Şimdi Ara

AWP Electric Hive -- Howling Dawn stickerlı---

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adamın birine AWP Electric Hive FT Howling Dawn Stickerlı teklif ettim AWP Boom FT veya MW dedim kabul etmedi. Fiyatı abartıyor muyum yoksa adam mı enayi ?

EDIT: Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kLkN7 -- 28 Kasım 2014; 14:16:27 >

• Hocam satmışsın öncelikle hayrlı olsun. Ama şu ayrıntıyı belirteyim: stickerlar silaha yapıştırıldıktan sonra değerleri kaybolur yani silahın değeri stickerlı diye artmaz kesinlikle. Ha satarken ne avanyajı olur dersen deseni çok olan bi silahsa ve fazla kapatmıyacak şekilde yapıştırdıysan ve normal piyasa fiyatı civarında satarsan daha öncelikli gider çünkü çoğu kişi silah alırken genellikle aynı fiyat aralığında stickerlı bir silah varsa onu tercih eder. Onun dışında "silahım stickerlı değeri artar" diye bir düşüncen olmasın yok öyle bir şey çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sticker bir şey etmiyor fiyata doğru diyorsunuz. Adam 1 dolar'dan 3 tane FNC Köln alıyor 2 dolarlık itemi 5'e koyuyor. Ama bu farklı yani Howling Dawn 20 dolar civarında. 55 TL'lik itemle takasladım güzel oldu win diyebiliriz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.