Şimdi Ara

Awp Nasıl Kullanılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • awp yi gerçekten çok seviyorum. zaten diğer oyunlarda da sniper tarzı silahlar kullanıyorum.

Ama burda awp kullanamıyorum. Uzaktan tam vurucam oluyorum veya heyecan yapıp dibimde ki adamı öldüremiyorum. Çok can sıkıcı.

Herhangi bir taktiği var mı? Awp + five seven ikilisi kullanacagim. Veya p250

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bence go da refleksden ziyade awp ile yer tutmak çok daha önemli.
    belli haritalarda bellı yerlerde awp kamp yerleri bellidir zaten.zamanla refleksinizde gelişir diye düşünüyorum.training maplerdede refleksinizi geliştirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dontbecelııs

hocam bence go da refleksden ziyade awp ile yer tutmak çok daha önemli.
    belli haritalarda bellı yerlerde awp kamp yerleri bellidir zaten.zamanla refleksinizde gelişir diye düşünüyorum.training maplerdede refleksinizi geliştirebilirsiniz

Bu yerler neler hocam?

Genelde bir yeri tutarken arkadan gelip öldürüyorlar veya awp ile avliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DM mapte awpyi al, 500 defa öl, hatta 5000 defa öl, ama öldürme oranın yavaş yavaş artacaktır. Alışman gerekiyor, reflex falan öyle çok abartı bişi değil, zira alakasız programlarda pro oyuncularla normla insanları ölçtüklerinde reflexlerinde bir fark görünmüyor. Sadece alışman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

DM mapte awpyi al, 500 defa öl, hatta 5000 defa öl, ama öldürme oranın yavaş yavaş artacaktır. Alışman gerekiyor, reflex falan öyle çok abartı bişi değil, zira alakasız programlarda pro oyuncularla normla insanları ölçtüklerinde reflexlerinde bir fark görünmüyor. Sadece alışman gerekiyor.

Deneyeceğim hocam ama alışamıyorum ya

• En mantıklısı her oyuna yeni girişinizde veya vaktınız oldugunda deathmaç'larda awp kasın 1 hafta sonra farkı gözlerinizle görüceksiniz birazda yetenek varsa olayi bitirirsin ztn hocam
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    5000 kere öldün mü? ya da oyun oynama süren 1000-2000 saatleri buldu mu? bulmadıysa devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1) Dibindeki adamı çok alışmadan AWP ile vurmaya kalkma. Kaçırırsan adam dibinde pestilini çıkarır.

2) Mümkünse orta-uzak mesafelerde dur ve hemen kaçabileceğin yerler olsun. Oldu da ilk atışı kaçırdın ya tekrar ya da geri kaç. Ikinci yerine geç. Öyle öyle geri çekil.

3) Sensitivityini iyi ayarla, bir ara detaylı videolar yapacağım bunlarla ilgili. Fareyi düzgün kontrol et.

4) Sakin ol.

5) Zorunda kalmadıkça mümkünse hiç hareket etmeden ateş et. Atışından hemen sonra sağa sola kaçabilir ya da bekleyebilirsin.

6) Köşe tutuyorsan çökerek tut. Kendi reflekslerine güveniyorsan nasıl tuttuğunun önemi yok.

7) Günde 100 frag sadece AWP killeri ile gir DM oyna. Valve DM'de.

• awp ni geliştirmek istiyorsan basit eğlencelerde takıl yer tut sürekli.yararlı olacağını düşünüyorum.dm kasmanda yardımcı olur ama basit eğlence daha yararlı olucaktır.
  • Bazı arkadaşlar güzel şeyler yazmış onun dışında ise şunu söylemek istiyorum. Eğer hareket halinde iken halâ adam vuramıyor isen DM kasmaya devam et hiç bırakma. Öyle sürekli bir yer tutarak awp ile oynarsan fazla alışamazsın. Öyle zoom açıp bir yer tutup beklemek seni hantallaştırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa sakin AWP oyunu artık sadece düşük ranklı maçlarda kullanılabiliyor. AWP ile agresif oyun sergilemeye çalış , bunun için de diğer arkadaşların dediği gibi DM oynayabilirsin sürekli. No Scope kullanmayı , Quick Scope yapmayı ve oyun başında hızlı peek yapıp oyun başında hızlı kill alabileceğin spotları öğrenmeye bak şimdilik. Kolay gelsin şimdiden
  • Awp yi herkes kullanamaz cok hizli olman lazim

• Mm de 100 pingli bir Türk oyuncunun awp kullanması ne yazık ki çok zor bazen rakip oyuncu 5 pingli oluyor başıma çok geliyor ulan önce ben sıktım diyorsun ama ölmüşsün :D

gelişmek istiyorsan fazla dm oynayacaksın başka yolu yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.