ankara Saimekadın makromarkette var arkadaslar. Dün gördüm 2 tane aldım. arayanlar için söylüyorum.
Nerde oturuyorsun? Eskiden makromarketin ilerisinde otururdum. Tan Market'in oralarda..
Cebeci kız mesleğin arkasında
Ha makromarket diyince bende saimekadın'da oturuyorsun sandım..
e tamam saimekadındayım. sadece lisenin adı cebeci kız meslek. yoksa cebecide felan değil şafaktepe parkının biraz aşağısında
Cebeci kız mesleği bilmiyorum. 2007'de taşınmıştık biz. Ayşe Zeki İ.Ö.O var onun yanında da bir cami vardı. Caminin karşısındaki park mı şafaktepe?
bilmiyorum ayşe zeki nerde. paşada sanırım. ben şehitlik iöo nun altındayım.
konyada adesede var . hatta 5 lira ve yanında magnum veriyorlar 50 kuruşa . yani magnum ve axe deo ikisi 5,5 liraya geliyor . kampanya hala sürüyormu bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: vanhelsing1
quote:
Orijinalden alıntı: F5
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ankara Saimekadın makromarkette var arkadaslar. Dün gördüm 2 tane aldım. arayanlar için söylüyorum.
Nerde oturuyorsun? Eskiden makromarketin ilerisinde otururdum. Tan Market'in oralarda..
e tamam saimekadındayım. sadece lisenin adı cebeci kız meslek. yoksa cebecide felan değil şafaktepe parkının biraz aşağısında
Cebeci kız mesleği bilmiyorum. 2007'de taşınmıştık biz. Ayşe Zeki İ.Ö.O var onun yanında da bir cami vardı. Caminin karşısındaki park mı şafaktepe?
Evet abidinpaşa'da orada uzun bir park var. Süs havuzları var parkın başlangıcından sonuna kadar. Her yaz orada mahalle çocukları yüzer su renk değiştirirdi..
deo su heryerde var kardeş ankara abidinpaşadaki makroda 5.90 fiyatı var,a 101 ve bimdede var 6 lira olması lazımdı en son makroda bi ara dark templation parfüm deo traş jelli paketi vardı 25 liramı neydı :)
ayrıca axe excite almayın önermem şuan kullanıyorum ama çok dandık bısey kokusu şekerleme gıbı resmen,africa yada dark templation alın 2 si favoridir. Kokusu 10 20 dk sonra uçuyor ama
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Güzel kokuyor da, sıkınca kokmuyor ya.
sıkınca kokmuyorsa nerden biliyorsun kokusunu
quote:
Orijinalden alıntı: DAMİR KARA
konyada adesede var . hatta 5 lira ve yanında magnum veriyorlar 50 kuruşa . yani magnum ve axe deo ikisi 5,5 liraya geliyor . kampanya hala sürüyormu bilmiyorum
Angarada olaydı eyidi
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet abidinpaşa'da orada uzun bir park var. Süs havuzları var parkın başlangıcından sonuna kadar. Her yaz orada mahalle çocukları yüzer su renk değiştirirdi..
Peki
Bunu deo niyetine kullanmanizi kesinlikle tavsiye etmem.surekli bundan kullaniyodum kokusundan dolayi,baska deoya gecince anladim ter kokusuna karsi ne kadar etkisiz oldugunu.hatta terle birlesince koku daha berbat bir hal aliyodu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Güzel kokuyor da, sıkınca kokmuyor ya.
sıkınca kokmuyorsa nerden biliyorsun kokusunu
Ya üstümde kokusunu alamıyorum hiç, çabuk mu uçuyo nedir? Arkadaş terledikçe güzel güzel kokuyo falan diyodu, ama ben hiç terlemiyorum ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme