Şimdi Ara

AXE Deodorant Önerisi Lazım (Doluşun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç konuya baktım çoğu kişi çabuk uçuyor diyor,bugün bir arkadaşım AXE deodorantı önerdi biraz odanın içine sıktık 1 saat sonra geldik hala kokuyordu,uçma pek söz konusu değil sanırım.
    Dark Temptatıon Chocolate almayı düşünüyorum acaba çabuk uçuyormudur,kullananlar bilgilendirirse sevinirim
     AXE Deodorant Önerisi Lazım (Doluşun)

• Tam konuya axe çaklıt yazmak için girmiştim ki sen zaten kararını vermişsin. Tenine sıkarsan uçar gider. Tişörtünün/gömleğinin yakasına sık. Kumaşa sindiği için gün boyu kokar.
  • Apolloları da iyidir.Ama tabi ki zevk işi.böyle pek payıcı bir kokusu yok.En azından bana öyle geliyor.
  • @12680:Kokusu iyidir,uçmuyordur ama kokuyu birisi yakamı tutup kokladığında almasın etrafa da yayılsın istiyorum
    @Dave Mustaine:Tam üstüne bastın ikisi arasında kaldım zaten ikisinden birini alacağım ama önemli olan kokunun etrafa da dağılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 9 Ekim 2013; 19:33:10 >
  • cijolatalisi cok kotu

2012
    vice
    ve beyazli pembeliyi oneririm

iclerinden en iyisi bana gore 2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir deodorant ne kadar etrafa dağılabilir ki. 200 Liralık kenzo kullanıyorum o bile nadiren yanımdan geçenlere hissettiriyor kendini. 5 Liralık üründen 250 liralık beklentilere kapılma
  • çaklıt iyidir bence. uçmuyorda parfümü var baya kalıyor deodorantta öyle. eğer baya sıkarsan baya duruyor fakat rüzgar falan varsa uçabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu arkadaşım Axe kullanıyor ve yanlarında otururken baya kokusu geliyor,Axe'nin parfümü de var bende ama hiç işe yaramıyor,Chocolate'mi Apollo'mu daha iyidir kalıcılık ve yayılma konusunda?
  • Uplayalım
    Deodorant ile birlikte şampuanımı da değiştirmek istiyorum deodorantdan 2 adet alacağım,apollo ve chocolate.Şampuan 1 tane alacağım,uzun saçlıyım hangi şampuan daha iyidir,apollou chocolate mi?
     AXE Deodorant Önerisi Lazım (Doluşun) AXE Deodorant Önerisi Lazım (Doluşun)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.