Şimdi Ara

AWUS036NHR Backtrack 5 r3 te çalışıyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AWUS036NHR Backtrack 5 r3 te çalışıyormu ?

• Merhaba @CeBiDeX;

Gerekli sürücüleri kurarsanız her türlü donanım çalışır. Dilerseniz VMWare üzerinden sürücü kurmaya gerek kalmadan USB giriş noktasını belirleyerek kullanabilirsiniz. Gerekli araştırmayı yapmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Merhaba @CeBiDeX;

Gerekli sürücüleri kurarsanız her türlü donanım çalışır. Dilerseniz VMWare üzerinden sürücü kurmaya gerek kalmadan USB giriş noktasını belirleyerek kullanabilirsiniz. Gerekli araştırmayı yapmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

VMWare üzerinden kullanıcam ürünü sipariş ettim 1-2 güne gelir herhalde sorunsuz çalışıyor dimi direk tanıyormu yoksa bişey yüklemek gerekiyormu ?

https://www.wirelessdestek.com

Bu siteden sipariş ettim sizce güvenilirmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeBiDeX -- 2 Haziran 2014; 21:20:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeBiDeX

quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Merhaba @CeBiDeX;

Kolay gelsin.

VMWare üzerinden kullanıcam ürünü sipariş ettim 1-2 güne gelir herhalde sorunsuz çalışıyor dimi direk tanıyormu yoksa bişey yüklemek gerekiyormu ?

https://www.wirelessdestek.com

Bu siteden sipariş ettim sizce güvenilirmidir ?

Tekrardan Merhaba @CeBiDeX;

Ürünün yanında zaten bir sürücü disketi bulunacaktır. Bunu yüklediğinizde sorunsuz çalışır. Site ne kadar güvenlidir orasını bilemem. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.