Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) AĞUSTOS 2025 GÜNCELLENİYOR (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (10 Mobil) - 9 Masaüstü10 Mobil
5 sn
35.098
Cevap
1.179
Favori
3.734.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar wings kredi kartımdaki süreli puanlar, son kullanma tarihi gelmeden ve ekstre kesilmeden mile dönüşüyor. bu sebeple de puanları harcıyamıyorum. bunu engellemenin bir yolu yok mu?
    05324780622
  • arife tarife paketlerini satın almadan Akbank internetten veya mobil den eft imkanı yok mu ücretsiz arkadaşlar

mobil den bile 5 tl ekliyor.. 30 tl için
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

arkadaşlar wings kredi kartımdaki süreli puanlar, son kullanma tarihi gelmeden ve ekstre kesilmeden mile dönüşüyor. bu sebeple de puanları harcıyamıyorum. bunu engellemenin bir yolu yok mu?

Müşteri hizmetleri hallediyor onu. Aramanız lazım...

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

arkadaşlar wings kredi kartımdaki süreli puanlar, son kullanma tarihi gelmeden ve ekstre kesilmeden mile dönüşüyor. bu sebeple de puanları harcıyamıyorum. bunu engellemenin bir yolu yok mu?

Müşteri hizmetleri hallediyor onu. Aramanız lazım...

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • Hem hesap karti hem de wings kullanmaktayim ve bu herifler gecen gun 60 lira hesap isletim ucreti kesmisler. Aradim iptali icin iade yapmayacaklarini soylediler. Baska isletim ucreti kesilen var mi ne yapmak gerek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    FE 50mm f1.8 *** FE 28mm f2.0
    &
    Huawei Mate 9 *** Megane 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bende kliksadan 1100 tl harcadım

opetten 500 tl yakıt aldım

üye işyeri ama 0 chip verdi

Hocam Opet online olarak mı aldınız yakıtı ?

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Wings İstanbul iç ve DIŞ hatlarda bulunan loungelarını kapatıyormuş. Adamlar resmen alay ediyor, Ankara Tav primeclassı iptal etmişlerdi şimdi loungeları kapatıyorlar. Hadi iç hatları anlarız ama dış hatlar ?

Ayrıca mil kazanımını baya düşürmüşler, önceden 1 Tl 1 mil şeklindeydi, şimdi ise 1,25 TL 1 mil yaptılar. Utanmadan yenilik yapmış gibi yurtdışında %25 daha fazla kazancaksınız diyor, ulan zaten öyle oluyodu normalde

Wings kart axess özelliği olmasına rağmen tam manası ile çöp oldu, 6 ay açık tutma sözüm vardı 4 ay kaldı, geçsin kapatıcam.

Bana da geçen sene müşteri temsilcisi (bankanın) kart ücreti yok çalıştığım şirketin anlaşmasından ötürü dedi.Fakat bu sene 95TL idi sanırım ücret yansımış geri de almadılar. Bende 100TL bonusu çıkartayım iptal yoluna gideceğim. 6 ay kullanım sözüne ne kadar bonus verdiler? Onu da kullanırım en kötü sonra çöp :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdasgun

Arkadaşlar bişey soracağım,

Wings milleri shell de yakıt alarak kullanabiliryor muyuz?

Nasıl oluyor o? Benim miller yanacak yanmadan kullanayım ??
    Edit:Süresi geçmiş ya tüh fırsatı kaçırmışız.Ne zaman forumdan uzaklaşsam tüm fırsatları kaçırıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezgin -- 11 Temmuz 2015; 3:48:42 >

Orijinalden alıntı: qezgin

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bende kliksadan 1100 tl harcadım

opetten 500 tl yakıt aldım

üye işyeri ama 0 chip verdi

Hocam Opet online olarak mı aldınız yakıtı ?

yok normal olarak aldım
  • Beyler ortalama 250-300 tl olan biletler için kaç mil gerekiyor ?

BANKO CARD AXESS chip para kullanımı hangi akaryakıt istasyonlarında mümkündür. İstanbul Avcılardayım.

İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: qezgin

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Wings İstanbul iç ve DIŞ hatlarda bulunan loungelarını kapatıyormuş. Adamlar resmen alay ediyor, Ankara Tav primeclassı iptal etmişlerdi şimdi loungeları kapatıyorlar. Hadi iç hatları anlarız ama dış hatlar ?

Ayrıca mil kazanımını baya düşürmüşler, önceden 1 Tl 1 mil şeklindeydi, şimdi ise 1,25 TL 1 mil yaptılar. Utanmadan yenilik yapmış gibi yurtdışında %25 daha fazla kazancaksınız diyor, ulan zaten öyle oluyodu normalde

Wings kart axess özelliği olmasına rağmen tam manası ile çöp oldu, 6 ay açık tutma sözüm vardı 4 ay kaldı, geçsin kapatıcam.

Bana da geçen sene müşteri temsilcisi (bankanın) kart ücreti yok çalıştığım şirketin anlaşmasından ötürü dedi.Fakat bu sene 95TL idi sanırım ücret yansımış geri de almadılar. Bende 100TL bonusu çıkartayım iptal yoluna gideceğim. 6 ay kullanım sözüne ne kadar bonus verdiler? Onu da kullanırım en kötü sonra çöp :)

Hocam ben akbankin ticari musterisiyim normalde wingse vermiyolar vok ugrastirdilar vermicez diye. Sikayet hattina mail gonderdim, ticari musteri oldugumu, avivasa besi iptal ettirecegimi, tum vadeli vadesiz hesaplarimi kapattiracagimi soyledim. 10 dakka sonra aradilar. Hem aidati geri yuklediler hem de 150 tl chip yuklediler

• quote:

Orijinalden alıntı: cceylan22

Kıymetli Arkadaşlar,

BANKO CARD AXESS chip para kullanımı hangi akaryakıt istasyonlarında mümkündür. İstanbul Avcılardayım.

po ve shell

Orijinalden alıntı: tugberkk

Beyler ortalama 250-300 tl olan biletler için kaç mil gerekiyor ?

Dostum yurt ici ve dusuk tutarli biletler wingsle alinmaz tam soygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: cceylan22

Kıymetli Arkadaşlar,

po ve shell

Teşekkürler PO dan aldım.

BJK ŞEREF BEY STADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Yeni free kart sahibiyim. 3. Alışverişimde 50 tl chip puan hediye etti. Bayram değil seyran değil niye verdiler bana bunu. Fazla fazla geri alacaklar diye insan korkmuyor değil.

Ara sor geri almayız deryipte geri alırlarsa ben sormuştum dersin yoksa borç olarak yansıtır zaten kaybedeceğin bişey yok yani

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.