Şimdi Ara

AWBS KURULUMU NEKADAR SÜRER ACABA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar awbs sistem aldım aldıgım firma 12 saatte lisansı gelir hemen kurarız dedi fakat bir hafta geçmesine ragmen hala bir işlem yapıldıgını görmedim kuruldu dosyalar atıldı ama bir sorun var diyolar reklam olmasın ama adresi veriyorum bakıp hatayı anlaya bilirmisiniz yada ne yapmalıyım sizce??? www.basarihost.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawuzby -- 27 Mayıs 2007; 16:51:43 >

• Slmlar Sunucuda zend kurulu değil o yüzden hata vermiş,
  • kurulumu yapanda firma zendin kurulu olmadıgını bilmiyormu ??? benim yapmam gereken nedeir kendim kurabilir miyim yardımcı olabilirmisiniz???
  • walla bilemiyorum, awbs den çok anlamam sayfanızı açtım zend ile ilgili çıktı :)

nerden aldınız awbs yi
  • şimdi bişey sormak istiyorum hostun php ayarını değiştirdimm 5.0 dan 4.x sürümüne düşürdüm sitede böyle bişey çıktı db ayarları yapmam lazım ama dosyalar hep özel kodlanmış nasıl degiştirebilirim

The system has suffered an unrecoverable database error.
    Error (if any): Access denied for user 'dbusername'@'localhost' (using password: YES)
    Please contact us if the problem persists.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawuzby -- 27 Mayıs 2007; 20:05:59 >
  • Şimdide DB ye bağlanamıyor :)

en iyisi nerden aldıysanız onlar ile iletişime geçmeniz :)
  • walla scripti bilmediğim için nasıl yapılacağını bilmiyorum Hakan beyde iiidir de, neden direk Awbs bayisindne almadınız, webabi falan uzmandır bu konuda sorunsuz kurmaktadırlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum kurulum benim işim değil ama napayım 1 haftadır kurulmayınca ben ugraşayım bari dedim gerçi benim işim degil ama kimse kendi işini yapmadıgı için mecbur bize kaldı sagol arkadaşım cvp yazma zahmetinde bulundugun için hiç olmassa firmanın kendisinin cvp vermesi lazımdı ama neyse:D
  • normalde ikisinide biliyorum webabi den alacaktım ama hakan beyi tanıdıgım için ondan aldım ama neyseeee
  • Rica ederim eğer WHMC falan olsaydı seve seve yardımcı olurdum, fakat awbs script hakkında bilgim olmadığı için senide yanlış yönlendirip boşuna zaman kaybetmeni ve uğraşmanı istemem :)

Kolay gelsin.
  • yavuz bey sizinde msn de dediğiniz gibi php sürümünüzü 5.x e olarak ayarlamışsınız. 5x de zend uyumlu değil bu nedenle hata almışsınız. ve zaten siz buldunuz hatayıda..

kendi sitemizde sizle aynı serverde olduğu için zend hatası almanız mümkün değildi, sizin hostun bir ayarı değiştirmenizle ilgiliymiş..

Neyse hayırlı olsun yavuz bey.. görüşmek üzere..

Saygılarımla,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.