Şimdi Ara

Awox S55140 - Kısa İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde "öteki" veya "diğer" TV olarak kullanmak üzere bir Led TV arayışı içerisindeydim. E ne de olsa Türküz, büyüğü olsun diye bir takıntımız da var 55'' TV'lere bakmaya başladım. Oldum olası Smart TV'lere gıcığım, application çalışmaz, güncelleme sorun yaratır vs... Laptop'ı bağlayarak başlayan "tv akıllılaştırma" projelerim android TV box, ve sonunda chromecast kullanmam ile sona erdi. Bana bu kadar "akıl" yeter dedim. "öteki" TV için de çok para veresim yok, çakma markalarda arayışa girdim. Sunny, Axen, Regal derken Awox'da karar kıldım, n11'deki bir mağazandan Awox S55140 aldım.

    İlginçtir mağaza Ankara'daymış, aynı gün gelip, teslim ettiler. Şu numarayı arayın servis kurulumu için diyip, 444'lü bir numara verdiler. Ertesi gün aradım, "tamam kaydınızı aldık, servisi arayın ama 10'dan önce açmazlar 10'dan sonra arayın" diye aşırı güven telkin eden (!) bir o kadar da samimi bir çağrı merkezi desteği aldım. Saat 10'dan sonra aradım, "konum yolla gelelim abi" diyen ekip, o gün gelip TV'yi ücretsiz olarak duvara asarak kurulumunu yaptı. Servise whatsapp'tan ulaşmak güzelmiş :)

    Elbette 1799TL'ye aldığını TV ile 4000 TL'lik Samsung'u kıyaslamak adil olmaz. LED panel ve TV kasası hiç fena değil. Görüntü düşük olan beklentilerimi karşıladı. Ses korktuğum gibi çıktı, biraz boğuk bir sesi var, çok rahatsız ederse ucuz yollu bir ses sistemi takviyesi yapabilirim. Uydu alıcısına pek güvenmeyin, redline uydu alıcıma aynı kabloyu taktığımda sinyal %90 diyor, TV'ye gömülü alıcıya taktığımda %30 diyor, dolayısıyla takılmalar oluyor.

    Uzun lafın kısası evin ilk göz ağrısı olacak bir TV değil ama PS bağlamak, asıl TV'yi başkasına kaptırdığınızda TV'nin dibine girmeden birşeyler izlemek, stream ederek webden film seyretmek için tercih edilebilir bir ürün. MTBF'i ne olur, bozulursa servis nasıl davranır, onu zamanla göreceğiz.







  • Hocam foto koysaniz

    Bende 55"Samsung tan sonra 2. TV olarak düşünüyorum

    Uydu alıcısı içinde mi yoksa harici mi geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undermunder

    Hocam foto koysaniz

    Bende 55"Samsung tan sonra 2. TV olarak düşünüyorum

    Uydu alıcısı içinde mi yoksa harici mi geliyor
    Akşam eve geçince foto ekleyeyim. Uydu alıcısı dahili. Kutunun içinden bir de askı aparatı çıktı.
  •  Awox S55140 - Kısa İnceleme

     Awox S55140 - Kısa İnceleme

     Awox S55140 - Kısa İnceleme

     Awox S55140 - Kısa İnceleme

     Awox S55140 - Kısa İnceleme

     Awox S55140 - Kısa İnceleme




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.