Şimdi Ara

AXA ve mini onarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
29.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "adiyez" kardeş aynen benimde bugün (05.12.2012) başıma geldi geçen sene " axa kasko " dan yaptırmıştım kaskomu ancak yenilemeye gittiğimde acentem bana hasarsızlığınız bozulmuş dedi nedenini sorduğumda sene içerisinde küçük onarım yaptırdığım masrafı kaskomdan karşılamışlar bu arada küçük onarım hizmetini izmir bergama oto zenith diğer adıyla aydeniz oto yapmıştı bu tamirciler " axa kasko " nun resmi tamircileri anlayacağınız kankiler şıracının şahidi bozacı hesabı bu arada yaptıkları tampon bir ay sonra boyaları kalktı benimde vaktim olmadı tekrar yaptırmaya öyle geziyorum neyse geçen sene 960 tl verdiğim kaskoya 1200 tl civarı istediler aracım 2007 model volkswagen transporter bana birşeyler imzalatmışlardı daha yarın bakmaya gideceğim bir sonuca varınca tekrar yazarım varamazsam başka bir kasko ile devam edeceğim demektik tüm arkadaşlara duyurulur.......

• evet malesef benimde başıma aynı olay geldi . poliçeyi açtığımda yazıyordu. kaskom kasımda doldu ve bu yıl kaskoyu tekrar axa dan yenileyip hemen dondurdum başka bir şirkete geçeceğim... sorunu böyle çözdüm.
  • takip.
  • herşeyden kısarak fiyatı düşürüp büyük şirket olunuyor. Bazen müşteriler geliyor Axada 20 lira daha ucuz diyor. Hiç kasmıyorum git kardeş diyorum sonra başın ağrıdığında geleceksin nasılolsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

herşeyden kısarak fiyatı düşürüp büyük şirket olunuyor. Bazen müşteriler geliyor Axada 20 lira daha ucuz diyor. Hiç kasmıyorum git kardeş diyorum sonra başın ağrıdığında geleceksin nasılolsa .

dogru soze ne denir
    bende bir alaverenin icine dustum faturasiz parca degisimi tespitli simdi mahkemede ugrasiyorum hakkimizi almak icin digortayi yineden tanimlama bu olsa gerek var olan bir sistem zaten var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mini hasar birhayli mini olmalı 150 tl yetkili servis şartı var 150 liraya adama anca baktırıyorsun çoğu serviste bendede axa var ama 150tl minisi var
  • Axa nın ticari kaskosunda mini onarım yok,İkame araç verme yok,yetkili servis orjinal yedek parça garantisi yok.Ay sonu yeni kaskoyu allianz-fiat dan yaptırmayı düşünüyorum.
  • Ben de Axa'dan mini onarım yaptıracaktım ama servisteki adam tutanak tutarız ve Tramer'e yansır diyince , ayrıca buradaki yorumları da okuyunca vazgeçtim açıkçası. En iyisi dışarıda yaptırmak sanırım. Satarken alıcıya hasar fotoğraflarını gösteririz sonuçta, kaskoyu deldirmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Axa nın ticari kaskosunda mini onarım yok,İkame araç verme yok,yetkili servis orjinal yedek parça garantisi yok.Ay sonu yeni kaskoyu allianz-fiat dan yaptırmayı düşünüyorum.

Allianz Fiat'tan alacağınız teklif tutarını foruma yazar mısınız?

2012 model albea için 804 TL eureko sigorta'ya yaptırım, 10 taksit. peşin 767 yada 762 TL dediler.
    Mini onarımı auto king'te yaptırabiliyorum. Ayrıca anahtarı arabada unutursam, kasko aracın parasını veriyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Axa nın ticari kaskosunda mini onarım yok,İkame araç verme yok,yetkili servis orjinal yedek parça garantisi yok.Ay sonu yeni kaskoyu allianz-fiat dan yaptırmayı düşünüyorum.

2012 model albea için 804 TL eureko sigorta'ya yaptırım, 10 taksit. peşin 767 yada 762 TL dediler.
    Mini onarımı auto king'te yaptırabiliyorum. Ayrıca anahtarı arabada unutursam, kasko aracın parasını veriyormuş.

Allianz Fiat 12 taksit 1000tl

Araç 2011 doblo premio

Kaskoda ihtiyari mali sorumluluk kısmı fiyatı etkiliyor.Bende 30.000-60.000-30.000 şeklinde,deprem,vs muafiyeti yok.

Yetkili servis,orjinal parça,limitsiz orjinal cam,Mini onarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Allianz Fiat 12 taksit 1000tl

Araç 2011 doblo premio

Kaskoda ihtiyari mali sorumluluk kısmı fiyatı etkiliyor.Bende 30.000-60.000-30.000 şeklinde,deprem,vs muafiyeti yok.

Yetkili servis,orjinal parça,limitsiz orjinal cam,Mini onarım

İhtiyari Mali mesüliyet 50.000 TL
    Koltuk başına ölüm 5.000 TL
    mini onarım (auto king)
    Anahtar üzerinde çalınsa dahi aracın değerini veriyorlar, muhfiyet olmuşyormuş.
    İkame araç var (gereksiz bence).
    Yetkili veya özel servis.

• Axa nın doblo gibi hafif ticari araçlar için mini onarım ve ikame araç hizmeti malesef yok.Orjinal cam için %20 muafiyet uygulamasından dolayı 3.yılımda allianz-fiat tercih ettim.
  • Anadolu sigortanın auto king ile mini onarım paketi var. Bildiğim kadarıyla limit yok. Sadece 3 defa ve belli bir cm uzunluğa kadar ölçüler var. Hasar büyük ise 3 hakkı birleştirip tek olarak ta yapıyorlar. Kasko bozulmuyor.
  • Bu konuda anadolu sigortayı tek geçerim.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

sıgorta sırketlerının bazılarında bulunan mını onarım klozu yılda 3 defa 3 cm kadar cızı veya muadılı buyukluktekı gocukler gıbı cok kucuk ve lokal hasarlar ıcın gecerlıdır

axa sıgorta da ıse mını onarım deyıl mını hasar temınatı vardır bu temınattan 5 cm kadar cızıkler plastık tampon catlakları ve lokal onarımları ön cam dıs yuzeylerındekı kırık ve catlaklar ıcın yılda bır defa olamak uzere ve 150 tl yıde asmamak kaydıyla yararlanıla bılınıyor

eger hasar 150 tl nın ustunde olur ıse dosyanız net olarak odenıyor fakat kaskonuzu kullanınmısınız kabul edılıp kusurlu ısenız hasarsızlık ındırımınız kayboluyor

bunu en ıyı uygulayan fırmaların bırtanesı fıba sıgorta yılda bır defa olmak uzere buyuk kucuk rakam farketmıyor kusurlu oldugunuz bır hasarınızın tamamını oduyor ve hasarsızlıgı bozmuyor

ıkıncı ıse groupama sıgortanın elıt polıcesı ordada arac kasko degerınızın % 5 KADAR ATIYORUM ARAC 20.000 TL DEGERINDE ISE 1.000 tl ye kadar hasarsızlık ındırımınızı bozmadan hasarınızı oduyor

ayrıca sunuda bılmekte fayda var bu tıp hasarlarınızı bu sıstemden kullanırsanız onumuzdekı yıl sadece aynı fırmada kalır ısenız gecerlı yoksa sonucta bır dosya ıslem goruyor ve dıger sırketlerde bunu takıp edebılıyor

maıl trafıgınden bu bılgıyı paylasmamın yararlı olacagını dusundum merak edılen bır konu olursa detayda verebılırım

Selam Advanced;

Bu yazı çok eski. 23 Eylül 2010 tarihli görünüyor. Ancak çok değerli bilgiler içeriyor. Kimsenin pek bildiğini de sanmıyorum. Acaba 2014 yılı yeni kanunlardada geçerli mi bunlar?

Sorun şu. Ödüyoruz yıllardır. Kazamız yok çok şükür. Ancak bir menfaatimiz olamıyor. Güvence güzel bir şey. Ancak bu kadar ödemeye fiili bir faydada sağlayabilmeliyiz.

"bunu en ıyı uygulayan fırmaların bırtanesı fıba sıgorta yılda bır defa olmak uzere buyuk kucuk rakam farketmıyor kusurlu oldugunuz bır hasarınızın tamamını oduyor ve hasarsızlıgı bozmuyor

ıkıncı ıse groupama sıgortanın elıt polıcesı ordada arac kasko degerınızın % 5 KADAR ATIYORUM ARAC 20.000 TL DEGERINDE ISE 1.000 tl ye kadar hasarsızlık ındırımınızı bozmadan hasarınızı oduyor"

Burada tamda istediğim yazıyor. Yani hasarsızlık indirimi bozulmadan makul onarım istekleri. Özellikle groupamada yazdıklarınız. Yani aynı sigortada kalalım. Ama tabiki yeni prim zamanında başka türlü gerekçelere dayanarak prim indirimi aynı kalsada anormal fiyat çıkarıp atın intikamını oynamasın.

20.000 TL lik aracın %5 şi olan 1.000 TL yi indirimi bozmadan ve kendi isteğimiz doğrultusunda ödesin. Zaten arabada mutlaka bir takım kusurlar oluşuyor.

ŞİMDİ SORUM ŞU. SABAHTAN BERİ KASKO POLİÇELERİ VE BELİRTTİĞİNİZ KASKO ŞİRKETLERİNİN WEB SİTELERİNE BAKIYORUM. BU BAHSETTİKLERİNİZİ BULADIM. yOKSA ARTIK KALDIRILDI MI? VEYA BAŞKA BİR ADLAMI ARAMALIYIM. YANİ KESİNLİKLE BULAMIYORUM. MİNİ ONARIM VAR. VEYA BUNA BENZER. AMA BU TARZ BİR ŞEY YOK.

Bilgi verebilirsen teşekkür ederim.

• Bende axadan yaptirmistim kaakoyu mini onarim olmadigini bilmiyordum varmi bilgisi olan yada kasko sirketi tavsiye edecek olan

• http://www.oguzemeklier.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=171
    soyle birsey buldum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: afutku

Bende axadan yaptirmistim kaakoyu mini onarim olmadigini bilmiyordum varmi bilgisi olan yada kasko sirketi tavsiye edecek olan

Hocam 22 sigorta şirketi ile anlaşmamız var. Axa da bunlardan biri. Yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krykzk

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

Bende axadan yaptirmistim kaakoyu mini onarim olmadigini bilmiyordum varmi bilgisi olan yada kasko sirketi tavsiye edecek olan

Hocam 22 sigorta şirketi ile anlaşmamız var. Axa da bunlardan biri. Yardımcı olabilirim.

Axanin mini onarimi varmi kaskom yakinda bitecekte varsa faydalanmak istiyorum yoksa kasko sirketimi degistiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 30 Aralık 2014; 14:52:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.