Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.781
Cevap
1.141
Favori
3.435.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geri almanız yüksek ihtimal. En kısa ve kolay yol Juzdan canlı destekten üyelik ücretinin iptalini istiyorum diye yazın. Direkt geri verebilirler. Olmadı 2 saat sonra başkasından tekrar deneyin. Yine olmadı çağrı merkezinden kart iptal blöfü, maaş müşterisi ayrıcalığı vs sizin çabanıza kalmış. 6 ay kart kapatmama taahhütü isteyebilirler.

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Bana da geldi, dün müşteri hizmetlerini aradım, 6 ay kapatmama sözüne iade ettiler, bugün gelmiş karta.

• ArcHiMaN kullanıcısına yanıt

Canlı destekten bağlanayım dedim ama bağlamıyor. En iyisi aramak. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    mobilden canlı desteğe nedense bağlanmıyor çoğu zaman juzdan üstünden hemen bağlanıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Altın seviyesi olarak buna katıldım ve alışveriş yaptım ama sayacı saymadı. Kayıt açtırdım, 10 gün sonra bahsettiğiniz kampanyayı biz bulamadık, siz nasıl buldunuz bize link kampanya katılma zamanı vs bulursanız size yardımcı olabiliriz diye cevap yazdılar:)

• Bu kampanya kimlerde var arkadaşlar.

Kampanya detaylarıni goremiyorum. Tıklayınca uygulama açmıyor.

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK&#39;O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR

birisi paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 12 Şubat 2025; 12:18:26 >
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt

Geçen ay bu kampanya kapsamında ben de şartlara uygun alışveriş yaptım, sayaç çalışmadı. Kayıt açtırdım, yine sonuç çıkmadı.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
  • ArcHiMaN kullanıcısına yanıt

Jüzdan üzerinden ulaştım.

Kredi kartınızın en az 6 ay açık kalması koşulu ile, son 4 hanesi 5683 olan Axess Platin MC D kartınıza 796.50 TL iade edilecektir.12.08.2025 tarihinden önce kartınızı iptal etmeniz durumunda, iade edilen tutar kartınıza borç olarak yansıtılacaktır. Onaylıyor musunuz?

Bana sadece 400 tl chip para verdiler. Sizin harcama miktarlarınız mı yüksek? Daha dün yüksek harcama yaptım yoksa anında iptal edecektim kartı. Hiç kampanya falan gelmiyor bana

• Harcama sözü bittikten sonra yenisi gelen oldu mu? Programdan ayrıl demiştim.

• waybe kullanıcısına yanıt
    Gelmedi, bende bakıyorum arada.

• sodostre kullanıcısına yanıt

Sonlandırdık diye mi gelmiyor acaba kimsede mi yok.

• Banada 1.000 TL havale ye 100 TL Chip para kampanyası vermiş şubat sonuna kadar 10 işleme 1.000 TL veriyor

• validesultan V kullanıcısına yanıt

Ayın 2sinde kesilmişti. 5inde maaş hesabım oldu. Belki onun da etkisi olabilir.

Harcama 10bin civarında oluyor, genelde garanti kk kullanıyorum

• manyaksx kullanıcısına yanıt

Bu kampanyalar sms bildirimi açık olanlara mı geliyor acaba? Bende kapalı, hiç kampanya gelmedi.

• waybe kullanıcısına yanıt

Bende var. Hiç harcama sözü vermemiştim. 9 ay ayda 10.000 harcamaya 1000 chip var. Buna da katılmadım.

• Karşılıklı havaleleşmek isteyen yazabilir ama önce siz atarsınız parayı söyleyeyim. Ben eski üyeyim beni bilen bilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana bugün 15:05 de aşağıdaki gibi mesaj geldi.Katılmak istiyorum ama detayları göremedim.90 gün içerisinde iptal edilen fatura kampayaya dahil değildir gibi bir şart varmı acaba?

Degerli Akbankli, 500 TL'ye varan iade kazanmak icin Akbank Mobil'den fatura talimati verebilirsiniz. Size ozel bu kampanya ile vadesiz hesabinizdan hem cep telefonu hem de farkli bir faturaniz icin otomatik odeme talimati vermeniz ve bu faturalarinizin otomatik odenmesi durumunda 500 TL'ye varan iade kazanabilirsiniz. Otomatik fatura odeme talimati vermek icin: akbank.com/talimat-ver Detayli bilgi icin: akbank.com/500tliade Son gun: 28 Subat. Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B016

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Doğalgaz faturası kampanyası varken bana da bu mesaj gelmişti geçen ay verdim faturaları şartlarda yazmasına rağmen kampanyalar birleştirilemez diye vermediler bu kampanya için ödülü talep ettim 2 kez vermediler bireysel müşteri hakem heyeti ile felan uğraşsam alırdım da uğraşmadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.