Şimdi Ara

Axess 300/30 Chippara (22-23 Nisan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
18
Favori
14.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece neo kartım var. Kampanyaya katıl butonu ile katıldım katılım mesajı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A101 de 70 lt Regal dondurucu var 299 TL perşembe günü

şimdiden gidip kart cekerim

269 TL ye gelir

Nerdeyse yarı fiyatına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 21 Nisan 2017; 21:34:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Morhipodan kazanilacak 50 chip sadece Morhipo@da gecerli hocam. Gozden kacmasin.

Çok doğru.. Yazmayı unutmuşum hocam teşekkürler..
  • SADECE FREE KARTIM VAR, SADECE NEO KARTIM VAR VE SITEDEN KAYIT OLDUM diyenler, boşuna erken sevinmeyin, hediye puan vermeyebilir size, deneyen birileri yazsin,,,, %99,9 ihtimalle sadece axess kartlara verecek puani,,,, katilim mesaji gelse bile free neo vb kartlara vermeyecek,, cunku gelen onay mesajinda bile axess le diye yaziyoooooor

• eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Kampanya yarin basliyor zaten. Bugun yapacaginiz odeme kapsam dahilinde olsa bile chip kazandirmazdi.

Orijinalden alıntı: freeagle

quote:

Orijinalden alıntı: gulyunus

süper olmuşda, daha bugün 119 lira üyelik ücretini iade etmedier diye kapattım kartı :(

ilk defa axess böyle birşey yaptı. 119 kesmişler, aradım 60 puan verelim dediler kabul etmdim en son 80 puan yükleyelim dediler, yetmez kapatın dedim, kapattılar... şimdi geri dönerler mi bi daha acaba?? durup dururken kapattıar kartı, üstelik 119 tl zarar...

dün bana da kesmişler 107 lira axess gold için. aradım 6 ay kapatmama sözüne gelecek ay paranızı iade edeceğiz dendi, sonra işte ak sigortadan falan bahsetti. merak ediyorum neye göre parayı vermiyorlar, neye göre veriyorlar acaba? mesela aylık ne kadar harcama yapıyordunuz, onunla alakalı mı acaba?

bu kampanyada kyk kredi geri ödemesi yapsak da gelir mi 30 tl'miz, deneyen var mı? sektör fark etmez diyor...

Aylık ortalama 1.500 tl ekstrem var. Deli gibi kullanırım kartı. Kafalarına göre takılıyolar. Ama inat ettim. Aynısıni yaz aylarinda maximum da yapti. İade etmediler,hepsini kapattim,iş bankasiyla iliskimi kestim.

• Teşekkürler

Orijinalden alıntı: drvimu

alışveriş yaptım puan gelmedi

28 nisanda yükleneceği yazıyor şartlarda.

Orijinalden alıntı: bLind

quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

alışveriş yaptım puan gelmedi

28 nisanda yükleneceği yazıyor şartlarda.

teşekkür ederim hocam kazandınız mesajı da gelmedi

Orijinalden alıntı: piri.reis

Free dahilmi degilmi yarin denemek lazim

Kampanyaya bireysel Axess kartları ve bu kartlara bağlı ek ve sanal kartlar dahildir.
    Bu koşul gereği dahil olmaması lazım çünkü bireysel axess kartları diyor ve free kart bir axess kartı değil akbank kredi kartıdır.

Orijinalden alıntı: askmen3755

quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

İki gün önce 500 liralık çekim yaptım.

Hem de kişiye özel harcama kampanyam da vardı.

Tam kombo olacaktı.

Aynen hocam benimde ayni sekilde bu kadar sansizlik olur

300 tl lik harcama yapın ücretsiz 3 taksit kampanyasıyla birleştirin o zaman :D

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Sadece neo kartım var. Kampanyaya katıl butonu ile katıldım katılım mesajı geldi

gelen sms de axessinizle ibaresi yer alıyordur büyük ihtimalle o yüzden yanılgıya düşmeyin diye uyarmak istedim

quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

quote:

süper olmuşda, daha bugün 119 lira üyelik ücretini iade etmedier diye kapattım kartı :(

ilk defa axess böyle birşey yaptı. 119 kesmişler, aradım 60 puan verelim dediler kabul etmdim en son 80 puan yükleyelim dediler, yetmez kapatın dedim, kapattılar... şimdi geri dönerler mi bi daha acaba?? durup dururken kapattıar kartı, üstelik 119 tl zarar...

dün bana da kesmişler 107 lira axess gold için. aradım 6 ay kapatmama sözüne gelecek ay paranızı iade edeceğiz dendi, sonra işte ak sigortadan falan bahsetti. merak ediyorum neye göre parayı vermiyorlar, neye göre veriyorlar acaba? mesela aylık ne kadar harcama yapıyordunuz, onunla alakalı mı acaba?

bu kampanyada kyk kredi geri ödemesi yapsak da gelir mi 30 tl'miz, deneyen var mı? sektör fark etmez diyor...

Aylık ortalama 1.500 tl ekstrem var. Deli gibi kullanırım kartı. Kafalarına göre takılıyolar. Ama inat ettim. Aynısıni yaz aylarinda maximum da yapti. İade etmediler,hepsini kapattim,iş bankasiyla iliskimi kestim.

bu aralar sözleşmişler galiba, 8 yıldır 2bin tl limitli her ay full ve asla geciktirmediğim kartımı garanti bonus 80tl yıllık üyelik ücretini yatırmadılar diye kapatın dedim kapattılar şimdi sadece odeabank axesse kaldık

• Yarın sarıkız deneyeceğim mezbahaneden. 30 tl yanında bir de 3 taksit olayı olursa dadından yinmez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mnr980

300 tl ınternet yaptım ama cçp gelmedı
    daha sonramı gelıyor?
    anında gelmıyormuydu??

Kazandığınız chip-para 28 Nisan’da kartınıza yüklenecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.