Şimdi Ara

Awox 50 İnç 127 4K Ultra Hd Smart Android LED Tv 1999TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
4.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Awox U5100STR Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/awox-50-inc-127-ekran-4k-ultra-hd-smart-android-led-tv_pdp_518064526

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba Awox mu Hi-level mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Acaba Awox mu Hi-level mi?
    Bence hi level awox en basitinden ses olarak çok zayıf

• quote:

Acaba Awox mu Hi-level mi?
    tabiki hilevel
    awox 'ta ses kalitesi kötü maalsef. ama panel olarak hepsi lg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Ocak 2020; 22:7:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yousuf27

Bence hi level awox en basitinden ses olarak çok zayıf

Alıntıları Göster
    Ya aslında benim istediğim 60 inch smart TV fakat hi-level 49 da çok uygun gibi. Gidip bugün bakacağım.

• quote:

Ya aslında benim istediğim 60 inch smart TV fakat hi-level 49 da çok uygun gibi. Gidip bugün bakacağım.

Alıntıları Göster
    Tvlerin smartları çöp kardeşim 4k herhangi bir TV bul bir de android box al smartını 10a katlar

• Almayı düşündüm, fakat yayını kaydetme yokmuş.
    Hi-Level markada da yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tvlerin smartları çöp kardeşim 4k herhangi bir TV bul bir de android box al smartını 10a katlar

Alıntıları Göster
    Kaliteli TV BOX demek 500 TL ekstra masraf demek ortalama. Onun dışında hiç yoktan iyidir. Arkadaşımda var Regal, azıcık yavaş ama ekrana yansıtma ile YouTube kullanışlı oluyor. Netflix ise kumanda ile yazmak sorun olmasa iş görüyor yine. Bana da bu ikisi yeterli. Samsung (49NU73000 modeli) filan da var A101'de bölgesel sanırım. Fakat 50 inch ve üstü istiyorum ben de. 4K ise benim için çok mühim değil açıkcası. Zamanla fikrim değişir belki ama. Pek anlamıyorum bir de bu TV işlerinden açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 30 Ocak 2020; 15:46:29 >

• quote:

Kaliteli TV BOX demek 500 TL ekstra masraf demek ortalama. Onun dışında hiç yoktan iyidir. Arkadaşımda var Regal, azıcık yavaş ama ekrana yansıtma ile YouTube kullanışlı oluyor. Netflix ise kumanda ile yazmak sorun olmasa iş görüyor yine. Bana da bu ikisi yeterli. Samsung (49NU73000 modeli) filan da var A101'de bölgesel sanırım. Fakat 50 inch ve üstü istiyorum ben de. 4K ise benim için çok mühim değil açıkcası. Zamanla fikrim değişir belki ama. Pek anlamıyorum bir de bu TV işlerinden açıkcası.

Alıntıları Göster
    Samsung'un LG'nin bile smartları aşırı vasat banggoodda Satılan şu box 25 TL falan gümrük ücretiyle 225e falan geliyor
    [TRY192.72 42% OFF]H96 MAX RK3318 4 GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9,0 4 K VP9 H.265 TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    banggood.app.link
    [TRY192.72 42% OFF]H96 MAX RK3318 4 GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9,0 4 K VP9 H.265 TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://banggood.app.link/3YhSUB9CF3

Ama tabi uğraşamam ben Netflix YouTube takılırım derseniz 3000 küsür lirayı gözden çıkarıp Samsung LG Philips bir alet almanız gerekecek

• quote:

Samsung'un LG'nin bile smartları aşırı vasat banggoodda Satılan şu box 25 TL falan gümrük ücretiyle 225e falan geliyor
    https://banggood.app.link/3YhSUB9CF3
    Ama tabi uğraşamam ben Netflix YouTube takılırım derseniz 3000 küsür lirayı gözden çıkarıp Samsung LG Philips bir alet almanız gerekecek

Alıntıları Göster
    Uğrşırım ya yeter ki uygun TV denk gelsin.
    Ama 2.5-3 bandında 60 üstü bulmak zor gibi.

• quote:

Uğrşırım ya yeter ki uygun TV denk gelsin.
    Ama 2.5-3 bandında 60 üstü bulmak zor gibi.

Alıntıları Göster
    O dediğiniz fiyata foruma düşsün 3 saniyede çiğnerler

• Bir awox mağduru olarak kesinlikle önermiyorun 👍 çöpe atacak paranız varsa tercih sizin..

• quote:

Orijinalden alıntı: tkar

Bir awox mağduru olarak kesinlikle önermiyorun 👍 çöpe atacak paranız varsa tercih sizin..

Ustacım tamam önermiyorsun ama sıcak fırsatlar konusuna bu yazılır mı..

• Bitmemiş olsa ihtiyaç vardı, kaçırdık.

• Arkadaşlar gereksiz mesaj yazmak istemiyorum ama bilenler burada ise çok iyi olur cevap için. 50 inç civarı 4k vestel düşünüyorum. Hi level aşırı kötü değil mi alınabilir mi vestel yerine?

• mexalon M kullanıcısına yanıt
    Hi level in vestel üretimleri var onlar alınabilir.
  • 4007 kullanıcısına yanıt

İyi ya tam yeriymiş o zaman 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: tkar

Bir awox mağduru olarak kesinlikle önermiyorun 👍 çöpe atacak paranız varsa tercih sizin..

Sıkıntı yaşadığınız konuları kısaca anlatır mısınız?

• Ben vestel üretimi hi level öneriyorum. Kendi evime de aldım, sorunsuz kullanıyorum. Ama vestel üretimleri öneriyorum, sunny olanları değil.

• 11 kasimda 2200 tl ye aldik. Fiyati a gore iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.