loungeları kapatıyorlar. Hadi iç hatları anlarız ama dış hatlar ?

Ayrıca mil kazanımını baya düşürmüşler, önceden 1 Tl 1 mil şeklindeydi, şimdi ise 1,25 TL 1 mil yaptılar. Utanmadan yenilik yapmış gibi yurtdışında %25 daha fazla kazancaksınız diyor, ulan zaten öyle oluyodu normalde

Wings kart axess özelliği olmasına rağmen tam manası ile çöp oldu, 6 ay açık tutma sözüm vardı 4 ay kaldı, geçsin kapatıcam.

Bana da geçen sene müşteri temsilcisi (bankanın) kart ücreti yok çalıştığım şirketin anlaşmasından ötürü dedi.Fakat bu sene 95TL idi sanırım ücret yansımış geri de almadılar. Bende 100TL bonusu çıkartayım iptal yoluna gideceğim. 6 ay kullanım sözüne ne kadar bonus verdiler? Onu da kullanırım en kötü sonra çöp :)

Hocam ben akbankin ticari musterisiyim normalde wingse vermiyolar vok ugrastirdilar vermicez diye. Sikayet hattina mail gonderdim, ticari musteri oldugumu, avivasa besi iptal ettirecegimi, tum vadeli vadesiz hesaplarimi kapattiracagimi soyledim. 10 dakka sonra aradilar. Hem aidati geri yuklediler hem de 150 tl chip yuklediler

Çok uyanık geçiniyorlar ama benim inadım tutarsa iptal ederim. Geçen pegasus kart aldım 240TL daha 1 ay olmadan bedavaya geldi biletti gidiş dönüş izmir =) Kart aidat ücreti de yok mis.

• Merhaba arkadaşlar.
    3 Yıldır Wings Black kredi kartını kullanıyorum. Her yıl aidat yansıyor ama aradığımda iptal ediyorlardı. Bu yıl da yansıdı aradım Maaş müşterisi olmama rağmen iade etmediler. 2015 yılı itibariyle Wings Black kart aidatı iptal edilmiyormuş :( Pazartesi banka ile görüşeceğim. Size tavsiyem artık lounge avantajı da kalmayan Wings Black kartınızı aidat yansımadan iptal ettirmeniz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensam

Merhaba arkadaşlar.
    3 Yıldır Wings Black kredi kartını kullanıyorum. Her yıl aidat yansıyor ama aradığımda iptal ediyorlardı. Bu yıl da yansıdı aradım Maaş müşterisi olmama rağmen iade etmediler. 2015 yılı itibariyle Wings Black kart aidatı iptal edilmiyormuş :( Pazartesi banka ile görüşeceğim. Size tavsiyem artık lounge avantajı da kalmayan Wings Black kartınızı aidat yansımadan iptal ettirmeniz!

bende maaş müşterisiyim
    wings kart almak istemiştim ama black olanından göndermişler 2 ay oldu alalı
    önümüzdeki aydan itibaren wings black kart aidatları 140 lira olacakmış
    iptal etmiyorlarsa gerçekten kötü
    yol yakınken kapattırsam mı acaba ?
  • aresefe kullanıcısına yanıt
    benden 130 lira kestiler. bir an bile tereddüt etmeden kapatın derim. zaten artık avantjı kalmadı. eskiden 1 lira 1 mildi, şimdi 10 lira 1 mil :( illede akbank kredi kartı kullanmak isterseniz axess alın. sanırım axess ten aidat alınmıyor?
  • ben de senelerdir iptal ettirirdim uyelik aidaatını bu sene iptal etmediler, bi de loungelar once ucretli oldu sonra kapatıldı falan. icindeki mil puanlarını bitirip direk iptal edicem. bazı restoranlarda geciyor kullanabilirsiniz.
  • Aynı şekilde her yıl iptal edilen aidat bu sene maaş müşterisi olmama rağmen benimde iptal edilmedi, lounge dışında giçbir işe yaramayan kartı ben de iptal ettirdin, sanırım bu sene kimsenin aidatını iade etmeyecekler.
  • Wings miller ile ilgili AKBANK'ın verdiği cevap;

Wings kartınızdaki mil puan kullanım talepleriniz ile ilgili iletiniz Bankamızca incelenmiştir.

*Mil puanların tüm Teknosa, Carrefoursa ve bazı Shell istasyonlarında kullanılmasına 15 Haziran 2015 tarihinde son verilmiştir.
    15 Haziran 2015 tarihinden sonra Wings kartlar ile kazanılan mil puanlar, uçak biletinin yanı sıra Wings Style üye işyerlerinde POS cihazından yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir.

**Bankamız uygulamasında chip paralar her ayın ilk haftası mil puana çevirilmektedir. Mil puanın chip paraya çevrilme işlemi sadece belirtilen uygulama dahilinde kullanılan chip paralar için yapılabilmektedir. Alışverişlerden kazanılan mil puanlar chip paraya çevirilememektedir.

Dilerseniz chip paraların mil puana çevirim talimatını 444 25 25 Telefon Şubesi kanalı ile iptal edebilirsiniz. Uygulama dahilinde mil puana çevirilen chip paraların tekrar chip paraya çevirilmesi işlemi de 444 25 25 Telefon Şubesi kanalı ile yapılabilmektedir

• kişiye özel harcama hedefi geldi bana 10 Temmuz-10 Ağustos arası 1050 liraya 40 chip para
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

kişiye özel harcama hedefi geldi bana 10 Temmuz-10 Ağustos arası 1050 liraya 40 chip para

bunun için ne gerekiyor bana niye gelmez bir kere gelmişti

• CP yaz 4566 ya göndr

• Arkadaşlar internetten bakıyorum uçak bileti için 45 50bin mil puan istiyor 300-400TL'lik bilete. Bu mil puanlarını başka türlü değerlendirebiliyor muyuz? Ya da çarpılarak kullanılan uçak bileti vb. ürün alabileceğimiz siteler var mı? Bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi?
    Puanım 15bin civarında hiçbir işe yaramıyor :). Kartı kapatmadan kullanmak istiyorum tüm puanları.
  • Kampanyadan sadece SMS ve/veya e-mail ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilir.

• Bana da 2 aydır geliyor. Her ay 50 TL, 50 Tl iyi oluyor
  • sensam S kullanıcısına yanıt
    9 Temmuzda ekstraya yansıyan (1 ana 2 ek kart) 280 TL yıllık aidatı 1 dakikalık telefon konuşmasında 6 ay kapatmama sözüyle iptal ettirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

9 Temmuzda ekstraya yansıyan (1 ana 2 ek kart) 280 TL yıllık aidatı 1 dakikalık telefon konuşmasında 6 ay kapatmama sözüyle iptal ettirdim.

ana kartınızın limiti ne peki ? benim limit 1700 ,2 senedir 1 telefon ile geri alıyorum aidatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

ana kartınızın limiti ne peki ? benim limit 1700 ,2 senedir 1 telefon ile geri alıyorum aidatları

Bende daha önce şartsız olarak geri alıyordum, bu sene 6 ay kapatmama sözü istediler. Zaten avans mil borcum var, istesem de kapatamazdım :) Limit konusuna gelince 5 haneli rakamlarda ;)
  • Arkadaşlar biraz önce bi alışveriş yaptım ve ödememi Axess ile yaptım.Biraz önce Akbank Direkt ile kartın hesabına girdiğimde ödeme bekleyen provizyonlarda gözüküyor geçen gün de Vatan dan ürün almıştım orada da aynısı oldu Akbankı arayarak provizyon kodu aldım ve Vatana bildirdim ve siparişim onaylandı burada da mı aynısını yapmak lazım yapmazsam sipariş iptal mi olur?
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hep öyle oluyor önce bekleyen provizyonda gözüküyor, alışveriş yaptığın yere göre 1 2 gün içinde dönem içine geçiyor.
  • mrb 4803 eksi mildeyim yarın başlayacak hb kampanyasında 1000 tl alısverişe 100 chip para 500 tl ye 50 chip para verecek
    4803 mil kapatmak için ne kadarlık harcama yapmalıyım,100 chip para kaç mil ediyor
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.