Şimdi Ara

Axe apollo cam şişe de parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir yerde gördüm hatta sıktım çok ta güzeldi almaya karar verdim ama her yerde deodorant şeklinde var int felan baktım cam şişede yok ben mi yanlış hatırlıyorum hatta çikolatalısınında cam şişede vardı ama internete felan göremedim yeni mi çıktı ?

• sadece çikolatalısı var benim bildigim yeni çıkmışsa bilmem hocam
  • hocam biraz bakındım buldum ben deodorant set halinde güzelmiydi bende deniyeyim link atıcam ama gittigidiyor bakıma alınmış

edit :http://www.n11.com/axe-apollo-parfum-100-ml150-ml-deodorant-P36120942?cid=604001&gclid=COiu7qXGmMICFerjwgodqHIA1w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdread -- 26 Kasım 2014; 17:08:34 >
  • Alman vallahi kafam karismista olabilir ama apolloyu pis pis yaptığımi hatırlıyorum çikolata eskide kaldı kullanmıyorum sıkmam onu herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deo suyla tipa tip ayni diyolar bi denemek lazim

• Hocam 20 yaşına geldik deo artık sadece koltuk altına roll on yerine fa triple invisble kullanıyorum deo hafif kaçar bana parfümü lazım bulmam lazım dolce gabbana light bluedan sıkıldım çünkü

• Ben orjinal parfum kullanmiyorum rexona fresh koltuk alti ve avon perceive kullaniyorum hic fena değil kaliciligi ama bitirince xo romantic donucem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xo romantic ne var birde caldilon night nasıl çok ovulmusler xo romantic kırmızı mi ama apollo da çok güzel

• Xo nun kırmızısı ni hic koklamadim cok ovuyolar ama romantic sekerimsi koku kış icin ideal kalıcılığı da fiyatina gore cok iyi koklamadan alma sen yinede

• Romantic kahverengi charismatic yazilisi yanlış olabilir o kırmızı

• Hocam kollarım oda arkadaşımda kırmızı var sovup duruyorum bubkadsr kötü kokamaz ya sabah sabah uykumu bölüyor. Jelibon değiliz şekerli konuları pek sevmem caldilon night çok ovulmus

• Çokta fazla degil kış kokusu bence bi kozmetikcide kesin kokla hosuna gider o dedigini 1kere koklamistim sanirsam ben begrnmedim daha fresh bi koku ariyosan avon wildners yazilisi yanlış olabilir ona bak

• Cam şişe Çikolatalı olanını deneyen var mı?bugün migros da ben elime sıktım, teneke kutu olan ile aynı kokusu vardı.gene deodorant gibi fısss diye çıktı.sanırım parfüm değildi.üstelik cam şişe olan 75 ml 9 küsür tl, teneke olan ise 150 ml 7 küsür tl idi. Bu işten bir şey anlamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.