Şimdi Ara

AVVA'dan pişman oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16 Şubat 2019 tarihinde Avva İzmir Selway mağazasından 4 adet pantolon alarak 410 TL ödedim. Bunun akabinde yaklaşık olarak 2 hafta sonra talimatlara uygun şekilde siyah olan pantolonu yıkadıktan sonra üzerinde beyaz lekeler ve solma oluştu. Bunun ardından müsait olamadığım için bir süre bekledikten sonra 09.03.2019 tarihinde mağazaya giderek ürünü değiştirmek istediğimi, ürünün ayıplı hatalı olduğunu belirttim.


    Ürünü incelemeye yollayacaklarını belirttiler, kabul ettim. Daha sonra arandım ve inceleme sonucunun ret şeklinde karar verdiğini belirttiler.


    1 arkadaşımın daha başına gelmişti bu renk atması, solma. Mavi mağazasından pantolon alacakken hadi Avva'yı deneyeyim dedim, pişman oldum.


    Param çöpe gitti diye düşünmüyorum zira onu almak için en azından Tüketici Hakem Heyetine de başvuracağım.

    Yaşım gelmiş 30'a. Memurum. Malın kıymetini bilirim. Daha evvel aldığım pantolonlar sayısı 100e gelmiştir belki geçmiştir. Hiç sıkıntım olmamış. Şimdi sanki yıkamayı ütülemeyi bilmiyormuşuz gibi muamele ediyorlar.

    Bu markadan ürün alırken bilhassa bu pantolonsa dikkat edin, yazdığım aklınızın bir köşesinde bulunsun derim.

    Saygılar.







  • Opet de Ardu Turan, Tudors ta Sinan Çetin, Avva da Murat Boz!

    Memlekette adam kalmadı herhalde. Benim vereceğim para bu tiplere gitmesin diye buralardan asla alış veriş yapmam. Kimseyede tavsiye etmem. Bence uzak durun bu tarz reklam çeken markalardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonS_oF_Liberty -- 2 Nisan 2019; 17:1:25 >
  • Hayır ben yapmışım zaten 420 liralık alışveriş. Memnun etseniz ben ve benim çevrem alışveriş yapacak daha belki. Bu şekilde tamamen kaybediyorlar. Gözünü seveyim Mavi ve Loft seviyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.