Şimdi Ara

Axess 300/30 Chippara (22-23 Nisan) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
18
Favori
14.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

Free kartın dahil olmadığı kampanyalarda free dahil değildir diye hep yazdılar şimdiye kadar . Bu kampanyada ise tüm Axess kartları dahildir diyor.free de bir Axess kredi kartıdır. Ben harcamami yaptım puan yatmazsa şikayet eder alırım diye dusunuyorum

FREE bir axess kredi kartı değildir. FREE akbank kredi kartıdır. boşuna puan beklemeyin

Kartın üzerinde ve sitede Axess amblemi var. Ayrıca;

Free ile Tanışın;
    Axess üye işyerlerinin kazandırdığı chip-para ve taksit gibi temel Axess özelliklerinden ücretsiz faydalanın.

temel Axess özellikli bir kart olduğu belirtilmiş, temelin dışına çıkılıncada özellikle belirtiliyor,
    Mesela Sevgililer günü kampanyası;

Özellikle belirtilmiş;
    Free kart, Ticari kartlar ve chip-para ile yapacağınız harcamalarınız kampanyaya dahil değildir.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam diger arkadas aradim teyit ettim demis. Bizde de bir axess ve bir free kart var. Kampanya kartfree sitesinde de gozukmuyor. Free puan vermyecek gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Havale ile peşin fiyattan alırsan o kadar farketmiyor. Gramda 6 lira falan fark oluyor.

O zaman 300 tl , 2 gr altin desek ki tam 2 gr olmaz. 12 tl al sat farki. Geri kalir 15 chip para. 30 chip paranin da son kullanma tarihini atlarsan , zarar hanesine yazar :)

Orijinalden alıntı: gecegelen06

N 1den taksitli alışverişte puan yatarmi

yatar

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

Free kartın dahil olmadığı kampanyalarda free dahil değildir diye hep yazdılar şimdiye kadar . Bu kampanyada ise tüm Axess kartları dahildir diyor.free de bir Axess kredi kartıdır. Ben harcamami yaptım puan yatmazsa şikayet eder alırım diye dusunuyorum

FREE bir axess kredi kartı değildir. FREE akbank kredi kartıdır. boşuna puan beklemeyin

Kartın üzerinde ve sitede Axess amblemi var. Ayrıca;

http://www.kartfree.com/free/sayfa/1/353/free-ile-tanisin

Free ile Tanışın;
    Axess üye işyerlerinin kazandırdığı chip-para ve taksit gibi temel Axess özelliklerinden ücretsiz faydalanın.

temel Axess özellikli bir kart olduğu belirtilmiş, temelin dışına çıkılıncada özellikle belirtiliyor,
    Mesela Sevgililer günü kampanyası;

https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/5204/axessle-hem-askta-hem-alisveriste-kazanin

Özellikle belirtilmiş;
    Free kart, Ticari kartlar ve chip-para ile yapacağınız harcamalarınız kampanyaya dahil değildir.

Tamam siz free ile alisveris yapin, artik baya bi beklersiniz puan gelecek diye.

• 1200 tl alışveriş yaptım puan yattığına dair mesaj falan gelmedi kayıtta olmuştum. Puan kazanılınca mesaj gelmiyor mu ?

Mesela 100 tl benzin alsak 200 tl de 6 taksitle başka bişey alsak geçerli oluyor mu.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    "Free Kart dahil değildir" gibi bir kural yazılmadığı sürece Free kartlar tüm Axess kampanyalarından yararlanır. Bu kampanya için de geçerli. Free kartınızla bu kampanyadan yararlanırsınız. Daha önce de hep bu şekilde oldu, chippara yüklendi. Siz alışverişinizi yapın chipparanız yatacaktır.

Hem Axess hem Free Kartı olan bir müşteri sadece bir kez 30 TL chippara kazanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 22 Nisan 2017; 17:24:41 >

Orijinalden alıntı: psu

Banka kartları ve kredi kartları kanunu gereğince yurt dışı puan,taksit olayı tamamen yasaklandı.
    Yurt dışı geçmez.

taksit tamam da puan nasıl yasaklandı

daha 10 güne kadar ykb ve maxımum yurtdışı işleme puan veren kampanyaları vardı

belki hala daha devam ediyordur onlar

Orijinalden alıntı: A380

Taksitli alışverişler dahil mi yoksa 300 tl nin hepsi peşin mi olması gerekiyor.

Mesela 100 tl benzin alsak 200 tl de 6 taksitle başka bişey alsak geçerli oluyor mu.

Toplam dediğine göre parça parça da olur tek seferde de. Açıkça böyle anlaşılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 22 Nisan 2017; 20:43:34 >

Orijinalden alıntı: smartms

quote:

Orijinalden alıntı: ealtun

Yarın sarıkız deneyeceğim mezbahaneden. 30 tl yanında bir de 3 taksit olayı olursa dadından yinmez :)

300 tl altın alınca, al sat farkı nerdeyse 30 chip parayı goturmez mı ?

Hocam ben altınları tasarruf/yatırım amaçlı alıyorum. Al-satçı değilim :)
    Bugün kuyumcudan tek çekim 2 çeyrek aldım 500 tlye. Axess hem 3'e böldü hem de chip para geldi. Tek çekim olduğu için vade farkı da ödemedim. O nedenle bana tanesi 230TL'ye gelmiş oldu.
    Benim için ballı kaymak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

FREE kart kampanyaya dahil söylentilerine inanmayın. boşuna alışveriş yapmayın millet. benden söylemesi.
    SONRA DIMDIZLAK ORTADA KALIRSINIZ. burada size gaz verenlerde 28 nisanda foruma uğramaz.

Arkadaşa katılıyorum Free kampanyaya dahil değil. Özellikle Axess kartlarınız diye belirtmiş zaten, Akbank kartlarınız derdi normalde. adresinde de bu kampanya görünmüyor, Free dahil olsa mutlaka görünürdü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.