Şimdi Ara

Axess free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
46
Favori
66.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mantık olarak dahil olmayacak durum yok siz puan kullandıktan sonra istenilen alt limitin üzerini ödüyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Şimdi deneyip döneceğim hemen.

Bu madde var kafam karıştı o sebeple, müşteri hizmetleride hiçbir şey bilmiyor.

Axess  free ve akbankkart kendi kampanyanın kendin yap 300 cippara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Aralık 2020; 18:48:1 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam chip para kullanıp bin TL nin altına dusersenız sorun yasarsınız chippara kullandıktan sonra bin TL uzeri ödeme yaarsanız sorun olmaz.

• Akaryakıt kampanyasına katılmak için kamyon aldım ayrıca Karaambar kamyoncular derneğine de üye oldum.

Bekle beni çipparalararraaarrrr...

• Lüzumsuz, faydasız ve hayatta başarısız ergenler yine belli etmiş kendini .. Bi bitmediniz..
  • Geçen sene Ertuğrul giyindi bu sene de öyle mi? Deneyen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k.oz K kullanıcısına yanıt
    Yaptım sayıldı.
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Hocam Akbank karttaki puanlar Axess karta aktarılabilir mi?
  • inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 3 kartın olduğunu düşün 3 farklı kartta ki puanları tek kartta toplayabilirsin chatten yazın hangisinden hangisine aktarılacak anında aktarsınlar
    Yazdım yaptılar. Bunu yeni öğrendim teşekkür ederim :)
  • Ilk islemi Akbank kart ile yapip diger islemleri kredi kartiyla yaparsak yatarmi? Yatarsa hangisine yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 13 Aralık 2020; 20:25:20 >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni gün farklı iş yeri ya da farklı gün aynı işyeri olursa birinci işlem Akbank kart ikinci işlem kredi kartı olursa sorun olmaz Chip para da kredi kartına yatar.

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

alışveriş yaptıktan sonra axess mobilde yaptığınız işlemin yanında mil ile öde çıkıyor galiba bu şekilde ödüyorsunuz. görmüştüm bir ara ama pek mantıklı gelmediği için yapmadım. müşteri hizmetlerinde yapılıyor bildiğim kadarıyla.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim sayin hocam bunu ogrendigim iyi oldu.

• manjimaru kullanıcısına yanıt
    Bu sene değişti olmuyor.

• Kategorinin birisi 6x200 giyim. Bunda sorun yok. Diğer kategori için elektronikten 2x500=90 chip almaktan daha efektif bir durum var mı acaba? İşlemlerin ilki N11’den sarı kızla birleştirme. İkincisi ise Amazon hediye kart.
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim keyifli alışverişler.

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşündüm ama n11 de sarıkız çok pahalı değil mi puanla bile bir şey kalmıyor siz hangi satıcıdan almayı düşünüyorsunuz
  • magicmouse M kullanıcısına yanıt
    N11’den sarıkız alınca sayaç işlemiyor diye biliyorum
    Kesinlikle pahalı olduğu konusunda sizle hemfikirim. Ama enine boyuna düşününce cebimizden harcama yapmadan tek kazanç yolunun bu olduğuna kanaat getirdim. 500 lira olduktan sonra hangi satıcıdan alırsanız alın bence. Şu anda 22 ayar olanlar tam 500 lira sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.